2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin gıı uykucu ooohhh uyuyun bakalım bizde sabah 8 den beri çalışak
popom ağrıdı oturmaktan kaydirigubbakcemile3
hem sabah geç kalk hem öğlen uyu hemde aşam erkenden yat ne güzel gıı
günde kaç saat uyanık kalıyosun canım CADIARZU

ben ilk günden konuştum doğum olayını :1rolleyes:

eğer normal doğum olursa ve mesai saatlerine denk gelirse kendisi girecek ,, eğer denk gelmezse telefonla görüşücez ve o hastaneden başkasına yönlendirecek ve yönlendirdiği kişiyi de bilgilendirecekmiş...

bu arada ben epidural normal doğum olmasını istiyorum dr a sordum onu da.. eğer mesai saatleri içinde olursa yaparız ama gece personel fazla olmuyor o yüzden fazla ilgilenemezler tavsiye etmem dedi.. bebişime mesai saatinde gel yavrum diyom şimdiden mesaiyi öğreniyo :roflol:

ayyyy bende alcam bu taçlardan zaten almassam çatlarım vallaha
hem ben doğuma giderken yanımda şöle parlatıcı rujumu allığımı felanda götürcem süslü püslü karşılayayım kokoş kızımı dimi ama zemuszemus

yaw bende uyumak istemiyorum emme geliyor ne yapıyım.yaaa bide ben bu aralar kurt gibi acıkıyorum dün akşam kocişle akşam yemeğini yedik yola çıktık ben yeniden acıktım geç saatte yemek yemeyim diye antaresde bi tatlı yedim.gece kalktım yine aynı ne yapacaksam

al kuzum ama doğumdan sonra bebiş senden öne geliyo zaten odaya
senin makyajı düşünecek halin kalmıyoo eğer birine tembih edersen
ve o süslerse seni bilemem tabii her bünye farklı kişiye göre değişiyoo

walla bilmiyorum güzelim yaa sabah 7 de kalkıyorum daha doğrusu minik canavar tarafından uyandırılıyorum gündüzde 1-2 saat uyuyorum akşamda en geç 11de yatıyorum geceleri kocişim bakıyor miniğe.ee hesapla bi zahmet kaç saat olduğunukaydirigubbakcemile3

canım doktor kanda wbc oranının hamılelikte yükselebileceğini söyledi.sağlık ocağındakı doktorlar gercekten hastaları bazen çok korkutuyorlar dedi...tahlıl istedi.kan tahlılı,idrar tahlılı,idrar kültürü sonuçları bugün aldım en kısa zamanda gidicem 4 lünün sonucunu da alıp öyle gideyım diyorum.ama erkende gidebilirim belkı yarın fln

al kuzum ama doğumdan sonra bebiş senden öne geliyo zaten odaya
senin makyajı düşünecek halin kalmıyoo eğer birine tembih edersen
ve o süslerse seni bilemem tabii her bünye farklı kişiye göre değişiyoo

karakız demekki bu iş için birilerini görevlendiricez canım... ben bu görevi ablama vermeyi düşünüyorum zaten:icecream: allayıp pullansın benia.s

Asebamm Seviyorum seni :kedipuyorumnanaktan

Bu arada İtekimm gecenin biryarısı uyandırdı yeminle yemek yedim dün gece sağlam yiyip yattım sadece bir ara uyandım wc sonrasında bir uyku aklın durur..Ama onun dışında böyle bir his hiç olmadı normal yemeğimi yiyorum meyva yiyorum idare ediyorum amaaaa 1 kilo almışım yaa :))Elevitide verdi yandık:))

ben gece kalkıp bişe yemek istemiyorumda kahvaltı yapıp çıkıyorum
öğle yemeğine kadar açlıktan sünmüş oluyorum artık akşam eve gidince de aynı
atıştırıyom bişeler bu seferde iştahım kaçıyoo yemek bile yiyemiyom kafamçokkarıştı
ama tok tutacak ve kalorisi az besinler bulundurmalı yanımızda
ve acıkınca onlardan yemeliyiz galibaaaa

len ben 7de kalkıyom aşamda 12 de yatıyom
öğlen uyku çöküyo emme nerde uyuyam ben mirmirmirmir

ya kartanesi ile sabah msn den konuştuk biz kızlar hiç merak etmeyin kendisi bugun ayrıntılı ultrasona girmiş ve sonuçlar gayet güzel çıkmış

Asebamm Seviyorum seni :kedipuyorumnanaktan

Bu arada ıtekimm gecenin biryarısı uyandırdı yeminle yemek yedim dün gece sağlam yiyip yattım sadece bir ara uyandım wc sonrasında bir uyku aklın durur..Ama onun dışında böyle bir his hiç olmadı normal yemeğimi yiyorum meyva yiyorum idare ediyorum amaaaa 1 kilo almışım yaa :))Elevitide verdi yandık:))

karakız demekki bu iş için birilerini görevlendiricez canım... ben bu görevi ablama vermeyi düşünüyorum zaten:icecream: allayıp pullansın benia.s

canım bende kızkardeşimi yada görümcemi görevlendireceğim sanırsam kokoş karşılayacam kızımı opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

heee yaa bende epidural istiyordum ama pazar gününe denk geldiği için anestesi uzmanları yokmuş.bende oğluşuma ramazandan sonra doğmasını tembihlemiştim 1 gün kala doğmuştukaydirigubbakcemile3

sonuçlar çıktıysa git hemen 4lü sonucunda yine gidersin
en azından bi sorun varsa ilaç verir dr

oyy maşallah nazlım yaa 1 kg mı aldın ne güsel yaa...bende eleviti 1 aydır içiyorumm...4 ayda 4 kg almışımm..bakalım hayırlısı kaç kiloyla bitircez hamişleriği...
ama olsun yaa bebişim içinn kilo almaya da razıyım çatlamayadaa...buarada çatlamaya da başladım hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…