finaller iyi gibi :)
ama ben çok tembelleştim,
3 ten 4 ten önce kendime gelemiyorum,
uyku bastırıyo esneyip duruyorum :kedi:
fıstıkcığım, valla sallaya sallaya giriyorum finallere .. haftaya finaller bitecek, hemen akabinde bütünlemeler var, tezi de o zaman vericem. Yani bunu saymazsak şafak 3 hafta a.sslm kızlar nasılsınız dün bir sevincimi paylaştım ögrenmek istedigm dogrusunu ama kimseler yorumda bulunmadı üzüldüm açıkcası..neyse unutuyorum bunu....
uni gelmiş karşılaşmalk isterdim neyse saglık olsun..nesli dersler ne zman bitiyor kolay gelsin..
slm kızlar nasılsınız dün bir sevincimi paylaştım ögrenmek istedigm dogrusunu ama kimseler yorumda bulunmadı üzüldüm açıkcası..neyse unutuyorum bunu....
uni gelmiş karşılaşmalk isterdim neyse saglık olsun..nesli dersler ne zman bitiyor kolay gelsin..
slm kızlar nasılsınız dün bir sevincimi paylaştım ögrenmek istedigm dogrusunu ama kimseler yorumda bulunmadı üzüldüm açıkcası..neyse unutuyorum bunu....
wanne ben sırt üstü yatıp hiç dinlemedim haftadan dolayıe rken oldugunu hissetmeyebilirim diye pek dinlemedim sanırım çok dikkatli dglim o yüzden denemedim anlamam diye ama oturuken hissettim..
yavruşum ben de senin kadarlıkken tarif ettiğin gibi hissetmeye başlamıştım. Emin olamıyordum ama şimdi çok daha net olduğu için ayırt edebiliyorum. Seninki de normal, erken falan değil bitanem :1hug:ben zaten o saatlerde kimlerin oldugunu az çok biliyorum sonrasında bir çok kişininde okumadıgını malum çok kalabalıgız sayfalar çok ilerliyor veokumak zor oluyor..bende çogu zman bunu yapamıyorum ve söylüyorumda hep...bugünde hissettigim bebkti degilmi nesli bir kaç kez üst üste hissettim ama ..
kizlar ya, benimde sabaha kadar hafif hafif kasiklarim agridi. moralim cok bozuk bugun.:sinifsinif:
canım benimde oturunca değil ama ayağa kalkınca kasılma ağrı benzeri şeyler oluyor bebğin ani hareketlerinden ve rahimin büyümesinden kaynaklanıyor diye o kudum internetten üzülme ama çok şiddetliyse bi druna sor için rahat etsin
herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
ay ne diyim ben sana kuzu, hayırlı uğurlu ola , anam haklı çıktı he müherkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?