2009 Kasm Anneleri

neyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff

allan çıtırtısı manyak manyak duşunme uleynnn pipişi gördün 250 yi kaptın neye karamsarlık yapıyon laaaaaaaaaaaaaa hemde evdesin gebeş gebeş yatıyon bak döverun haaaaa bundan iyisi şamda kayısı beeeeeeeeee :mymeka:

çıtırtı yavrıımm rahatmı batuyuu nee laelaelaelaelae biz sabah dan aksama kadar dükkandayız çalış babam çalıs hesabı sen yan gel osman daha da mutsuzlukıcın yer arıyo yaaa çok pis kızdım şincikk :mymeka:

heh işte yaaaaa söle bacım ya aynennnnnn vereliniortak alkisalkisalkis

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
allahıma binlerce şükür yarabbim
amniyosentez sonuçlarım temiz çıktı
hıçkıra hıçkıra ağlıyorum duyduğumdan beri
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldın canımm çok geçmıs olsun ohh allaha binler sükür herşey yolunda çok sevindim yaa :teytey:

ay çok sevndim canım doktorlar strese sokyuolar yok yere bizii Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız kokladığımız günleride gösetrsin inşş canımmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ay yerim onu emekliyomu oğluşun tecrübeli anneler bebiş ayaklandımı işler daha zor diyor

yakın olsak gelirdim kıss unuttum yorgunluğumu
oyy emeklemek ne demek canavarım artık koltuktan tutup kalkıyor ayaklarının üzerine eee ne yapsın abiye bu yakışır deyip elini çabuk tuttukaydirigubbakcemile3
eee sen adama sağlık ocağında bişe olurmu acep dersen oda gidip özelde paraynan
yaptırır tabeee
sende harcama yapsın deyi adamı dürtme sen dizginle azcık herüfü
anam her dedğimi yapmak zorunda mı:bbo:
gız ben kaçak giriyom müdür gelince kapatıyom ekranı aklım bulandı kiminkini okudum kime yazdım :)bu kaçak giriş zor iş falla ay bu heycan yuzunden erken doğuracam ha :roflol:
ayy ne adrenalin ama bayılırım böle şeylere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok beeaaa kötü seyler düşünme bakem

aynen benım dıyeceklerımı dşle getırdın dürtme adamı kaydirigubbakcemile
nann beben olunca görürsün bu güne kadar hiç hasta etmedim bundan sonrada olmasın diye ne çaba harcıyorum bi bilsen
neyse kızlar ben bugün pek modumda değilim çıkıyom yinee allahım sonuçlarmı kötü çıkacak acep nee öööffff

nannn niye öle düşünüyon yavrum yaaaa hiçte öle olmayacak kafayı takmaa:dilcikar:

ooohh çok sükür cnm hihoyyyt:teytey: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,tek gözyaşımız sevinç için olsun çok sevindim çook

işte bu yaaa hem biz biliyorduk böle sonuç çıkacağını meleklerimizi korusun rabbim:Saruboceq:

ayyy canımm benim gözün aydınn ayy çokk kötüü oldum göslerim doldu beeee
canım her zaman güzel haberler verirsin bizlere inşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi: delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance:

allah hepinizden razı olsun kızlar çok mutluyum çok günlerdir ne gece ne gündüz uyuyordum
allahıma binlerce kere şükürler olsun

anam her dedğimi yapmak zorunda mı:bbo:

sen adamın kafasına sokarsan o da gidip yapar tabii
o dese bile senin sağlık ocağında yaptıranlara bişe mi oluyo demen gerek
hem sağlık ocağında ne diye mikrop kapsın aşıyı özel kutusundan çıkarıp
paketli enjektörle yapıyolar hemde özelde yaptırınca kuş mu kondurdular klava:

kızlar herkeze merhaba a.s.
işler çok yoğun olduğu için sık giremiyorum bu aralar bişey sorucam benim belimin etrafı göbeğim hariç ve göğüslerimde soyulma var hergün akşam lıerac çatlak kremi kullanıyorum sabah nivea vucut losyonu duştada bebe yağı yani kuru kalması mümkün değil anlamadım sizde de oluyormu merak ettim

allah hepinizden razı olsun kızlar çok mutluyum çok günlerdir ne gece ne gündüz uyuyordum
allahıma binlerce kere şükürler olsun

oyy canım benim artık hepsi geride kaldı artık aklına bile getirme canım
unut artık geçmişi şöyle bi huzur ver prensese yaaaadelikafadulden

vallahi anlamam ama canım bence sen fazla bakım yapmışsın ondan olmuş
lenn ben sadece bebe yağı sürüyomm anammm senin yaptıklarını yapamam vallahi
aklıma bilem gelmez onların hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…