2009 Kasm Anneleri

nbr kıslaaaaar depresif arkadaşınız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.

niye depresifsin anam bebişe yazık deel mii pozitif ol da bebiş de mutlu olsun huysuz olmasın doğuncaa

kızlaar hani bebiş artık dış sesleri duyuyomuş yaa göbeeme kulaklık dayayıp ordan müzik dinletsem duyarmı kiii zira burda müzik açmam pek mümkün deel

evet canim böyle sari sari koyu kivamda.. acaba gösülerim cok büyük ondanmi erken geldi anlamadim.. olmazsa esim gelince bi gidicem doktora.. gelince yazarim ayrintisini

hımm iyi bişiydir heralde ama sen yine de bi sor benim memişler aşıırı buyudu ama tık yok kuru kalabalık falla :roflol:

cerin nan senin avatardaki bebiş var yaa aynı benim arkadaşımın kızına benziyooo delikafadulden çok şeker

ayy canim benim insallah dedigin gibi olur.. valla cok sevindim sen böyle yazinca.. Allahta seni sevindirsin insallah canim benim.. persembe günü hersey cok güzel olcak inan bana.. bazilarimiz hic üclü yapmadik.. kesin sonucu amino veriyomus ama genelde o da temiz cikiyor zaten.. sen hic üzme kendini moralin yüksek olsun.. bebisini gördügündede mutlu olki hissetmesin hicbiseyi..

:roflol: allah belanı vermesin senin uleyynnn senin yüzünden foyam meydana çıktı
hani ben işyerinde kaçak giriom ya biri gelince ekranı kapatıyom falan seni yazdığını okuyunca koptum istem dışı karşımdaki arkadaş dioki hayırdır yaptığın iş çok komik heral rezil oldum senin yüzünden geriiiiiiiii :roflol: hee dedim bende ne diyimmmmmmmmmm lülülülülülü

sürekli ağlıyorum yaaa mutsuzum şu aralar biraz eşimlede alakalı ya da ben çok abartıyorum bilmiyorum

abooo ben heç birini görmedim zati direk buraya geleyom sağıma soluma bakmadan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaar hani bebiş artık dış sesleri duyuyomuş yaa göbeeme kulaklık dayayıp ordan müzik dinletsem duyarmı kiii zira burda müzik açmam pek mümkün deel

kuzu kulaklığı dayamana gerek yok sen aç müziği bebiş duyar

BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BANAPITPIT YAPTI :asigim:....... İŞ YERİNDE HİÇ HİSSETMEMİŞTİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA

:dance::dance:

cerin nan senin avatardaki bebiş var yaa aynı benim arkadaşımın kızına benziyooo delikafadulden çok şeker

kız kociş deyo ki her yana dio maviş maviş güzel kız bebişler koyuyon kaldır şunları diyo çirkin bişi gelse adapte olamicam senin yüzünden dio ya manyak herüfff :roflol:
dedim ki hakkaten len dedim kara böcük bişi gelir falan çüş len dio o kaaa da deel ben sarı sen sarı esmer ne ayak dua et de esmer olmasın falla diyooo :roflol::jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:
napam kızııım ben de seninkileri okuyunca ağzım kulaklarıma varıyoo kaydirigubbakcemile3 oohh iyi olmuş kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sürekli ağlıyorum yaaa mutsuzum şu aralar biraz eşimlede alakalı ya da ben çok abartıyorum bilmiyorum

hayırdır canım yaa nolduu canını çok sıkma ve üzme bebişi
aslında bizlerde çok alıngan olduğumuz için olayları fazla büyütüyoruz

ne sıkıcı bi günn yaaamirmirmirmir
:mymeka:
aaa ağlama cicim yaa
annat nooldu içini dök istersen gel iki geyik yapalım rahatlarsın :teselli:
abooo ben heç birini görmedim zati direk buraya geleyom sağıma soluma bakmadan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kuzu kulaklığı dayamana gerek yok sen aç müziği bebiş duyar
açamıyom işte naan kulaklıktan dinliyom kulaklığı göbeeme koyem o da dinleisn diyom :teytey:

cersu bebeeem sen bu hormonların iice esiri oldun ya rahatla biraz tatlım yauww hayat depresif daha zor geçio emin ol geyik ol biras hayat böle güzel beeeeeee sırnaşık şey

BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BANAPITPIT YAPTI :asigim:....... İŞ YERİNDE HİÇ HİSSETMEMİŞTİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA

benimki de bugün pıtlatıyoo yaa ne güzeel

:roflol: :roflol:
zaten ilk doğunca kara böcük kimin oluyolar naniknanik
bizimki kıl yumağı olarak doğabülüü :roflol:
bizde renkli göz var ama eşimin tarafta hiç yok bizimki koca kara gözlü bişey olur muhtemelen allam gözleri kirpikleri kardeşime veya babama çeksin kaşları da banaa :sm_cool: :sm_cool:
burnuyla dudakları da kocişime çeksin opuyorumnanaktan
tabi saçları da banaaa sositososito

ohh ne güsel yaa biz daha öle hissetmiyoz :umursamaz:

açamıyom işte naan kulaklıktan dinliyom kulaklığı göbeeme koyem o da dinleisn diyom :teytey:
len o zaman sen dinle o duyarrlülülülülülü

Hepinize Selam Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleri a.s. a.s. a.s.

Elifler ikiside gezmeğe gidiyorlar iyi eğlenceler diliyorum..

Az önce amniyosentezin geri kalan sonucunu aldım..Rabbime binlerce şükürler olsunki aynı dedikleri gibi hiç bir sorun yok..Yanlız cinsiyet artık söylemiyorlar sağlık bakanlığı kaldırmış doktordan öğreneceğiz nasip olursa test sonuçlarını alınca gelirsiniz demişti bakalım en kısa zamana ayarlar giderim..
Onun dışında tatilimiz başladı biliyorsunuz hafta sonu mayo baktım kendime ama aklıma uygun birşey bulamadım tavsiyeleriniz varmı?

nazlıcım boşver uğraşma artık cinsiyet için doğunca öğrenirsin a.s. a.s.

gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bir haber oldu bu... Bir şey olmadığını hepiniz biliyoruz ama genede illa elimize kağıt vermeleri gerekiyor dimi........
çok sevindim cabım çokkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…