Asebamm Seviyorum seni :kedipuyorumnanaktan
Bu arada İtekimm gecenin biryarısı uyandırdı yeminle yemek yedim dün gece sağlam yiyip yattım sadece bir ara uyandım wc sonrasında bir uyku aklın durur..Ama onun dışında böyle bir his hiç olmadı normal yemeğimi yiyorum meyva yiyorum idare ediyorum amaaaa 1 kilo almışım yaa:))Elevitide verdi yandık:))
inş onda da birşey çıkmaz güzeliimmcanım doktor kanda wbc oranının hamılelikte yükselebileceğini söyledi.sağlık ocağındakı doktorlar gercekten hastaları bazen çok korkutuyorlar dedi...tahlıl istedi.kan tahlılı,idrar tahlılı,idrar kültürü sonuçları bugün aldım en kısa zamanda gidicem 4 lünün sonucunu da alıp öyle gideyım diyorum.ama erkende gidebilirim belkı yarın fln
bende 2 kilo aldım ama elevit kullanmıyorum sırf bu kilo yüzündende kullanmak istemiyorum ablam yaaAsebamm Seviyorum seni :kedipuyorumnanaktan
Bu arada İtekimm gecenin biryarısı uyandırdı yeminle yemek yedim dün gece sağlam yiyip yattım sadece bir ara uyandım wc sonrasında bir uyku aklın durur..Ama onun dışında böyle bir his hiç olmadı normal yemeğimi yiyorum meyva yiyorum idare ediyorum amaaaa 1 kilo almışım yaa:))Elevitide verdi yandık:))
oyy maşallah nazlım yaa 1 kg mı aldın ne güsel yaa...bende eleviti 1 aydır içiyorumm...4 ayda 4 kg almışımm..bakalım hayırlısı kaç kiloyla bitircez hamişleriği...
ama olsun yaa bebişim içinn kilo almaya da razıyım çatlamayadaa...buarada çatlamaya da başladım hayırlısııı
nannn dikkat et bu ayda başlarsan sonun ne olur bişey kullanmıyor msn canım
Canlarım elevit aldırsın varsın şu zamana kadar 1 ken bundan sonra normalde artacak zaten eh bide vitaminle artar hiç sorun değill değilmi alırızda veririzde:)
Doğada 18 kilo yafu gitti bitti darısı bunda inşallah ama süt verip bitirene kadar diyet filan yok..
İtekim küçük annem iyi olacaksak ki yorgunluğum azaldı yeminle hemde ilk günden kullanalım cnm sende bende vereceğimizi biliyoruz değilmi.. a.s.
ohhh maşallahhh ne güzel bebiişini ii ce bi gördu kartanemmm zemuszemusya kartanesi ile sabah msn den konuştuk biz kızlar hiç merak etmeyin kendisi bugun ayrıntılı ultrasona girmiş ve sonuçlar gayet güzel çıkmış
bebeyağı kullanıyordum.doktor badem yağı da sürebilirsin dedii..işte ikisinide kullanıyorum tatlımm...
iyi bakalım inşallah güzel haberler getirir bizlereya kartanesi ile sabah msn den konuştuk biz kızlar hiç merak etmeyin kendisi bugun ayrıntılı ultrasona girmiş ve sonuçlar gayet güzel çıkmış
canım bende kızkardeşimi yada görümcemi görevlendireceğim sanırsam kokoş karşılayacam kızımı opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ya ben bi tuhaf oldum bi yorgunluk açlık bezginlik mutsuzluk iç sıkıntısı kapladı ki hayr olsun inşallah ya mafoldumben
hımm dooruu sen dedin banaaakısss ben sana süper bi bakıcı buldum yaaa falla yetiştirdiği kız şinci lise giriş sınavında 85 net yaptı haberin olaa
ooh sonunda nazlımız öğrenmiiş yağmur bereketiyle gelsin canımmmYa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben size dimedim amaaaaaaa doktordan geliyorum Yağmurum Geliyoooooooonazar:
Doktor teyzemiz gayet sağlıklı herşey yolunda dedi doblere gidersiniz dedi sonrasında 395 gr olmuş ay ellerim titriyo yazarken yaa meğersem kızyaa erkek doktorlar diye göstermemiş:))))opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:nannn kimin kocası burdaa şaka mı yapıyonuss?
eveet mavişiiim bebiştir benceeay yanlışmı anlattım ben bölgeyi tarif etmek istedim karnınızın şiştigi yer var ya alt tarafı orada vajinanın üst kısmı oradan hareket oldu dalgalanır gibi sanki içten bir şey sürtünür de daha dogrusu siz biri sürtündügünde hissedersiniz ya ben onu içten hissettim bu bebgin hareketi olabilirmi ..
tekmelemez mi canımm kıpır kıpır annesinin bitanesikartanesi elifimiz nasıl bakem tekmelemye başladı mı
kızlar bez stok edeyim dedim de sizler hangi bezi almayı düşünüyorsunuz
tatlım dr.la şimdiden konuş bence ben önceden konuşmuştum normal doğum olsa bile sizi istiyorum diye.benim doğumum bayrama denk geliyordu bayram günü bile gelirim dedi.pazar günü oldu doğumum sabahtan aradık geldi hemen.
