2009 Kasm Anneleri

bizde Seni Seviyoruz Melek anne :asigim: :1hug:
alın işte ben şimdiden aldım 4 kilo ne var yanii
elevit mi dedin ilk başladığında hemen aldırıyo ama sonra yavaşlıyo neyseki

inş onda da birşey çıkmaz güzeliimm
bende 2 kilo aldım ama elevit kullanmıyorum sırf bu kilo yüzündende kullanmak istemiyorum ablam yaa

nannn dikkat et bu ayda başlarsan sonun ne olur bişey kullanmıyor msn canım

Canlarım elevit aldırsın varsın şu zamana kadar 1 ken bundan sonra normalde artacak zaten eh bide vitaminle artar hiç sorun değill değilmi alırızda veririzde:)

Doğada 18 kilo yafu gitti bitti darısı bunda inşallah ama süt verip bitirene kadar diyet filan yok..

ıtekim küçük annem iyi olacaksak ki yorgunluğum azaldı yeminle hemde ilk günden kullanalım cnm sende bende vereceğimizi biliyoruz değilmi.. a.s.

benim dr.vermedi ablam yaa başka vitamin verdi oğluşumda da bunu kullanmıştım.doğumdan sonrada kullanmıştım bayaaa iyi olmuştu.tabii veririz kiloları benim doğumdan 15 gün sonra sadece 1 kilo fazlam vardı bunda da öle olurum inş

ıtekcim inşallah ablacım süper vermişsin ben 1 senede verdim emzirme bittikten sonra sezeryanla duruyor ama inanın planımı proğramımı yaptım dedim ne zaman o doyacak bormal beslenecek ben hepsini vereceğim nitekimde öyle oldu yavaş yavaş verdim zira fazlaydı ama kalıcı verdim şükür şimdide takmıyorum .Yine bebeğimiz doysun sağlıklı gelişsin büyüsün gerisi kolay:)

Ama elevit konusunda çok haklıymışsınız şimdiye kadar neden vermediler anlamadım zira gayet iyi hissediyorum kendimi Şükürler olsun

ya kartanesi ile sabah msn den konuştuk biz kızlar hiç merak etmeyin kendisi bugun ayrıntılı ultrasona girmiş ve sonuçlar gayet güzel çıkmış
iyi bakalım inşallah güzel haberler getirir bizlere

canım bende kızkardeşimi yada görümcemi görevlendireceğim sanırsam kokoş karşılayacam kızımı opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

o zaman tamamdır canım süslesin onlar seni

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan Şeniz

ya ben bi tuhaf oldum bi yorgunluk açlık bezginlik mutsuzluk iç sıkıntısı kapladı ki hayr olsun inşallah ya mafoldumben

kısss ben sana süper bi bakıcı buldum yaaa falla yetiştirdiği kız şinci lise giriş sınavında 85 net yaptı haberin olaa
hımm dooruu sen dedin banaaa

ooh sonunda nazlımız öğrenmiiş yağmur bereketiyle gelsin canımmm
nannn kimin kocası burdaa şaka mı yapıyonuss?
:roflol: :roflol: :roflol:
eveet mavişiiim bebiştir bencee
süpeeer
kartanesi elifimiz nasıl bakem tekmelemye başladı mı
tekmelemez mi canımm kıpır kıpır annesinin bitanesi

kızlar bez stok edeyim dedim de sizler hangi bezi almayı düşünüyorsunuz

ben stoklamıcam gaaba çünkü bebeğin boyutuna göre değişiklik gösteriyomuşş

cnm ya bilmem erken diye düşündüm sonuçta son zman dogum şekline karar veriliyor ya ondan ben aslında acayip korkuyorum normal dogumdan o yüzden epidural isteyorum eger normal olursa normalde eşimde bizde aileside sezeryan olur boşuna acı çekme diyorlar bende acayip ırsıyorum hamile bile degilken normal dogumla ilgili konuşuyorduk en heyecan yaptım sanırım tansiyon yerlerdeydi düşüp bayılmıştım..acildeki doktorlar bünye kaldırmıyor demişti..sezeryan olursa zaten doktoruma denk gelecek şekilde yapılır ama eger ki ben normal epidurale karar verirsem dokotrum onaylarsa ne olur bilemem..

