2009 Kasm Anneleri

eee öle öle müdür olunuyo kızııım bu hayatta :roflol:
vay beee doğum kampanyaı haa süpeer :roflol:
bileydim sezon sonuna denk getirirdim doğumu gıı nasıl gözümden kaçmış neyse bi dahakine artık kaydirigubbakcemile3

aman tanrım kaydirigubbakcemile3 hiç biseye para ödemeden bu hale gelmişsin şeker allahtan özel sigortan bilem var.yaa hepsine para vereydin kaydirigubbakcemile3

sigorta var diye korunmayı bıraktım gıı olmasa hiç doğurcak göz var mı bende laelaelaelaelae

allam yaa nasıl konuşturuyolar beni tööbe tööbeee
allah vermicek bi daa görcem günümü mafoldumben

ama kartanem sen biliyo musun benim son iki üç günlük çalışmam heder oldu!
silindi gitti kalakaldım öyle, kendimi içkiye kumara karıya kıza veresim geldi..
kahroldum paranoya kapasitemi arttırdım, uyuyamadım, heroes izlemeye başladım sabaha dek kaydirigubbakcemile3
beni anca balık paklar olta paklar:sm_confused::icecream:

kızlaaar özel muyenehanelerde ayrıntılı ultrasonda kurumlar geçmiyo demi yani faydalanamıyporuz bide ayrıntılı ultrasonda karnından bakılıyor demi

allan manyaaaaaaaaaaaa psikopat varyemez amcaaaaaaaaaaa çılgın iktisatçı geyiklerin şahı :roflol:

ben kan verdim pzt sonucunu alıcam canım... 2 li iyi çıkmıştı ama benim dr. sırasıyla ne varsa yapıyo....
hayırlı sonuçlar gelir inşallah canım

ahah! yine dört ayak üstüne düştüm, tezlere iki hafta daha süre verilmiş:sm_cool::teytey::içelim:
hemen kaytarmaya başlayıp balığa gidicemm :jeyyar:alkisalkisalkis
ooohhh ne ala hihoyyyt hihoyyyt gıı sen yinede sona bırakma azcık azcık yap şimdiden
kendini koyvermee sonra yetişmez felan akıllı ol klava:

çatlak gaciiii delikafadulden

aboooooww oda neymiş yaw:1shok:bize denk düşmezki zaten böle kampanyalar.ben oğluşta her ay 125 lira dr.a verdim.sigorta hast.masraflarını karşıladığı için doğumda sadece dr.a 550 lira verdik.bunda da her ay 150 lira doğumda 750 olmuştur herhalde daha doğmadan bu kadar masraf yapılıyor gerisini düşünün artık
canlaaar ben geldim bütün işlerimi bitirdim oğluşumla uyuyup şimcik karpuz tabağımı alıp geldiiimmhihoyyyt

bende öle kııızz sana diyomda bende önce sigortayı yapırdım dediler sigorta yapıldıktan 6 ay sonra hamile kalırsan ödüyomuş onu bekledik.sonrada 1 sene vermedi rabbim valla korktum aratcak diye.pekte hesap yapmamak lazım cidden.

aman yevrrruuuum nettin seen
bilg. mı kapanıverdi yooosaaam
heroes mı izliyon gııı?
ben son 10 bölümü falan izlemedim ayy bi izleyesim geldi şimdi
kızlaaar özel muyenehanelerde ayrıntılı ultrasonda kurumlar geçmiyo demi yani faydalanamıyporuz bide ayrıntılı ultrasonda karnından bakılıyor demi
kuzum özel hastanelerde kurumlar geçiyo ama muayenehanede geçmez tabüükü
allan manyaaaaaaaaaaaa psikopat varyemez amcaaaaaaaaaaa çılgın iktisatçı geyiklerin şahı :roflol:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

abooow buna rağme ikinciyi mi yapıyon gııı
ne müsrif karılarsınız sizden ev köy olmaz :roflol: :roflol:

oooh hoşgeldin canımm
benim yerime de ye gııı bende öğlen yimekten sonra atıştırdım karpızz

geçmio anam muayenehanede bişi ona göre para bayılcann :)

iyide bu karı beni neden kurumların geçtiği bir yere göndermedi yaaaa

iyide bu karı beni neden kurumların geçtiği bir yere göndermedi yaaaa

ya onlar tavsiye ediyolar bana bizim hastaneyi dedi ordan sıra alamadım başka hastaneye gitcem
bi de bi dr var maviş de gidecek hemşirelere sordum onlar da onu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…