hııı öyle miiiihadi güzel sonuçlarla gelirsin inşallah fatihten randevu almıştım benim acil girmem gerektiği için eyüp e gittim benimde randevum iptal oldu sana sen git benim yeriime diyecektim ama seni buralarda göremedim o ara kaldı randevum.
ay pc başında deeldim hesap kitaba daldım ay hiç bana göre deel bu para işlerü yauww bi karıştırdım ki sormayın iki saate anca hallettim rezalet yane naniknanik anam ebiş sen bu bankada naparsın beni falla bankada olsan 2 güne kalmaz atarlardı haa delikafadulden
cerin kaç kilo aldın
ohh ne güsel benim buda erkek olursa hep abiciğininkileri kullanacak
selam kızlar,
dun hayırlısıyla amniyosentezimizi olduk merak eden mesaj atan herkese tesekkur ederim. dedim ya bu hafta evdeyim daha sık yazarım bu hafta
işten rahat giremiyorum sizinle cok sohbet edemiyorum ama hep sizinleyim
neys dun gittik kılolu olduğum için biraz zorlandık ilkinde rahimde kasılma oldu iğneyi tam giremedik doktor baktı mesane de dolu bir idrarını yapsın sonra tekrar deneyelim dedi olmazsa haftaya erteleriz dedi.
canım sıkıldı haftaya erteleriz deyince insallah 2. denemede olur dedim içimden hep.
yarım saat sonra tekrar muayene etti uygun pozisyon buldu ustumu bile cıkarıp hastane onluğu giymeden hemen yapalım bebek yer değiştirmeden dedi doktor. acilen tekrarf hazırladılar beni sterilize ettiler göbeğimi, ultrasonla yeri belirleyip hemen iğneyi batırdı bana da gösterdi bebek ile igneyi. önceden sonrmuştum local anestezi yapıyormusunuz diye yapmıyorlarmış zaten iğneyi sokarken için karıncalanır gibi birsey oluyor ilk denemede farketmiştim hiç bir acısı yokmuş gercekten. sonra da odaya cıkarıp serum bağladılar o serum bağlaması daha cok acıttı inann
neyse atlattık sonunda 3 gun rapor verdi kalanını da izin kullanıp bu hafta işe gitmeyeceğim. annem geldi yanımda kalıyor full yatıyorum valla sadece tuvalete gidiyorum. 3-4 gun içinde ilk sonuc belli olacakmış esas sonuc 2 hafta sonra belli olacak.
insallah sizin de iyi dilekleriniz gercek olur da sonuc hayırlı cıkar.
destna, zeren, wannababy; Kartanesi; EliFatihEFU; aseba; cerin, NazLı; ebisce ismini atladığım arkadaslar da varsa hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz için
Nazlı insllah ben de senin gibi iyi sonuclar alırım
opuyorum hepinizi selamlar.
arzucumm geçmiş olsuun
sonucu alır almaz bize yaz merak ediyoz biiz
selam kızlar,
dun hayırlısıyla amniyosentezimizi olduk merak eden mesaj atan herkese tesekkur ederim. dedim ya bu hafta evdeyim daha sık yazarım bu hafta
işten rahat giremiyorum sizinle cok sohbet edemiyorum ama hep sizinleyim
neys dun gittik kılolu olduğum için biraz zorlandık ilkinde rahimde kasılma oldu iğneyi tam giremedik doktor baktı mesane de dolu bir idrarını yapsın sonra tekrar deneyelim dedi olmazsa haftaya erteleriz dedi.
canım sıkıldı haftaya erteleriz deyince insallah 2. denemede olur dedim içimden hep.
yarım saat sonra tekrar muayene etti uygun pozisyon buldu ustumu bile cıkarıp hastane onluğu giymeden hemen yapalım bebek yer değiştirmeden dedi doktor. acilen tekrarf hazırladılar beni sterilize ettiler göbeğimi, ultrasonla yeri belirleyip hemen iğneyi batırdı bana da gösterdi bebek ile igneyi. önceden sonrmuştum local anestezi yapıyormusunuz diye yapmıyorlarmış zaten iğneyi sokarken için karıncalanır gibi birsey oluyor ilk denemede farketmiştim hiç bir acısı yokmuş gercekten. sonra da odaya cıkarıp serum bağladılar o serum bağlaması daha cok acıttı inann
neyse atlattık sonunda 3 gun rapor verdi kalanını da izin kullanıp bu hafta işe gitmeyeceğim. annem geldi yanımda kalıyor full yatıyorum valla sadece tuvalete gidiyorum. 3-4 gun içinde ilk sonuc belli olacakmış esas sonuc 2 hafta sonra belli olacak.
