günaydın cici anneler hepinizi öpüyorum yerimseniben opuyorumnanaktan
günaydın aseba a.s.
sanada günaydın canım kaydirigubbakcemile5günaydın aseba a.s.
günaydın gıı işyerinde kahvaltı yapılırmıı ne kadder ayıplmaz:[/QUO
kızıııımmm ben sabah kahvaltı etmedim halde saat 06:45 te kalkıyom ay bide evde yicem desem e hiç yatmiyem bare aldım çıkınımı yanıma peynir zeytin reçel gelirkende simit bi de çay patlattım ohh kaydirigubbakcemile5
günaydın gıı işyerinde kahvaltı yapılırmıı ne kadder ayıplmaz:[/QUO
kızıııımmm ben sabah kahvaltı etmedim halde saat 06:45 te kalkıyom ay bide evde yicem desem e hiç yatmiyem bare aldım çıkınımı yanıma peynir zeytin reçel gelirkende simit bi de çay patlattım ohh kaydirigubbakcemile5
günaydın bacım ye tabi ya biz hem hamiş hemde çalışan bayanlarız o kadar lüksümüz olsun dimi ama o çay olmadı oraya
Sabah bir acıyla uyandım tam karnımda, eşim apar topar hastaneye götürdü. Herneyse sonuc olarak bende göbek fıtığı varmış o ortaya çıktı amma hazır hastaneye gitmişken birde ayrıntılıya girelim dedik ve benim Zilli kızım turp gibi çıktı.
Yarına asıl doktorumdan randevum var onada gidecegim, orada birdaha ayrıntılı yapıtırıcam ama artıkın gönlümüz coooooook rahat:))
pardon yazmamışım :)) erkek dedi nesli
ama bebeğimin eşi halen aşağıda ve bana sen sezeryan doğum yapabilirsin dedi((
iyi geceler canlar...napıyosunuz bakimmm?? kaç gündür giremedim bu ara eşimin ve babamın dr. işleriyle uğraşıp durduk... şükür ikisinin de kontrolleri iyi geçti sorun yok... geçmişi okumaya cesaret edemedim ama meraktan da ölüyorum neler oldu biriniz anlatın nollluurrrr opuyorumnanaktan inşallah iyi haberler vardır... cinsiyetler öğrenildi mi? nazlının canlizin neslinin annnembirmelekin asebanın belli diildi hatırladığım kadarıyla...
ben de artık hissediyorum minik kızımın kıpırtılarını :asigim:
cuma sabahı çanakkaleye gidiyorum annemlerle ne kadar kalacaığım belli diil:gitme:...internet de yok yazlıkta sizden ayrı kalıcam diye çok üzülüyorum valla... :sinifsinif:
iyi tatiller canım kendine ve oğluşlarına iyi bak opuyorumnanaktancanımmmmmmm nazlımmmmm nasıl sevindim anlatama gözün aydın canım ya süper varllahi ..................
ARKADAŞLAR YARIN İTİBARIYLA YILLIK İZİNE CIKIYORUM ( çOK ŞÜKÜR ) 2.5 HAFTA YOKUM ALLAH İİZN VERİİRSE 6 TEMMUZ İŞ BAŞI .......
HEPİNİZ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMM KENİDNİZE VE BEBEKLERİNİZE İYİ BAKIN LÜTFENNNNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçmiş olsun ve gözün aydın canımSabah bir acıyla uyandım tam karnımda, eşim apar topar hastaneye götürdü. Herneyse sonuc olarak bende göbek fıtığı varmış o ortaya çıktı amma hazır hastaneye gitmişken birde ayrıntılıya girelim dedik ve benim Zilli kızım turp gibi çıktı.
Yarına asıl doktorumdan randevum var onada gidecegim, orada birdaha ayrıntılı yapıtırıcam ama artıkın gönlümüz coooooook rahat:))
gözün aydın canım bebişin sağlıklı olsunda sezeryanla veya normal doğumla olmuş hiç farketmez canımteşekkür ederim canım. ayy yanına şu parantezi eklermisin rica etsem nolurrrrrrr
( Rabbim sana emanet meleğimiz )
dr normal olabilmen için bebeğin eşi yukarda olması lazım dedi. eş yukarı çıkmadığı takdirde normale gelemezmiş kanama olurmuş. dedikleri bundan ibaret canım. inşallah canım böbüşlerimiz için en hayırlısı olur....
ayy çok güzel düşünmüşsün canım yaaaaşkım ufak şeyler bi kot aldık bi tshort iksini ayrı paketledim birine babalr günün kutlu olsun babacım seni cok seviyorum sana dokunmak için sabırsızlanıyorum oğlun yazdım
birinede seneye bu özel günde sıcacık ve güvenli kollarında olmak en cok istediğim sey baba seni şimdiden çok seviyorum oğlun yazdım bide ağladım hahahahaha
benim tahmini doğum 30 kasım benim doğum günümde 21 kasımhe canım ya kasımdda gelecekse 9 kasımda gelsin istioz evlilik yıldönümümüzzzzzz oğluşunmu var seninde
ayyy canım yaa bnede 7 de kalkıyom kahvaltımı felan yapıp 8:15 çıkıyomkızıııımmm ben sabah kahvaltı etmedim halde saat 06:45 te kalkıyom ay bide evde yicem desem e hiç yatmiyem bare aldım çıkınımı yanıma peynir zeytin reçel gelirkende simit bi de çay patlattım ohh kaydirigubbakcemile5
günaydın yavrukuşlular:asigim:a.s.
finaller iyi gibi :)
ama ben çok tembelleştim,
3 ten 4 ten önce kendime gelemiyorum,
uyku bastırıyo esneyip duruyorum :kedi:
sağol bıdıkımın anasıa.s.sıcaklar başladı yaa insan sersem gibi oluyoo
kolay gelsin başarılar sana güzel anne opuyorumnanaktan
sağol bıdıkımın anasıa.s.
slm kızlar nasılsınız dün bir sevincimi paylaştım ögrenmek istedigm dogrusunu ama kimseler yorumda bulunmadı üzüldüm açıkcası..neyse unutuyorum bunu....
uni gelmiş karşılaşmalk isterdim neyse saglık olsun..nesli dersler ne zman bitiyor kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?