olur güzeliim emme sen üçlüyü yaptırdın heee anladım sen 2.için istiyon dimiii uyanık gacıııı:jeyyar:bize de söyle biz de snin dr.un ismini verelim :roflol::roflol:
ee çalışanın halinden çalışan annıyo işte kaydirigubbakcemile3
vereliniortak
ayy yoruldum valaa sabahtan berii az"iş yapmadım bi çamaşır katlancak bide yastıkların içini doldurucam pilim bittii bacılar sadece okuyom sizden ne var ne yok
ucuzladımı sizin memketlerde karpuz yav bizde hala çok pahalııı :umursamaz:
veriyim güzelim yaaa istediğin garpız olsunminik anneeeeeee hoşgeldünnnnnn şu tabağı uzat hele ımmmmmmm yanıyo zaten işyeri yiyem soğuk soğuk cokacimcoook
heee ya burada da öle geçen sene kilosunu 20kr yerdik bu sene daha 1 liranın altına düşmediucuzladımı sizin memketlerde karpuz yav bizde hala çok pahalııı :umursamaz:
hehhh kayserililer kendini nasıl belli ediyor yawww:dilcikar:simit miyiycen gızz yoksa evden mı ekmem arası yapcan müdür olmak ıçin bunlar şart
:mymeka: :mymeka: yok öle köfte döner laelaelaelaelae
çakallya bu gacı kaydirigubbakcemile5
itekkkkkkkkk nan ben kayseriliyim bağaaa bişi mi dedın yoksam heee :mymeka: ne var ulennnnnnnn kayserılıyüm ıhh ıhhh kayseri laelaelaelaelae
ayy yoruldum valaa sabahtan berii az"iş yapmadım bi çamaşır katlancak bide yastıkların içini doldurucam pilim bittii bacılar sadece okuyom sizden ne var ne yok
ahaaa sen küllüm müsrifsin tanı konuldu sanaolur güzeliim emme sen üçlüyü yaptırdın heee anladım sen 2.için istiyon dimiii uyanık gacıııı:jeyyar:
walla ben tutumluyumda benim kociş biraz müsrif ne istesem alıyor parasına bakmadan.oğluşun aşısı kış ayındaydı bende dedim keçiören hast.aşı yapıyorlarsa orada yaptıralım sağlık ocağında mikrop kapmasın diye dedim o da hemen tamam dedi parasını sormadan 55 liraya bi aşı yaptırdı düşün sağlık ocağı parasız yapıyor.:bbo:
İnternetten alışveriş çok Praktiker
gıı cerin hemde 15,90 mış hemen al kuzum
ahaaa sen küllüm müsrifsin tanı konuldu sana
kafamçokkarıştı 55 kafamçokkarıştı uyyyyyyyy :dilcikar:
koçıse söle sana şarj taktırsın pil çabuk bıtıyo bacım alkisalkisalkis kolay gelsın fazla yormasaydın yavas yavas yapsaydın keşke
anammm gıı nekadder pahalı öle biz kışın bile 10 liraya aldıydıkkızzzzzzzz geçen migrosta 16 tl idi karpız çüş dedüm almadım :dilcikar:
ben gördüm ya bilom naal oldunu hemen buldum arama deyiiisaol bebeeem ya şimdi aratıyodum bende ii oldu uğraşmim bare :)
kıs ben değil kociş müsrif valla ne yapacaksam bu adamlaaalmaz:
veriyim güzelim yaaa istediğin garpız olsun
heee ya burada da öle geçen sene kilosunu 20kr yerdik bu sene daha 1 liranın altına düşmedi
hehhh kayserililer kendini nasıl belli ediyor yawww:dilcikar:
ayy canım yardıma gelem bari bende sabahtan bütün işimi bitirdim emme biraz önce bi baktım oğluş kayısıyı antredeki fayanslara sürüyor gelde şu evde temizlik yapmafoldumben
cerin makinen agrızamaı yaptı bacım yazamadın ya bana ne güzel seriye baglanmıstın ne oldu kaydirigubbakcemile
kıs ben değil kociş müsrif valla ne yapacaksam bu adamlaaalmaz:
neyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff
cerın bana nıden yazmıyon laelaelaelaelae
yok beeaaa kötü seyler düşünme bakemneyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff
eee sen adama sağlık ocağında bişe olurmu acep dersen oda gidip özelde paraynan
yaptırır tabeee
sende harcama yapsın deyi adamı dürtme sen dizginle azcık herüfü
gız ben kaçak giriyom müdür gelince kapatıyom ekranı aklım bulandı kiminkini okudum kime yazdım :)bu kaçak giriş zor iş falla ay bu heycan yuzunden erken doğuracam ha :roflol:
neyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?