insallah sizin de iyi dilekleriniz gercek olur da sonuc hayırlı cıkar.
destna, zeren, wannababy; Kartanesi; EliFatihEFU; aseba; cerin, NazLı; ebisce ismini atladığım arkadaslar da varsa hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz için
Nazlı insllah ben de senin gibi iyi sonuclar alırım
opuyorum hepinizi selamlar.
yok canım ben yine aynı hast.yaptım a.ü tıp fakültesi yanii.bende tek kişilik odalar vardı sancı için sağolsun dr.umda çok ilgilendi.bugün bi haber okudum artık ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde doğumu da ssk karşılıcakmış diyee
bilmiyom ne kadar geçerli belki bizimkini de karşılar
geçen zekai tahirde doğum yapan bi abla doğumunu annattı heryerde bissürü kadın bağırıyo birsürü curcuna hastabakıcılar giriyo çıkıyo falan diye korktum ben yaa ondan biraz da özeli tercih ettim
sen nerde yapmıştın itek ilk doğumunu zekai tahirde mi
evi nereden aldınız kısevet dooru diyon ssk karşılamazsa aynı kapıya çıkıyoo kaydirigubbakcemile3
ama bizim kurum karşılıcak zaten farkı da yoosam biz de mafolduk kredi ödüyoz çünkü ev için kafamçokkarıştı
heee olabilir bizimki haber vermiştir sizinlilerde orada gelin diye:roflol::roflol:gıı itek aşşağıda 3 misafir var biri senin kocada
diğerleri kim acep bizimkilermiiCADIARZU
senin isin daha kolay. birinden cikarip digerine giydircen. ben 9 senedir sakliyorum. zaten cogu ablamdan bana gelmisti. valla gozum nasil donduyse ne bulduysam attim. Rabbim nasip etsin, pembis pembis alicam artik insallah.opuyorumnanaktan
yok canım ben yine aynı hast.yaptım a.ü tıp fakültesi yanii.bende tek kişilik odalar vardı sancı için sağolsun dr.umda çok ilgilendi.
evi nereden aldınız kıs
canım sen emekli sandığına bağlıysan emekli sandığı daha avantajlı buralardaasebaaa dur yaw.. kalbime indireceksiniz şimdi.... ssk ile memurlar arasında fark oluyor mu... telefonla mı öğreniliyor karşılayıp karşılamadığı.. kafama takıldı haaaaCADIARZU
benim çok cici elbiselerim vardı annem saklıyodu güzelleri her seferinde gelen bi kız çocuğuna vere vere bitirmiş hepsini :roflol:
ben bilem hatırlıyom bazılarını
amaan insan saklayamaz bee onca yıl valla fenalık gelir hee
ama ilk giydiği şeyleri saklamak lazım yıllar sonra güzel bir hatıra olmaz mıı :1hug:
benim çok cici elbiselerim vardı annem saklıyodu güzelleri her seferinde gelen bi kız çocuğuna vere vere bitirmiş hepsini :roflol:
ben bilem hatırlıyom bazılarını
amaan insan saklayamaz bee onca yıl valla fenalık gelir hee
ama ilk giydiği şeyleri saklamak lazım yıllar sonra güzel bir hatıra olmaz mıı :1hug:
ümitköy civarından cicimm ama daha yapılıyoo
aaa ne güzel valla yaaabenim sarı bi çorabım var annem saklamış... iki parmağım anca sığıyo içine... çok güzel oluyo gerçekten.. bir iki parça saklamak lazım....
tuh keske vermeseydin simdi kizina giydirirdin diycem ama bosver. o kadar guzel seyler varki canin neyi cekerse al giydir.
valla bende deli gibi saklamisim. gozum donuk kac gundur. evde elime ne gecse atiyorum.-tatlicadiarzu-
ayrica sakla sakla durdugu yerde sarariyorlar ya. en iyisi ihtiyaci olana verip hayir duasi almak.
benim sarı bi çorabım var annem saklamış... iki parmağım anca sığıyo içine... çok güzel oluyo gerçekten.. bir iki parça saklamak lazım....
canım sen emekli sandığına bağlıysan emekli sandığı daha avantajlı buralarda
bazı hastanelerde ssk yla anlaşma yok ama emekli sandığının heryerle var
anlaşması iyice araştırsana canım
bebişler için herşeye değer ama daha ne masraflarımız olacak
bütün gayretimiz bebişlerin geleceği için değil miizemuszemus
nann sen daha ballısın kızımm siz karı koca azmedşp villa almışsınızdır oradan:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?