2009 Kasm Anneleri

hadi yaaa... benim eşimde hiç ilgilenmez futbolla ama oğlumuz ilgilenebilir demek ki... hazırlıklı olalım o zamana.s

hee süpermiş gıı zereeen
yaa bakmıyom ben artık bunnara
evlenceem zaman bin tane tasarım ürünü beğendim de nooldu sankiimmm
çok pahalı bunnaarrr

evet pahalıdır büyük ihtimalle.. hem ben kocişime desem yapar aynısından vallaa.bunlara para mı vercem sanki:dilcikar:

ayy bu aradaaaaaaaaaaa saatteeeee 5'e gelio e ben artık gidem bare kaydirigubbakcemile3
kartanesüüüüü annem sen daha buralısın galbaaaaaa delikafadulden naniknanik hadi canım öperim seni ve tüm gacileri :jeyyar:

ayy bu aradaaaaaaaaaaa saatteeeee 5'e gelio e ben artık gidem bare kaydirigubbakcemile3
kartanesüüüüü annem sen daha buralısın galbaaaaaa delikafadulden naniknanik hadi canım öperim seni ve tüm gacileri :jeyyar:

evet pahalıdır büyük ihtimalle.. hem ben kocişime desem yapar aynısından vallaa.bunlara para mı vercem sanki:dilcikar:
hihoyyyt hihoyyyt
tavana bi çengel tktık mı iş tamamdıır :teytey:

get :mymeka:
ben daha 1 saat burdayımm oooh ne güzel ne güzel kafamçokkarıştı

niye on kere gönderiyon nan aynı msjı annadık gidiyon gözümüze mi sokmaa çalışıoon

nasıl bi ev arıyosunuz canım... fatihte eşimin ailesinin evi satılık... satalım hemensırnaşık şey

:roflol::roflol:

hihoyyyt hihoyyyt
tavana bi çengel tktık mı iş tamamdıır :teytey:

yeter de artar bile... bizde başına geçip türkan şoray edasıyla sallarız gariii beşikleri:roflol:

3 oda 1 salon yapılı üst katlarda bir ev işte kiraya vereceğiz eğer alırsak sizin ev nasıl anlat bakem

bizimki 2+1 canım...5 katlı binanın 4. katında..kombili.. harikalar diyarının hemen yanında... metro durağı ise evin girişi ile karşı karşıya...

hanımlar beylerrrrr bu ev kaçmazzzzzzz:roflol:kendimi emlakçı gibi hissettimdekaydirigubbakcemile3

kaçaymışş :roflol:

bu arad kendime doğum sonrası takmak için kırmızı kurdelalı tac aldım :CüvCüv: çok tatlı bişe oldu kıızz

ben kaçıyom kızlar.. hepinize iyi akşamlara.s.
arkamdan çok gülmeyin haaaa:roflol:

kaydirigubbakcemile3

itek sana özel mesaj yolladım..orada linki de verdim canım... alıcı olursan fiyatta pazarlık yapabilirler...ev sahibinin aksiliği tutmazsa sırnaşık şey

yok güzelim ya ev biraz güccük hemde o fiyata yok beee teşekkürleropuyorumnanaktan

benimki de doçent ben hiç vermiyoomm lülülülülülü
nan itek hiç para vermememe rağmen daha ilk evimizi alcez diye uğraşıyoz
bu da ikinciyi alcez diyoo hem de biri altı odalıı :dilcikar:
HE FALLA NANNN Bİz birini zor aldık
kız sölesene kim hediye etti
hee doğuma vercez tabüüü
hastaneye veriyosun zaten doktora diill 1500-2000 falan gaaba bilmiyom hiç sormadımm
bana normal doğum 1650 tl dediledi
gıı itek aşşağıda 3 misafir var biri senin kocada
diğerleri kim acep bizimkilermiiCADIARZU
neee irkekk var namahreemmm
kızlar ben yeni sordum ssk lıyız fark 1100 sanırım normal doğum sezeryanda 1600 civarıydı fatih hastanesinde muhasebeyle konuştum
nann nie bana normal 1650 tl dediler
falla ne sen sor ne ben sölimmm bide ömrümce matematiğim kötü olmuştur :roflol:
emme alışıyo insan gıı acaip bütce yaparım eşim 1 yıl işsiz kaldı kimseye muhtaş olmadan idare ettik çok şükür
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM MERAKTA BIRAKMA KALBİNİ FERAH TUT DUA ETCEZ SANA
anammmm ne kocalar var benimki de almamak için elinden geleni yapıyoo

kızlar bana müsade fazla katılamadım gerçi aranıza gerçi bşir kaç bişe yazdıydım emme cvp bilem vermedi mureda neyse..sohbetiniz güzel olsun..benimd eişlerim vardı sürekli online görünüyorum ama katılamadım işlerden..kendinize ve yigenlerime iyi bakın..iyi akşamlar..

iyi akşamlar maviişş
ben de çıkacam az kaldııı
gıı ebiscee bu garu zengin görünüyo biraz fazla alalım demişlerdir zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…