2009 Kasm Anneleri

bize de söyle biz de snin dr.un ismini verelim :roflol::roflol:
olur güzeliim emme sen üçlüyü yaptırdın heee anladım sen 2.için istiyon dimiii uyanık gacıııı:jeyyar:
ee çalışanın halinden çalışan annıyo işte kaydirigubbakcemile3
vereliniortak

walla ben tutumluyumda benim kociş biraz müsrif ne istesem alıyor parasına bakmadan.oğluşun aşısı kış ayındaydı bende dedim keçiören hast.aşı yapıyorlarsa orada yaptıralım sağlık ocağında mikrop kapmasın diye dedim o da hemen tamam dedi parasını sormadan 55 liraya bi aşı yaptırdı düşün sağlık ocağı parasız yapıyor.:bbo:

ayy yoruldum valaa sabahtan berii az"iş yapmadım bi çamaşır katlancak bide yastıkların içini doldurucam pilim bittii bacılar sadece okuyom sizden ne var ne yok

minik anneeeeeee hoşgeldünnnnnn şu tabağı uzat hele ımmmmmmm yanıyo zaten işyeri yiyem soğuk soğuk cokacimcoook
veriyim güzelim yaaa istediğin garpız olsun
ucuzladımı sizin memketlerde karpuz yav bizde hala çok pahalııı :umursamaz:
heee ya burada da öle geçen sene kilosunu 20kr yerdik bu sene daha 1 liranın altına düşmedi
hehhh kayserililer kendini nasıl belli ediyor yawww:dilcikar:
ayy yoruldum valaa sabahtan berii az"iş yapmadım bi çamaşır katlancak bide yastıkların içini doldurucam pilim bittii bacılar sadece okuyom sizden ne var ne yok

ayy canım yardıma gelem bari bende sabahtan bütün işimi bitirdim emme biraz önce bi baktım oğluş kayısıyı antredeki fayanslara sürüyor gelde şu evde temizlik yapmafoldumben

ahaaa sen küllüm müsrifsin tanı konuldu sana
kafamçokkarıştı 55 kafamçokkarıştı uyyyyyyyy :dilcikar:

koçıse söle sana şarj taktırsın pil çabuk bıtıyo bacım alkisalkisalkis kolay gelsın fazla yormasaydın yavas yavas yapsaydın keşke

kıs ben değil kociş müsrif valla ne yapacaksam bu adamlaaalmaz:

kızzzzzzzz geçen migrosta 16 tl idi karpız çüş dedüm almadım :dilcikar:
anammm gıı nekadder pahalı öle biz kışın bile 10 liraya aldıydık
şimdi kilosu 1 felan galibaa siz buraya gelin

saol bebeeem ya şimdi aratıyodum bende ii oldu uğraşmim bare :)
ben gördüm ya bilom naal oldunu hemen buldum arama deyiii

ay yerim onu emekliyomu oğluşun tecrübeli anneler bebiş ayaklandımı işler daha zor diyor

yakın olsak gelirdim kıss unuttum yorgunluğumu

kıs ben değil kociş müsrif valla ne yapacaksam bu adamlaaalmaz:

eee sen adama sağlık ocağında bişe olurmu acep dersen oda gidip özelde paraynan
yaptırır tabeee
sende harcama yapsın deyi adamı dürtme sen dizginle azcık herüfü

neyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff
yok beeaaa kötü seyler düşünme bakem

eee sen adama sağlık ocağında bişe olurmu acep dersen oda gidip özelde paraynan
yaptırır tabeee
sende harcama yapsın deyi adamı dürtme sen dizginle azcık herüfü

aynen benım dıyeceklerımı dşle getırdın dürtme adamı kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…