millettttttttttttttttt ben geldümmmmmmmm napıyonusssssssss delikafadulden
herkeşe öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sunuyommmmmm :içelim:
canım şişme de varsa mantar olmuşsun
dr. a danış fitil ve merhemi var onun hemen geçiyo ama dr.a sormak lazım
bende de olmuştu ilk evlendiğim zaman
naan nerdesiiinn senn özeldim gıı
hee göbüşünü de görmedim sanmaaa
çok şeker olmuuşş
ben de koycaktım yaa evdeyken :jeyyar:
hadi kızlar öpüyorum hepinizi
kendinizeee çok dikkat edin,
allaha emanet olun...
millettttttttttttttttt ben geldümmmmmmmm napıyonusssssssss delikafadulden
hee ben de sadece göbüşten aldım gibi ama biraz da kalçadan
yüzüm çok çirkinleştiiii
sivilcelerin biri geçiyo yenisi çıkıyo yaaa mafoldumben
neyse kızım güzelliğimi alıyomuşş delikafadulden
saol canım, ben baya bi araştırdım
bi zararı yok sanırım
hatta çok farklı bi yöntemle de kullanılıyooo çüşşş felan oldum okuyunca
allaha emanet artık inşallah bişey olmaz.
bende kaynana görümce cekmek istemiyorum ama onlarla birlikte ucuyoruzöyle canim benim sen gitmekle en iyisini yapiyosun o zaman.. onlarin gönlünü dualarini almak lazim.. benim annem babam yanimda sükür.. gidince esimin ailesinde kalicam mecburen.. kaynana görümce cekemem bu halimle hemde rahat olamam orda kayinpederin yaninda.. seneye görümcemin oglunun sünneti var hem onuda aradan cikaririz..bakalim.. Allah neler gösteriyor..
bende sadece göbegimden aldim ama cokta almadim zaten haala 1 kilo almisim..gerci ilk hamilelikte ilk aylar göbekten alinirmis.. son aylarda yayilirmis.. öyle diyor yengem.. yani onla bi lgisi oldugunu sanmiyorum.. ama bende acaip cirkinlestim.. yüzüm sirtim gögsüm acaip sivilceler cikiyor.. hayirlisi olsun bakalim.. bizim kiz evladada erkek evladada ihtiyacimiz var.. yeterki saglicakla gelsinler.. :ecrin_bebek:
hos geldin sekercüümmillettttttttttttttttt ben geldümmmmmmmm napıyonusssssssss delikafadulden
sagol canim gorüsürük yineslm canım hadi hayırlı yolculuklar sana
geçmiş olsun canım şükür atlatmışsın.
fitil benimde aklııma geldi aslında heralde antibiyotikten daha
zararsızdır, acaba hamileler kullanabiliyomu fitili,olmassa ben bi fitil istiyyeyim doktorumdan
tedavi edilmezse ciddi sorunlara neden olabiliyomuş sanırım allah korusun..
nan ben hamiş olduğumu öğrendiğim zamandan beri var yaa bu sivilceler ooofffgeldim bebeeeemmm bende özledim yiwrrıımmm
göbeeem görülmicek gibi deelki naniknanik
yaaa adamım bu sivilce olayı bende de aldı yürüdü yaaaaaa ergenlik dönemime
geri döndüm laaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bi lavaboya çıktığımda baekm ayna yok yanımdaadogru diyosun bacim.. biri geciyor digeri cikiyor.. hatta bende lekeside kaliyor.. bacim sende bak bi göz kapagina.. madem kziin olcak bu hurafeyide yorumlayalim.. opuyorumnanaktan
Kızlar merhabalar,
Nihayet bizde bir dr bulduk ayrıntılı için, en yakın randevu tarihi 10 temmuzmus ama biz araya tanıdık filan sokup bu persembeye aldık randevumuzu. Ve ben inanılmaz heyecanladım eşim beni arayıpta perşembe gidiyoruz diyince........
artik cikmam lazim yine lafa dalarsam gec kalicam hazirlanmaya ucak beni almadan gitcekşutarafagitti
veletlerinize iyi bakin, kendinizede tabiki....
hepnizi cok cok öptükŞeniz
hadi bana iyi yolculuklar kazasiz belasiz rötarsiz insallah
bende seni merak ediyodum canim yaa insallah ayrintilida biseycik cikmasKızlar merhabalar,
Nihayet bizde bir dr bulduk ayrıntılı için, en yakın randevu tarihi 10 temmuzmus ama biz araya tanıdık filan sokup bu persembeye aldık randevumuzu. Ve ben inanılmaz heyecanladım eşim beni arayıpta perşembe gidiyoruz diyince........
elifcim hormonlardan herhalde bende anlamadim bu sivilce olayini..
kizlar ya bide benim ciddi ciddi sütüm akiyor.. her gece sütyenim batmis uyaniyorum.. bi damla iki damla falan.. böyle sari bi rengi var.. birazdan dojktorumu ariycam.. gerci gecen gün bi ebeyi aradim.. bazilarinin erken olur dedi ama kafam karisti.. sizde yok dimi haala böyle bise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?