kızlaar slm :) ben geldim ama gemişe bakmadan geldiim :)annem halen temizliğe devam kaydirigubbakcemile3.Bugün kocişim beni bi sürprizlen uyandırdııı bana araba almışş alkisalkisalkis hihoyyyt zaten düşünüyoduk bebiş olunca vazgeçmiştik şimdi kıyamamış almış acayip mutluyum allah herkese göstersin..
kızlaar slm :) ben geldim ama gemişe bakmadan geldiim :)annem halen temizliğe devam kaydirigubbakcemile3.Bugün kocişim beni bi sürprizlen uyandırdııı bana araba almışş alkisalkisalkis hihoyyyt zaten düşünüyoduk bebiş olunca vazgeçmiştik şimdi kıyamamış almış acayip mutluyum allah herkese göstersin..
ben oğluşumunkileri saklıyorum valla ama çoğunlukla battaniye falan güzelce kaldırdım walla.ilerde gelinin eline tutuştururum artık:roflol:
ben oğluşumunkileri saklıyorum valla ama çoğunlukla battaniye falan güzelce kaldırdım walla.ilerde gelinin eline tutuştururum artık:roflol:
erkek bebek bekleyenler. simdiden hazirlikli olun. su an oturmus, oglumun futbolcularin ozelliklerini saymasini dinliyorum. ayyy, kafayi siyirmasam iyidir.-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol:
ayyyh benim kociş de diyoduu oğlum olsa da ps3de maç yapsak deyüü neyseki kızımız oluyooo :sm_cool:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah'ım
kızlar ben kaçar öperim sizleri görüşürük yarına Şeniz Şeniz
erkek bebek bekleyenler. simdiden hazirlikli olun. su an oturmus, oglumun futbolcularin ozelliklerini saymasini dinliyorum. ayyy, kafayi siyirmasam iyidir.-tatlicadiarzu-
güle güleeebuyrunnnnnnnnn
:sm_cool: süpermiş babanız futbola meraklı galiba... bakalım bizimki neler anlatacakdelikafadulden
bu arada az önce bi bebiş fotosu koydum hiçkimse bişe yazmadı... şimdi de çok orcinal bi bebek yatağı koyuyorum buna da bişe yazmazsanız furururm kafanıza haaaa:mymeka:
benim çok hoşuma gitti ama tasarım ürünü olduğu için çok pahalıdır sanırsam...
hoşgeldin güzelim vayy beee süprize güzel günlerde bebişinle kazasız belasız kullanırsın inşkızlaar slm :) ben geldim ama gemişe bakmadan geldiim :)annem halen temizliğe devam kaydirigubbakcemile3.Bugün kocişim beni bi sürprizlen uyandırdııı bana araba almışş alkisalkisalkis hihoyyyt zaten düşünüyoduk bebiş olunca vazgeçmiştik şimdi kıyamamış almış acayip mutluyum allah herkese göstersin..
anam dublexin işi bitmiyor zaten altı bir gün üstü bir gün temizliyorum iflahım kuruyor.amann tek evimiz olsunda nerede olursa olsun bizde bu aralar bi tane daha düşünüyoruz bakınıyorum bende işte şöle kelepir bulursak kapacağız:jeyyar:yokk yaa ne villasııı :çok üzgünüm:
triblex diil yaani dublex biraz ona canım sıkılıyo işte ama napalım idare etcez işte :roflol:
derrmişimmm
yok bee ümitköy dediysek ümitköyün ilerisi eccük normal daire işte
2 yılımız var daha taşınmak için
abooow:1shok:anam dur korkutma benim kocişim maçtan falan nefret eder inş oğluşumda ona çeker yawdelikafaduldenerkek bebek bekleyenler. simdiden hazirlikli olun. su an oturmus, oglumun futbolcularin ozelliklerini saymasini dinliyorum. ayyy, kafayi siyirmasam iyidir.-tatlicadiarzu-
güle güleeebuyrunnnnnnnnn
:sm_cool: süpermiş babanız futbola meraklı galiba... bakalım bizimki neler anlatacakdelikafadulden
bu arada az önce bi bebiş fotosu koydum hiçkimse bişe yazmadı... şimdi de çok orcinal bi bebek yatağı koyuyorum buna da bişe yazmazsanız furururm kafanıza haaaa:mymeka:
benim çok hoşuma gitti ama tasarım ürünü olduğu için çok pahalıdır sanırsam...
yokk yaa ne villasııı :çok üzgünüm:
triblex diil yaani dublex biraz ona canım sıkılıyo işte ama napalım idare etcez işte :roflol:
derrmişimmm
yok bee ümitköy dediysek ümitköyün ilerisi eccük normal daire işte
2 yılımız var daha taşınmak için
çok sağolun kızlar darısı olmayanların basına,kazasız belasız kullanmak nasip eder inş allahım :Saruboceq: notere falan gittik sıcaktan geberdim gene,maşallah oğluşumunda keyfi yerinde paat paat vuruyo tekmeleri :roflol:
hee süpermiş gıı zereeen
yaa bakmıyom ben artık bunnara
evlenceem zaman bin tane tasarım ürünü beğendim de nooldu sankiimmm
çok pahalı bunnaarrr
abooow:1shok:anam dur korkutma benim kocişim maçtan falan nefret eder inş oğluşumda ona çeker yawdelikafadulden
ulen üzülme sen bu azim ve gayretle o ümitköyün hepsünü satun alusuun haaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?