2009 Kasm Anneleri

kız sen başladın mı yine bizim ağzımızın sularını akıtmayacokacimcoook aşeriyosan içinden aşer. nolcek şimdi ya bi yerimiz şişerse:CüvCüv:
şişsin bacım şişsin yusyuwarlak olalım demi amakaydirigubbakcemile3

sağol bacım valla olsun yaramaz.ben yaramaz çocuk severim zaten.öyle oturmasın bi köşede benim kuzum ortalığı katsın karıştırsın dimi amaaaa

sanırsam senin ilk bebeğin yoıksam böyle demezdin bacım ben korkuyom yaramaz olcek diye:1no2::1no2:

aaaaa dert ettiğin şeye bak güzelim ben yaparım burdan canlı yayın yaparız ben yerim sizde yemiş gibin olursunuz tamammı oldumu gacılarr
:roflol::roflol::roflol::roflol:

şişsin bacım şişsin yusyuwarlak olalım demi amakaydirigubbakcemile3

sanırsam senin ilk bebeğin yoıksam böyle demezdin bacım ben korkuyom yaramaz olcek diye:1no2::1no2:

he gıııııııı ilk bebeğim valla bilmiyom ya belki ilk diye öyle düşünüyom.ayyy sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun

aaaaa dert ettiğin şeye bak güzelim ben yaparım burdan canlı yayın yaparız ben yerim sizde yemiş gibin olursunuz tamammı oldumu gacılarr
:roflol::roflol::roflol::roflol:
nann manyaqqqq karıı çin işkencesi mi yapcann bize hıııı delüüüüüü asıl biz senin elini ayağını bağlayıp karşına geçip yiyip içelimm gör nasıl oluyooo:jeyyar:

nann manyaqqqq karıı çin işkencesi mi yapcann bize hıııı delüüüüüü asıl biz senin elini ayağını bağlayıp karşına geçip yiyip içelimm gör nasıl oluyooo:jeyyar:

ne işkencesi beee ben sizin elinizi ayağınızımı bağlıycam dedim serbestsiniz nasılsa ordan buraya ışınlanacak haliniz yok
hem ben eliniz kirlenmesin diye dediydim yani yağlanmasın:roflol::roflol:
:sm_cool::sm_cool:

kizim senin detayli ultrasona girip o kadar para vermene gerek kalmamis. komsun halledivermis zaten.:roflol::roflol:

.....

kizim senin detayli ultrasona girip o kadar para vermene gerek kalmamis. komsun halledivermis zaten.:roflol::roflol:

kıs detaylı ultarrasondaki doktor hiç bişey konuşmdı gıcığın tekiydii benimde geveze halim ogün yoktu herşey yolundamı dedim tek oda güzel dediii rapor verdi bitek ondada cinciyet işi yazmıyodu benim doktor da baktı heşey yolunda dedii cinsiyet mefhumu başlaşamazdı heral doktor tstislerini bilem gösterdi yaakaydirigubbakcemile3

sağol bacım valla olsun yaramaz.ben yaramaz çocuk severim zaten.öyle oturmasın bi köşede benim kuzum ortalığı katsın karıştırsın dimi amaaaa

dogduktan sonra da boyle de, alnindan opeyim senin.sırnaşık şey

benim oglan yasini doldurmadan krese baslamisti. Allah'im hergun almaya gittigimde sikayatle teslim ederlerdi bana. yok birini isirmis, yok itmis, yok dovmus, yok uyumamis vs... Allah'im kreste boyleyse lisede falan naparim ben diye cok uykusuz gece gecirdim. cok sukur 5 yasindan sonra duruldu. simdi de herkes efendiliginden bahsediyor, bize de boyle efendi evlat diye dua ediyorlar.opuyorumnanaktan

canim bende acayip bi cene var. detayliya girdim daha yatar yatmaz ben sorulari siralamaya basladim. adamda ben sana herseyi soyliycem ama sen boyle yaparsan kafam karisiyor benim dedi. sustum.:kedi:

ayyy kız canlız seni düşünemiyom beni ekran başında izleyecen yaprak dolması yerken sen sinirden müşterilerin saçını başını yolmuşsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ulenn sen tam zopalık oldun haaaa ben sana ben sana diyommu ben suan senın karsında mercimek köftesi yiyom diye naniknanik bide limon sıkam dur marulun içinede koydum ohhh agzını sil çıtırdı aktı :lepi:

laelaelaelaelae heee birdaha eller organlarını bılem bilir :roflol:

heee acaba gitmesemmi parada cebimde kalır demi a.sa.s

vereliniortakvereliniortaktebrik edirem bacım
yanlız dilmuhu iyice korkuttuk :roflol::roflol:

yoooooo daha elletmem:umursamaz::umursamaz:

lan çıtırtı zopamı istiyon sen agızımızın sularını akıtmaya hakkınmı var nasıl yapcaz biz şimdik hem çalışıyoruz sen evdesin istesen yaparsın bak beni getirme oraya şaçlarını yolarumm...ana karıya bak birde limonlu flan diyo..

gııııııııııı dur bakalım doğduktan sonra ne diycem.bu arada senin oğlanada maaşallah canım.allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…