nbr kıslaaaaar depresif arkadaşınız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.
evet canim böyle sari sari koyu kivamda.. acaba gösülerim cok büyük ondanmi erken geldi anlamadim.. olmazsa esim gelince bi gidicem doktora.. gelince yazarim ayrintisini
Bence hiç üzülme hatta sevin bile, çünkü burada bir bayanın dediğine göre onunda aynen senin gibi daha hamileyken baslamıs ve sütü hiç kesilmemiş ve de cok besleyiciymiş. Yani bence mutlu ol bide totonu kaşıki nazar değmesin
bu arada 80 tane topic açmışınız yaa ben bi bunu zor takip ediyom yok kasın annelerinin kiloları yok kasım annelerinin bebişlerinin kiloları yok kasım annelerinin kocalarının kiloları deyüü
kaydirigubbakcemile3
gözünden V çıkanlar topici tüyleri yukarı bakanlar topici
hangisine gircemi şaşırdım bee
sürekli ağlıyorum yaaa mutsuzum şu aralar biraz eşimlede alakalı ya da ben çok abartıyorum bilmiyorumniye depresifsin anam bebişe yazık deel mii pozitif ol da bebiş de mutlu olsun huysuz olmasın doğuncaa
kızlaar hani bebiş artık dış sesleri duyuyomuş yaa göbeeme kulaklık dayayıp ordan müzik dinletsem duyarmı kiii zira burda müzik açmam pek mümkün deel
abooo ben heç birini görmedim zati direk buraya geleyom sağıma soluma bakmadan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bu arada 80 tane topic açmışınız yaa ben bi bunu zor takip ediyom yok kasın annelerinin kiloları yok kasım annelerinin bebişlerinin kiloları yok kasım annelerinin kocalarının kiloları deyüü
kaydirigubbakcemile3
gözünden V çıkanlar topici tüyleri yukarı bakanlar topici
hangisine gircemi şaşırdım bee
kızlaar hani bebiş artık dış sesleri duyuyomuş yaa göbeeme kulaklık dayayıp ordan müzik dinletsem duyarmı kiii zira burda müzik açmam pek mümkün deel
cerin nan senin avatardaki bebiş var yaa aynı benim arkadaşımın kızına benziyooo delikafadulden çok şeker
:roflol: allah belanı vermesin senin uleyynnn senin yüzünden foyam meydana çıktı
hani ben işyerinde kaçak giriom ya biri gelince ekranı kapatıyom falan seni yazdığını okuyunca koptum istem dışı karşımdaki arkadaş dioki hayırdır yaptığın iş çok komik heral rezil oldum senin yüzünden geriiiiiiiii :roflol: hee dedim bende ne diyimmmmmmmmmm lülülülülülü
sürekli ağlıyorum yaaa mutsuzum şu aralar biraz eşimlede alakalı ya da ben çok abartıyorum bilmiyorum
:mymeka:ne sıkıcı bi günn yaaamirmirmirmir
aaa ağlama cicim yaasürekli ağlıyorum yaaa mutsuzum şu aralar biraz eşimlede alakalı ya da ben çok abartıyorum bilmiyorum
açamıyom işte naan kulaklıktan dinliyom kulaklığı göbeeme koyem o da dinleisn diyom :teytey:abooo ben heç birini görmedim zati direk buraya geleyom sağıma soluma bakmadan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kuzu kulaklığı dayamana gerek yok sen aç müziği bebiş duyar
benimki de bugün pıtlatıyoo yaa ne güzeelBİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BANAPITPIT YAPTI :asigim:....... İŞ YERİNDE HİÇ HİSSETMEMİŞTİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA
:dance::dance:
kız kociş deyo ki her yana dio maviş maviş güzel kız bebişler koyuyon kaldır şunları diyo çirkin bişi gelse adapte olamicam senin yüzünden dio ya manyak herüfff :roflol:
dedim ki hakkaten len dedim kara böcük bişi gelir falan çüş len dio o kaaa da deel ben sarı sen sarı esmer ne ayak dua et de esmer olmasın falla diyooo :roflol::jeyyar:
ohh ne güsel yaa biz daha öle hissetmiyoz :umursamaz:BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BANAPITPIT YAPTI :asigim:....... İŞ YERİNDE HİÇ HİSSETMEMİŞTİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA:dance::dance:
len o zaman sen dinle o duyarrlülülülülülüaçamıyom işte naan kulaklıktan dinliyom kulaklığı göbeeme koyem o da dinleisn diyom :teytey:
len o zaman sen dinle o duyarrlülülülülülü
Hepinize Selam Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleri a.s. a.s. a.s.
Elifler ikiside gezmeğe gidiyorlar iyi eğlenceler diliyorum..
Az önce amniyosentezin geri kalan sonucunu aldım..Rabbime binlerce şükürler olsunki aynı dedikleri gibi hiç bir sorun yok..Yanlız cinsiyet artık söylemiyorlar sağlık bakanlığı kaldırmış doktordan öğreneceğiz nasip olursa test sonuçlarını alınca gelirsiniz demişti bakalım en kısa zamana ayarlar giderim..
Onun dışında tatilimiz başladı biliyorsunuz hafta sonu mayo baktım kendime ama aklıma uygun birşey bulamadım tavsiyeleriniz varmı?
hepinize selam kasım fıstıkları ve fıstık içleri a.s. A.s. A.s.
Elifler ikiside gezmeğe gidiyorlar iyi eğlenceler diliyorum..
Az önce amniyosentezin geri kalan sonucunu aldım..rabbime binlerce şükürler olsunki aynı dedikleri gibi hiç bir sorun yok..yanlız cinsiyet artık söylemiyorlar sağlık bakanlığı kaldırmış doktordan öğreneceğiz nasip olursa test sonuçlarını alınca gelirsiniz demişti bakalım en kısa zamana ayarlar giderim..
Onun dışında tatilimiz başladı biliyorsunuz hafta sonu mayo baktım kendime ama aklıma uygun birşey bulamadım tavsiyeleriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?