2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bugün doktora gidicem ama kendi doktoruma değil.teyzemle başka bir doktora gidicem hem şu enfeksıyon işini sorucazz..bakalım cinsiyet öğrenebilecek mıyız

bu hurafede cürük cikti desenize:) ögrenemedikce daha neler neler uydurcaz Allam ya.. bide cinsiyet topiginde biri yazmis.. bu göbek altinda cizgi olusuyorya ordaki tüyler yukari bakarsa erkek asagi bakarsa kiz diye:) bi an önce ögrenelim ya yoksa iycene kafayi yicezcokacimcoook

evet yaa bizim zilli de kıpırdanıyo hah diyom işte elimizi koyuyoz tık yok
hoşuna mı gidiyo koyunca relax mı oluyo velet annamadım vallaa
denize gidemicem ben malesef havuza girmek istiyom ama korkuyom yaa

hııı süt müüü :1shok::1shok::1shok:

ne süt mü gelio :1shok: :1shok:

artik cikmam lazim yine lafa dalarsam gec kalicam hazirlanmaya ucak beni almadan gitcekşutarafagitti
veletlerinize iyi bakin, kendinizede tabiki....
hepnizi cok cok öptükŞeniz
hadi bana iyi yolculuklar kazasiz belasiz rötarsiz insallah

iyi yolculuklar... yolunuz açık olsun :1rolleyes:

bende yok canım

kızıım ne havuzu yauw havuz pislik valla gidip oralarda mantar olacan sora kaşı babam kaşı elin şeyinde gezersün artık :roflol:

naber kız canliiiz herkes yemekte gaaba
hee yavrıım bende yidim geldim

benımde de sol göz kapagımda ters ve var saga baktım onda yok bakalım haftaya ögrenecegım ınsallah ögrensekde rahatlasak :lepi:

millettttttttttttttttt ben geldümmmmmmmm napıyonusssssssss delikafadulden
herkeşe öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sunuyommmmmm :içelim:
eyy yık şeker sen nasılsın bakemm delikafadulden

benımkıle de :roflol:

bende dün gittım cok güzeldı denızama ınsan korkuyo yüzmaya fazla acılamadım sankı bebek kayıp cıkcakmıs gıbı oluyo yaa :dance:

nan ben hamiş olduğumu öğrendiğim zamandan beri var yaa bu sivilceler ooofff
önceden hiç çıkmazdı yaa :çok üzgünüm:
yaw benim de hertarafım sivilce doldu acep kız mı benim bebiş :uhm:

gözün aydın güle güle git

slm kızlar nasılsınız bugün doktora gidicem ama kendi doktoruma değil.teyzemle başka bir doktora gidicem hem şu enfeksıyon işini sorucazz..bakalım cinsiyet öğrenebilecek mıyız

hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

bende seni merak ediyodum canim yaa insallah ayrintilida biseycik cikmas
amniyosentez yaptirmak zorunda kalmazsin

Moralimi hiç bozmuyorum, canımı sıkmıyorum, iyi olacagına inanıyorum canım, ama Allah korusun zaten ters birsey cıkacak olsada artık as yaptırmak için pek vaktim kalmadı zaten:)

evet canim böyle sari sari koyu kivamda.. acaba gösülerim cok büyük ondanmi erken geldi anlamadim.. olmazsa esim gelince bi gidicem doktora.. gelince yazarim ayrintisini

Bence hiç üzülme hatta sevin bile, çünkü burada bir bayanın dediğine göre onunda aynen senin gibi daha hamileyken baslamıs ve sütü hiç kesilmemiş ve de cok besleyiciymiş. Yani bence mutlu ol bide totonu kaşıki nazar değmesin

Bu arada bayanlar simdik tickerımı farkettimde tam yarıyı geçmişiz Allah hayırlısıylan tamamına erdirsin inşallah

kızıım ne havuzu yauw havuz pislik valla gidip oralarda mantar olacan sora kaşı babam kaşı elin şeyinde gezersün artık :roflol:
:roflol: :roflol:
iyi bee gitmiyozz :dilcikar:
bende dün gittım cok güzeldı denızama ınsan korkuyo yüzmaya fazla acılamadım sankı bebek kayıp cıkcakmıs gıbı oluyo yaa :dance:
:roflol: :roflol:

Bu arada bayanlar simdik tickerımı farkettimde tam yarıyı geçmişiz Allah hayırlısıylan tamamına erdirsin inşallah

oooh maşallahhh sen artık 5 aylık oldunn yani 5 ayı doldurdun 6dan gün alıyon vay maşallah beee benim de 3 günüm vaar :teytey: :teytey:

bu arada 80 tane topic açmışınız yaa ben bi bunu zor takip ediyom yok kasın annelerinin kiloları yok kasım annelerinin bebişlerinin kiloları yok kasım annelerinin kocalarının kiloları deyüü
kaydirigubbakcemile3
gözünden V çıkanlar topici tüyleri yukarı bakanlar topici
hangisine gircemi şaşırdım bee

ayyyyyy canlüzzzzzzzzz denüze gittin demiiiiiiiiii pisluk beni almadun hemide hıhhhhh :mymeka: Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…