2009 Kasm Anneleri

fıstıkcığım, valla sallaya sallaya giriyorum finallere .. haftaya finaller bitecek, hemen akabinde bütünlemeler var, tezi de o zaman vericem. Yani bunu saymazsak şafak 3 hafta a.s

mavi deniz ben iş yerinde olduğum için kaçırıyorum canım çoğu zamanda yazamıyorum yoğunlıktan ama söyle tekrar arkadaşım merak ettim bak şimdi :1hug:

ulen mavi :)) bebektir o bebek hihoyyyt kıppır kıppır dalgalandırmıştır oranı buranı :asigim:

aseba bu alınganlık degil ben sadece sevincimi paylaşmak ve hissettigim şeyin dogru oldugundan emin olmak istedim bi sorun yok..ama burada o kadar kişi konuşup bir birine yorum yaparken insan da beklemiyor degil..neyse dedim ya unutttum ben artık bazı şeyleri söylemek için yeterince yakın olamamışım..görmemekmi neyse yaa...ee sen ney yaptım bıdık nasıl?

canim, icindeki kipirtidan mi bahsediyorsun? dun gec saatte gordum, sayfalar cok cabul ilerledigi icin belki cevabi gormezsin diye birsey yazmadim.

evet canim, o icinde kivrilan bebisin. uzun sure sol tarafima yattiktan sonra sirt ustu pozisyona gecince cok hissediyorum ben. buyudukce daha da fazla hissediceksin.yerimseniben

ben zaten o saatlerde kimlerin oldugunu az çok biliyorum sonrasında bir çok kişininde okumadıgını malum çok kalabalıgız sayfalar çok ilerliyor veokumak zor oluyor..bende çogu zman bunu yapamıyorum ve söylüyorumda hep...bugünde hissettigim bebkti degilmi nesli bir kaç kez üst üste hissettim ama ..

wanne ben sırt üstü yatıp hiç dinlemedim haftadan dolayıe rken oldugunu hissetmeyebilirim diye pek dinlemedim sanırım çok dikkatli dglim o yüzden denemedim anlamam diye ama oturuken hissettim..

bende daha hiç bişey hissedemediğim için yorum yapamıyorum bende hissetmek istiyorum yaaaa benim oğluş tembel çıktı yada anası hissedemiyo

wanne ben sırt üstü yatıp hiç dinlemedim haftadan dolayıe rken oldugunu hissetmeyebilirim diye pek dinlemedim sanırım çok dikkatli dglim o yüzden denemedim anlamam diye ama oturuken hissettim..

herkesde ayni olurmu bilmiyorum ama hani solumuza yatmayi oneriyorlar ya, ben uzun sure solda yatip sonra sirt ustu yatinca sik sik hissediyorum. herkes ayni olcak diye birsey yok. aman saglikli olsunlarda nasil oynarlarsa oynasinlar.

yavruşum ben de senin kadarlıkken tarif ettiğin gibi hissetmeye başlamıştım. Emin olamıyordum ama şimdi çok daha net olduğu için ayırt edebiliyorum. Seninki de normal, erken falan değil bitanem :1hug:

kizlar ya, benimde sabaha kadar hafif hafif kasiklarim agridi. moralim cok bozuk bugun.:sinifsinif:

canım benimde oturunca değil ama ayağa kalkınca kasılma ağrı benzeri şeyler oluyor bebğin ani hareketlerinden ve rahimin büyümesinden kaynaklanıyor diye o kudum internetten üzülme ama çok şiddetliyse bi druna sor için rahat etsin

canim, senin bahsettigin sey ani hareketlerde oluyor. ama dun gece adet sancisi gibi hafif hafif agridi sabaha kadar. moralim bozuldu, sabah beri korkuyorum.:çok üzgünüm:

herkese merhaba kızlar
kasımın en güzel anneleri en güzel bebekleri
herkes nasıl ben yeniden işimin başına dönmüş bulunmaktayım p.tesi işbaşı yapmıştım ama işyerindeki dr işbaşı yapmamı uygun bulmadığı için yeniden istirahat yazdı bana kan serumu veriyolar bana hergun o nedenle çok şükür iki serum kaldıda bende kurtuldum ya onlarıda hafta sonu taktıracağım
sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokkene
prenslermi prenseslermi çoğunlukta listemiz ne alemde bakalım

herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi

slm kızlar günaydıın ;

Mavi aşkolsuun yazdımdı ya cnm ben sana :uhm:

benim sıpam da bana eziyet ediyo.. doktora da söyledim, yürürken falan sancı giriyo. Magnezyuma başlattı, bir haftadır içiyorum ama hala aynı..
bebek ağırlık yapıyordur, ondan farklı farklı ağrılar hissediyorsun diyolar.
Valla ben bazen sürahi hanım gibi yürümek zorunda kalıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu arada benim dımbıllardan birer gün arayla su gibi bişey gelmeye başladı. Üretim tesislerini denemeye erken başladım herhal naniknaniksırnaşık şey

herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi

canlizz cnm hayırlı uğurlu olsun :dance: ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kasım bebelerinde erkekler egemen olcak kesin :teytey:

ay ne diyim ben sana kuzu, hayırlı uğurlu ola , anam haklı çıktı he mü kaydirigubbakcemile3
büyük sözü dinle!!!:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…