:roflol::roflol: kız sende bu parada bişimi benim mudur geçen aralıkta 50 tl ye doğum yaptı hemide özel hastanede ballı gaci kampanya varmış onun gittiği dönemde 50 lira vermiş çıkmıış sen öle olsa bi takım kurarsın artuh delikafadulden
ahah! yine dört ayak üstüne düştüm, tezlere iki hafta daha süre verilmiş:sm_cool::teytey::içelim:
hemen kaytarmaya başlayıp balığa gidicemm :jeyyar:alkisalkisalkis
aman tanrım kaydirigubbakcemile3 hiç biseye para ödemeden bu hale gelmişsin şeker allahtan özel sigortan bilem var.yaa hepsine para vereydin kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
aklıma süper bi fikir geldi tüm kasım anneleri toplaşıp aynı hastaneye gitsek toplu doğum yapcez biz desek ucuza gelir gııı alkisalkisalkis
kkya indirim yapan hastane ebe falan yok mu acaba sositososito
bence kk işe kadrolu ebe alsın hiçbi hastane bu kadar çok hamileyi bi arada görmemiştir bence :roflol:
hatta kazenle görüşem de ortak doğum hastanesi açak gııı :sm_cool:
alllahhııım biri beni durdursuuunn kanıma geyik mikrobu bulaştııı lülülülülülü
hayırlı sonuçlar gelir inşallah canımben kan verdim pzt sonucunu alıcam canım... 2 li iyi çıkmıştı ama benim dr. sırasıyla ne varsa yapıyo....
ooohhh ne ala hihoyyyt hihoyyyt gıı sen yinede sona bırakma azcık azcık yap şimdidenahah! yine dört ayak üstüne düştüm, tezlere iki hafta daha süre verilmiş:sm_cool::teytey::içelim:
hemen kaytarmaya başlayıp balığa gidicemm :jeyyar:alkisalkisalkis
çatlak gaciiii delikafaduldensigorta var diye korunmayı bıraktım gıı olmasa hiç doğurcak göz var mı bende laelaelaelaelae
allam yaa nasıl konuşturuyolar beni tööbe tööbeee
allah vermicek bi daa görcem günümü mafoldumben
bak dayanamadı kaçtıııı lülülülülülü
allam bu topici kontrol eden mod yok gaaba yoksa beni mapusa atarlardı hee
:roflol::roflol: kız sende bu parada bişimi benim mudur geçen aralıkta 50 tl ye doğum yaptı hemide özel hastanede ballı gaci kampanya varmış onun gittiği dönemde 50 lira vermiş çıkmıış sen öle olsa bi takım kurarsın artuh delikafadulden
aman yevrrruuuum nettin seenama kartanem sen biliyo musun benim son iki üç günlük çalışmam heder oldu!
silindi gitti kalakaldım öyle, kendimi içkiye kumara karıya kıza veresim geldi..
kahroldum paranoya kapasitemi arttırdım, uyuyamadım, heroes izlemeye başladım sabaha dek kaydirigubbakcemile3
beni anca balık paklar olta paklar:sm_confused::icecream:
kuzum özel hastanelerde kurumlar geçiyo ama muayenehanede geçmez tabüükükızlaaar özel muyenehanelerde ayrıntılı ultrasonda kurumlar geçmiyo demi yani faydalanamıyporuz bide ayrıntılı ultrasonda karnından bakılıyor demi
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:allan manyaaaaaaaaaaaa psikopat varyemez amcaaaaaaaaaaa çılgın iktisatçı geyiklerin şahı :roflol:
kızlaaar özel muyenehanelerde ayrıntılı ultrasonda kurumlar geçmiyo demi yani faydalanamıyporuz bide ayrıntılı ultrasonda karnından bakılıyor demi
abooow buna rağme ikinciyi mi yapıyon gıııaboooooww oda neymiş yaw:1shok:bize denk düşmezki zaten böle kampanyalar.ben oğluşta her ay 125 lira dr.a verdim.sigorta hast.masraflarını karşıladığı için doğumda sadece dr.a 550 lira verdik.bunda da her ay 150 lira doğumda 750 olmuştur herhalde daha doğmadan bu kadar masraf yapılıyor gerisini düşünün artık
canlaaar ben geldim bütün işlerimi bitirdim oğluşumla uyuyup şimcik karpuz tabağımı alıp geldiiimmhihoyyyt
asebaaaaaaa nerde indirimdeydi gııııııııı o minderrrrrrrrr
aboooooww oda neymiş yaw:1shok:bize denk düşmezki zaten böle kampanyalar.ben oğluşta her ay 125 lira dr.a verdim.sigorta hast.masraflarını karşıladığı için doğumda sadece dr.a 550 lira verdik.bunda da her ay 150 lira doğumda 750 olmuştur herhalde daha doğmadan bu kadar masraf yapılıyor gerisini düşünün artık
canlaaar ben geldim bütün işlerimi bitirdim oğluşumla uyuyup şimcik karpuz tabağımı alıp geldiiimmhihoyyyt
aman yevrrruuuum nettin seen
bilg. mı kapanıverdi yooosaaam
heroes mı izliyon gııı?
ben son 10 bölümü falan izlemedim ayy bi izleyesim geldi şimdi
kuzum özel hastanelerde kurumlar geçiyo ama muayenehanede geçmez tabüükü
geçmez demi karnından bkılıyo demi kıııı
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
geçmio anam muayenehanede bişi ona göre para bayılcann :)
canım karpuz istedi :kedi:
iyide bu karı beni neden kurumların geçtiği bir yere göndermedi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?