ben ilk günden konuştum doğum olayını :1rolleyes:
eğer normal doğum olursa ve mesai saatlerine denk gelirse kendisi girecek ,, eğer denk gelmezse telefonla görüşücez ve o hastaneden başkasına yönlendirecek ve yönlendirdiği kişiyi de bilgilendirecekmiş...
bu arada ben epidural normal doğum olmasını istiyorum dr a sordum onu da.. eğer mesai saatleri içinde olursa yaparız ama gece personel fazla olmuyor o yüzden fazla ilgilenemezler tavsiye etmem dedi.. bebişime mesai saatinde gel yavrum diyom şimdiden mesaiyi öğreniyo :roflol:
Mavişimm canım hayırlı olsun bundan sonra sık sık duyacaksın o minik tekmeleri yada kıvrılmaları dönüyor demekki biryandan biryana Maşallah canım yaa
Asebam tamam birtanem muhakkak bakacağım yarında bakabilirim zaten çarşıya çok yakınım ben günlük ara ara gidip bakabiliyorum a.s.
Karakızzım olmuş olmuş pekte şeker olmuş pamuk prenses:)zemuszemus
mavi deniz ilerleyen günlerde hatta bir iki güne kadar daha çok hisseymeye başlayacaksın. gerçekten çok harika bir his ama başlarda bebiş kıpırdarken için tuhaf oluyor sonra alışıyorsun
heee yaa bende epidural istiyordum ama pazar gününe denk geldiği için anestesi uzmanları yokmuş.bende oğluşuma ramazandan sonra doğmasını tembihlemiştim 1 gün kala doğmuştukaydirigubbakcemile3
ya ben bi tuhaf oldum bi yorgunluk açlık bezginlik mutsuzluk iç sıkıntısı kapladı ki hayr olsun inşallah ya mafoldumben
evet cnm anlattıgım olay denk gelmezse sıkıntı valla başka doktorda çok çekiniyorum sanırım kendi doktoruma olan güvenden olsa gerek ona karşı çok rahatım. ya ben öyle epiduralsiz çatır çatır doguramam valla beni o zman mecburen alırlar sezeryana tansiyon düşer falla..acayip acı eşigim düşük ve heyecan yaparım ben.
kartanem sagol cnm bebiş o eminim artık sabahta oldu çünkü..bende bebk bezi stoklamayyacam önceden düşünüyordum ama emin olamıyorsun bazı yeni dogan bebklerde 1 nosu varken bazıları 2 nodan başlıyor direk birde her bez bebege iyi gelmiyebiliyor hadi dedik primadan başlayalım yinede cesaret edemedik fazla alırız numaral olarak elde kalır zarar olur diye.kayınvalidemde zaten almayın boşverin zaten eskisi gibi pahalı dgl ben gelirken alırım ablan gelirken bi paket alır ara ara böyle olur hiç onu dert etme gerek yok demişti
kartanesi nerde ya girdi mi bugun hiç ?
geçmiş olsun marttSabah bir acıyla uyandım tam karnımda, eşim apar topar hastaneye götürdü. Herneyse sonuc olarak bende göbek fıtığı varmış o ortaya çıktı amma hazır hastaneye gitmişken birde ayrıntılıya girelim dedik ve benim Zilli kızım turp gibi çıktı.
Yarına asıl doktorumdan randevum var onada gidecegim, orada birdaha ayrıntılı yapıtırıcam ama artıkın gönlümüz coooooook rahat:))
aaa ankaraya mı geliyon gıı ben de pazar trabzonaamerhaba kızlar bugün dr a gittik
herşeyimiz normal Allaha şükürler olsun zemuszemus
cinsiyeti öğrendik geldik yarında ankaraya gidiyoruz hayırlısıylan
uniimm nere gidon yaa özleriz biz seniiiyi geceler canlar...napıyosunuz bakimmm?? kaç gündür giremedim bu ara eşimin ve babamın dr. işleriyle uğraşıp durduk... şükür ikisinin de kontrolleri iyi geçti sorun yok... geçmişi okumaya cesaret edemedim ama meraktan da ölüyorum neler oldu biriniz anlatın nollluurrrr opuyorumnanaktan inşallah iyi haberler vardır... cinsiyetler öğrenildi mi? nazlının canlizin neslinin annnembirmelekin asebanın belli diildi hatırladığım kadarıyla...
ben de artık hissediyorum minik kızımın kıpırtılarını :asigim:
cuma sabahı çanakkaleye gidiyorum annemlerle ne kadar kalacaığım belli diil:gitme:...internet de yok yazlıkta sizden ayrı kalıcam diye çok üzülüyorum valla... :sinifsinif:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaherkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
aaaaa sen de mi bugün girdiiinn?? hadi gözün aydıınnselam kızlaar ben geldiiim
ayrıntılı ultrason dan geliyorum herşey normal çıktı çok şükür böbrek mide mesane ağız burun el ayak heryere baktık oğluş çok iyi darısı gideceklerin başına
canliiizzz tebrik ederim prens geliomuşşş kaydirigubbakcemile5
ben 100 lira fark ödedimarkadaşlar birşey soracağım. bu ayrıntılı usg nin fiyatı nekadar ve nerede yaptırdınız? Fazla olmazsa birde bu usg renkli mi ben daha yaptırmadımda merak ediyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?