kızlar 3 lü için pazartesi kan vermiştim.ne zaman çıkar diye sormayı unuttum.sizinki kaç günde çıktı....
kızlar 3 lü için pazartesi kan vermiştim.ne zaman çıkar diye sormayı unuttum.sizinki kaç günde çıktı....
neyse sonra bakarız.
ayrıca kesinlikle haklısın sağlıkla gelsinde ne olarak nasıl gelmiş önmeli değil.rabbim herkesin bebişini bağışlasın.
kızlar ben kaçıyorum.kendinize iyi bakın.öptüm sizi...
slm arkadaşlar nasılsınız...bi bakıp çıkıcam dilmuh bende eşimle boğa burcuyum biliyomusun...sizde öleymişsiniz...
iyi geceler canlar...napıyosunuz bakimmm?? kaç gündür giremedim bu ara eşimin ve babamın dr. işleriyle uğraşıp durduk... şükür ikisinin de kontrolleri iyi geçti sorun yok... geçmişi okumaya cesaret edemedim ama meraktan da ölüyorum neler oldu biriniz anlatın nollluurrrr opuyorumnanaktan inşallah iyi haberler vardır... cinsiyetler öğrenildi mi? nazlının canlizin neslinin annnembirmelekin asebanın belli diildi hatırladığım kadarıyla...
ben de artık hissediyorum minik kızımın kıpırtılarını :asigim:
cuma sabahı çanakkaleye gidiyorum annemlerle ne kadar kalacaığım belli diil:gitme:...internet de yok yazlıkta sizden ayrı kalıcam diye çok üzülüyorum valla... :sinifsinif:
günaydınn yine bir mesai günü ve işteyim..
kahvaltı ediommmm cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?