2009 Kasm Anneleri

hııı öyle miiii
neyse canım ya akropole gitcem ben farketmez heralde fazla
ee nasıl sonuçlar? eyüpten memnun kaldın mıı

:roflol: :roflol:
bana söle gııı hemen yapıveren hesapları malum çok iktisatlı karıyındır :smiley-cool:

ohh ne güsel benim buda erkek olursa hep abiciğininkileri kullanacak

senin isin daha kolay. birinden cikarip digerine giydircen. ben 9 senedir sakliyorum. zaten cogu ablamdan bana gelmisti. valla gozum nasil donduyse ne bulduysam attim. Rabbim nasip etsin, pembis pembis alicam artik insallah.opuyorumnanaktan

tabiki iyi sonuclar alicaksin Rabbim'in izniyle. tertemiz gelicek sonuclar insallah.yerimseniben

inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlarıda bize ileteceksin canım
ve inşallah bu topicte son amniosentez istenen sen olursun
sende nazlım ve karakızım gibi güzel sonuçları getireceksin inşallah
kendini fazla yorma iyi bak bebişe opuyorumnanaktan

yok canım ben yine aynı hast.yaptım a.ü tıp fakültesi yanii.bende tek kişilik odalar vardı sancı için sağolsun dr.umda çok ilgilendi.
evet dooru diyon ssk karşılamazsa aynı kapıya çıkıyoo kaydirigubbakcemile3
ama bizim kurum karşılıcak zaten farkı da yoosam biz de mafolduk kredi ödüyoz çünkü ev için kafamçokkarıştı
evi nereden aldınız kıs
gıı itek aşşağıda 3 misafir var biri senin kocada
diğerleri kim acep bizimkilermiiCADIARZU
heee olabilir bizimki haber vermiştir sizinlilerde orada gelin diye:roflol::roflol:

senin isin daha kolay. birinden cikarip digerine giydircen. ben 9 senedir sakliyorum. zaten cogu ablamdan bana gelmisti. valla gozum nasil donduyse ne bulduysam attim. Rabbim nasip etsin, pembis pembis alicam artik insallah.opuyorumnanaktan

benim çok cici elbiselerim vardı annem saklıyodu güzelleri her seferinde gelen bi kız çocuğuna vere vere bitirmiş hepsini :roflol:
ben bilem hatırlıyom bazılarını
amaan insan saklayamaz bee onca yıl valla fenalık gelir hee
ama ilk giydiği şeyleri saklamak lazım yıllar sonra güzel bir hatıra olmaz mıı :1hug:

asebaaa dur yaw.. kalbime indireceksiniz şimdi.... ssk ile memurlar arasında fark oluyor mu... telefonla mı öğreniliyor karşılayıp karşılamadığı.. kafama takıldı haaaaCADIARZU
canım sen emekli sandığına bağlıysan emekli sandığı daha avantajlı buralarda
bazı hastanelerde ssk yla anlaşma yok ama emekli sandığının heryerle var
anlaşması iyice araştırsana canım
bebişler için herşeye değer ama daha ne masraflarımız olacak
bütün gayretimiz bebişlerin geleceği için değil miizemuszemus

benim sarı bi çorabım var annem saklamış... iki parmağım anca sığıyo içine... çok güzel oluyo gerçekten.. bir iki parça saklamak lazım....

tuh keske vermeseydin simdi kizina giydirirdin diycem ama bosver. o kadar guzel seyler varki canin neyi cekerse al giydir.

valla bende deli gibi saklamisim. gozum donuk kac gundur. evde elime ne gecse atiyorum.-tatlicadiarzu-

ayrica sakla sakla durdugu yerde sarariyorlar ya. en iyisi ihtiyaci olana verip hayir duasi almak.

benim sarı bi çorabım var annem saklamış... iki parmağım anca sığıyo içine... çok güzel oluyo gerçekten.. bir iki parça saklamak lazım....
aaa ne güzel valla yaaa
ben de saklıcammm kaydirigubbakcemile2

evet işte bizimki de dayanamayıp vermiş hepsini zaten o kadar yıl dayanırmıydı bilmem
ama şööle çok cici orjinal şeylerden saklasa ne hoş olurmuşşş

ben oğluşumunkileri saklıyorum valla ama çoğunlukla battaniye falan güzelce kaldırdım walla.ilerde gelinin eline tutuştururum artık:roflol:

kızlaar slm :) ben geldim ama gemişe bakmadan geldiim :)annem halen temizliğe devam kaydirigubbakcemile3.Bugün kocişim beni bi sürprizlen uyandırdııı bana araba almışş alkisalkisalkis hihoyyyt zaten düşünüyoduk bebiş olunca vazgeçmiştik şimdi kıyamamış almış acayip mutluyum allah herkese göstersin..

ya bilmiyorum akşam bi konuşalım eşimle bakalım... olmazsa araştırır ona göre bakarız duruma... şimdi yine hangi hastane hangi doktor iyi derdine düşmek zor geliyo sanki ama bakalım bi...

tabiki ne kadar az harcarsak geleceğe yatırım o kadar çok olur....yerimseniben

nann sen daha ballısın kızımm siz karı koca azmedşp villa almışsınızdır oradan:jeyyar:

yokk yaa ne villasııı :çok üzgünüm:
triblex diil yaani dublex biraz ona canım sıkılıyo işte ama napalım idare etcez işte :roflol:
derrmişimmm
yok bee ümitköy dediysek ümitköyün ilerisi eccük normal daire işte
2 yılımız var daha taşınmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…