ya onlar tavsiye ediyolar bana bizim hastaneyi dedi ordan sıra alamadım başka hastaneye gitcem
bi de bi dr var maviş de gidecek hemşirelere sordum onlar da onu dedi
praktiker de canımasebaaaaaaa nerde indirimdeydi gııııııııı o minderrrrrrrrr
ne nerde ne indirimde ben kaçırmışaım :1shok: :1shok:
indirimdeyse bende alıyım kafamçokkarıştı
minder gıı sırta koyuluyoo
heee yaa kısım senin kociş gibi kayserili değiliz nerden bilek tutumlu olmayı.anam bu dr.u çok seviyorum gıııı kociş duymasın altta mı bilmiyorum ama yine bu dr.a gittim onun için çok güveniyorum adama.abooow buna rağme ikinciyi mi yapıyon gııı
ne müsrif karılarsınız sizden ev köy olmaz :roflol: :roflol:
oooh hoşgeldin canımm
benim yerime de ye gııı bende öğlen yimekten sonra atıştırdım karpızz
ama kartanem sen biliyo musun benim son iki üç günlük çalışmam heder oldu!
silindi gitti kalakaldım öyle, kendimi içkiye kumara karıya kıza veresim geldi..
kahroldum paranoya kapasitemi arttırdım, uyuyamadım, heroes izlemeye başladım sabaha dek kaydirigubbakcemile3
beni anca balık paklar olta paklar:sm_confused::icecream:
heee yaa kısım senin kociş gibi kayserili değiliz nerden bilek tutumlu olmayı.anam bu dr.u çok seviyorum gıııı kociş duymasın altta mı bilmiyorum ama yine bu dr.a gittim onun için çok güveniyorum adama.
ya onlar tavsiye ediyolar bana bizim hastaneyi dedi ordan sıra alamadım başka hastaneye gitcem
bi de bi dr var maviş de gidecek hemşirelere sordum onlar da onu dedi
yok mu evde
benim de çilek istedi işte koymuşsun tickerına :dilcikar:
heee yaa kısım senin kociş gibi kayserili değiliz nerden bilek tutumlu olmayı.anam bu dr.u çok seviyorum gıııı kociş duymasın altta mı bilmiyorum ama yine bu dr.a gittim onun için çok güveniyorum adama.
hoşbulduk güzelim gel beraber yiyelim:1hug:
ulennnnnnnnn açılın ben geldim çalıştım çalıştım paraları balyaladım geldım kaydirigubbakcemile3 yapılacak bişi varmı aplaaaaaa yolarım boyarım süslerim öce çalayım sana :lepi:ülen bu arada bu canliz gacisinin de işlerine bereket geldi abbaaow kadını online görmek zor oldu fallaaaa maşşaallahta yane :)
bende medikal park a gıdıyorum 108 ytl mıs canım bagkurluyum ben ,kızlar sizler ayrıntılı ultrasyon için para mı veriyonuz bizim burda özellerd para verilmiyor
gömmüyom balyalıyom nan :jeyyar: vereliniortakhee canliz parayı gömüyo kaydirigubbakcemile3
yaren valla burda fark alıyolar anam ayrıntılıdan bilmiyom gaari
eyy fikir tabi devir tasarruf devri kriz var bacım senağlama:roflol: :roflol:
aklıma süper bi fikir geldi tüm kasım anneleri toplaşıp aynı hastaneye gitsek toplu doğum yapcez biz desek ucuza gelir gııı alkisalkisalkis
kkya indirim yapan hastane ebe falan yok mu acaba sositososito
bence kk işe kadrolu ebe alsın hiçbi hastane bu kadar çok hamileyi bi arada görmemiştir bence :roflol:
hatta kazenle görüşem de ortak doğum hastanesi açak gııı :sm_cool:
alllahhııım biri beni durdursuuunn kanıma geyik mikrobu bulaştııı lülülülülülü
ben medıkalde 10 ytl verıyordum muayeneye sımdı 2 ytl olmus dogumda 750 lülülülülülüaboooooww oda neymiş yaw:1shok:bize denk düşmezki zaten böle kampanyalar.ben oğluşta her ay 125 lira dr.a verdim.sigorta hast.masraflarını karşıladığı için doğumda sadece dr.a 550 lira verdik.bunda da her ay 150 lira doğumda 750 olmuştur herhalde daha doğmadan bu kadar masraf yapılıyor gerisini düşünün artık
canlaaar ben geldim bütün işlerimi bitirdim oğluşumla uyuyup şimcik karpuz tabağımı alıp geldiiimmhihoyyyt
:teytey: :sm_cool: :mymeka: çok müsrif bunlar valla cok cıddısın müdür sıkarak olunuyo aynen katılıyom sana kartanesı vereliniortak bacımabooow buna rağme ikinciyi mi yapıyon gııı
ne müsrif karılarsınız sizden ev köy olmaz :roflol: :roflol:
benim dr.uyanık yaw nereyle anlaşması varsa oraya göndriyor.üçlü içinde tunalıda denge var oraya gönderdi normalde 70 dr.ismini söyleyince 40 lira
niye gıı senin herüf seemiyo mu doktoruu
gıı ebisceee geçen sen bana bi daha yemeğe gidelim yazdıydın ben okudum emmee cvp veremedim
gidelim çok de güzel olur pek de güzel oluur hihoyyyt
:teytey: :sm_cool: :mymeka: çok müsrif bunlar valla cok cıddısın müdür sıkarak olunuyo aynen katılıyom sana kartanesı vereliniortak bacım
aboooooww oda neymiş yaw:1shok:bize denk düşmezki zaten böle kampanyalar.ben oğluşta her ay 125 lira dr.a verdim.sigorta hast.masraflarını karşıladığı için doğumda sadece dr.a 550 lira verdik.bunda da her ay 150 lira doğumda 750 olmuştur herhalde daha doğmadan bu kadar masraf yapılıyor gerisini düşünün artık
canlaaar ben geldim bütün işlerimi bitirdim oğluşumla uyuyup şimcik karpuz tabağımı alıp geldiiimmhihoyyyt
simit miyiycen gızz yoksa evden mı ekmem arası yapcan müdür olmak ıçin bunlar şartniye gıı senin herüf seemiyo mu doktoruu
gıı ebisceee geçen sen bana bi daha yemeğe gidelim yazdıydın ben okudum emmee cvp veremedim
gidelim çok de güzel olur pek de güzel oluur hihoyyyt
bize de söyle biz de snin dr.un ismini verelim :roflol::roflol:
canım karpuz istedi :kedi:
tabii canımm bunlar evden gezmeye gıder gıbı gidiyolar ıse amaç yok bacım evden işten kaçıyolar hele cerin tam müsrif lülülülülülüee çalışanın halinden çalışan annıyo işte kaydirigubbakcemile3
vereliniortak
minik anneeeeeee hoşgeldünnnnnn şu tabağı uzat hele ımmmmmmm yanıyo zaten işyeri yiyem soğuk soğuk cokacimcoook
benimdeeeeeee cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?