2009 Kasm Anneleri

kızlar 3 lü için pazartesi kan vermiştim.ne zaman çıkar diye sormayı unuttum.sizinki kaç günde çıktı....

ben 20 sinde verdim kanı 25inde çıktı sonuç.ay sonuç erken çıkıyo çok bekletmiyo sen ara bi kaç güne kadar hastaneyi çıkmışmı sor na göre gidersin

kızlar 3 lü için pazartesi kan vermiştim.ne zaman çıkar diye sormayı unuttum.sizinki kaç günde çıktı....

bana doktorum 3lü yapmadı sadece 2li yapıldı tatlımmm

neyse sonra bakarız.
ayrıca kesinlikle haklısın sağlıkla gelsinde ne olarak nasıl gelmiş önmeli değil.rabbim herkesin bebişini bağışlasın.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm arkadaşlar nasılsınız...bi bakıp çıkıcam dilmuh bende eşimle boğa burcuyum biliyomusun...sizde öleymişsiniz...

ebisce hg ya senle benm 1 gün farkımız var sat 24 ocakmı senşn doğuma nezaman dio dr

iyi geceler canlar...napıyosunuz bakimmm?? kaç gündür giremedim bu ara eşimin ve babamın dr. işleriyle uğraşıp durduk... şükür ikisinin de kontrolleri iyi geçti sorun yok... geçmişi okumaya cesaret edemedim ama meraktan da ölüyorum neler oldu biriniz anlatın nollluurrrr opuyorumnanaktan inşallah iyi haberler vardır... cinsiyetler öğrenildi mi? nazlının canlizin neslinin annnembirmelekin asebanın belli diildi hatırladığım kadarıyla...
ben de artık hissediyorum minik kızımın kıpırtılarını :asigim:
cuma sabahı çanakkaleye gidiyorum annemlerle ne kadar kalacaığım belli diil:gitme:...internet de yok yazlıkta sizden ayrı kalıcam diye çok üzülüyorum valla... :sinifsinif:

daha yeni gelmiştin nereye gidiyon lmaz:
canım nazlımızın Yağmuru geliyo bi prenses daha
neslinin de kızı olcaktı o belliydi gııı sen duymamışmıydın
benim ve canlizin daha belli değil haftaya ikimizde dr gideceğiz o zaman belli olur inşallah
annembirmelek dr gitti ama bebiş göstermedi daha belli değil yanii
yerim ben opıtpıtları yapan miniği opuyorumnanaktan
canım sende dikkat et kendine yazlıkta yorulma fazla opuyorumnanaktan
baban ve eşin içinde gözünüz aydın canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…