evet cnm anlattıgım olay denk gelmezse sıkıntı valla başka doktorda çok çekiniyorum sanırım kendi doktoruma olan güvenden olsa gerek ona karşı çok rahatım. ya ben öyle epiduralsiz çatır çatır doguramam valla beni o zman mecburen alırlar sezeryana tansiyon düşer falla..acayip acı eşigim düşük ve heyecan yaparım ben.

sagol cnm evet evet artık hissediyorum hareketi aman nazar degmesinde hep devam etsin böyle minik kuşum..

mavi deniz ilerleyen günlerde hatta bir iki güne kadar daha çok hisseymeye başlayacaksın. gerçekten çok harika bir his ama başlarda bebiş kıpırdarken için tuhaf oluyor sonra alışıyorsun

evet cnm artık daha netleşecek dimi eşiminde hissetmesini istiyorum darısı henüz hissedemeyenlerin başına..ilkinde anlamadım akrışık birşeydi hissettigim ondan emin olamayıp burada sordum zaten bu sanahta olunca evet berramın hareketleri dedim..

kartanem sagol cnm bebiş o eminim artık sabahta oldu çünkü..bende bebk bezi stoklamayyacam önceden düşünüyordum ama emin olamıyorsun bazı yeni dogan bebklerde 1 nosu varken bazıları 2 nodan başlıyor direk birde her bez bebege iyi gelmiyebiliyor hadi dedik primadan başlayalım yinede cesaret edemedik fazla alırız numaral olarak elde kalır zarar olur diye.kayınvalidemde zaten almayın boşverin zaten eskisi gibi pahalı dgl ben gelirken alırım ablan gelirken bi paket alır ara ara böyle olur hiç onu dert etme gerek yok demişti

ayy bu aradaaa anneme gidecem az soraaa abim yeğenimi getürmüşş gidemde yeğenimi sevem edirneden geldüüüü hihoyyyt ne kaaa özlemişim halası kurbannn ay kendime gelürün bende heee ohhhhhh

heee yaa bende epidural istiyordum ama pazar gününe denk geldiği için anestesi uzmanları yokmuş.bende oğluşuma ramazandan sonra doğmasını tembihlemiştim 1 gün kala doğmuştukaydirigubbakcemile3

canları ne zaman isterse o zaman gelcekleropuyorumnanaktan

ya ben bi tuhaf oldum bi yorgunluk açlık bezginlik mutsuzluk iç sıkıntısı kapladı ki hayr olsun inşallah ya mafoldumben

noooolduuu:teselli: ah bu hormonlar aaahhh...
yüzünü faln yıka canım ferahlarsın

yasakkelimeno panic

oooo sen şimdiden böyle yaparsaaaannn... işin zor vallaa... tansiyonunun düşmesini engellerler canım hiç merak etme sen... herkescikler doğuruyoda biz mi doğuramıycaz kızzz. Çok üzgünüm çoook

ben de bez stoklamam.. çünkü bebeğin boyuna ve kilosuna göre numarası sık değişebiliyormuş...

kartanesi nerde ya girdi mi bugun hiç ?

brafoooooo sonunda yokluğumu farkeden bir çıktıııı
tabüüküü de adamım başka kim olcak opuyorumnanaktan
naan günlerdir uykusuz kalıp attığım mesajlara yazıklar olsun beee
bu muydu teşekkürü mafoldumben

geçmiş olsun martt
zillin de turp gibiymiş sevindimmm
merhaba kızlar bugün dr a gittik
herşeyimiz normal Allaha şükürler olsun zemuszemus
cinsiyeti öğrendik geldik yarında ankaraya gidiyoruz hayırlısıylan
aaa ankaraya mı geliyon gıı ben de pazar trabzonaa
yer değiştiryok gaaba
uniimm nere gidon yaa özleriz biz senii
herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
erkek miiiii :1ninca:
hayırlı olsuun kııız
aaaaa sen de mi bugün girdiiinn?? hadi gözün aydıınn
ben 100 lira fark ödedim
ilk başta renkli diildi normal ultrason gibi dr. kendi çapında herbiyerine bakıyoo
sonra üç boyutlu renkli bişey açtı yüzünü ellerini falan gösterdi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…