neyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff
neyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff
gız ben kaçak giriyom müdür gelince kapatıyom ekranı aklım bulandı kiminkini okudum kime yazdım :)bu kaçak giriş zor iş falla ay bu heycan yuzunden erken doğuracam ha :roflol:
çıtırtı yavrıımm rahatmı batuyuu nee laelaelaelaelae biz sabah dan aksama kadar dükkandayız çalış babam çalıs hesabı sen yan gel osman daha da mutsuzlukıcın yer arıyo yaaa çok pis kızdım şincikk :mymeka:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
allahıma binlerce şükür yarabbim
amniyosentez sonuçlarım temiz çıktı
hıçkıra hıçkıra ağlıyorum duyduğumdan beri
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
oyy emeklemek ne demek canavarım artık koltuktan tutup kalkıyor ayaklarının üzerine eee ne yapsın abiye bu yakışır deyip elini çabuk tuttukaydirigubbakcemile3ay yerim onu emekliyomu oğluşun tecrübeli anneler bebiş ayaklandımı işler daha zor diyor
yakın olsak gelirdim kıss unuttum yorgunluğumu
anam her dedğimi yapmak zorunda mı:bbo:eee sen adama sağlık ocağında bişe olurmu acep dersen oda gidip özelde paraynan
yaptırır tabeee
sende harcama yapsın deyi adamı dürtme sen dizginle azcık herüfü
ayy ne adrenalin ama bayılırım böle şeylere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gız ben kaçak giriyom müdür gelince kapatıyom ekranı aklım bulandı kiminkini okudum kime yazdım :)bu kaçak giriş zor iş falla ay bu heycan yuzunden erken doğuracam ha :roflol:
nann beben olunca görürsün bu güne kadar hiç hasta etmedim bundan sonrada olmasın diye ne çaba harcıyorum bi bilsenyok beeaaa kötü seyler düşünme bakem
aynen benım dıyeceklerımı dşle getırdın dürtme adamı kaydirigubbakcemile
anam her dedğimi yapmak zorunda mı:bbo:
allah hepinizden razı olsun kızlar çok mutluyum çok günlerdir ne gece ne gündüz uyuyordum
allahıma binlerce kere şükürler olsun
kızlar herkeze merhaba a.s.
işler çok yoğun olduğu için sık giremiyorum bu aralar bişey sorucam benim belimin etrafı göbeğim hariç ve görüşlerimde soyulma var hergün akşam lıerac çatlak kremi kullanıyorum sabah nivea vucut losyonu duştada bebe yağı yani kuru kalması mümkün değil anlamadım sizde de oluyormu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?