brafoooooo sonunda yokluğumu farkeden bir çıktıııı
tabüüküü de adamım başka kim olcak opuyorumnanaktan
naan günlerdir uykusuz kalıp attığım mesajlara yazıklar olsun beee
bu muydu teşekkürü mafoldumben
gııı bana da bugün dilencinin biri tek sancıda doğur dediiiay bu arada sabah servise bindim serviste bayan bana direk cinsiyeti belli mi die sordu abbaooww demek ki dışardan kabak gibi anlaşılıyo artık hamiş olduğum yauww :1shok: kız da dedim nerden anladın çok mu şaftım kaydı dedim kadıncaz güldü yani belli oluyo duruşundan falan didi nası duruyom acep :jeyyar: valla sabah uykulu gözler şiş akşamda bezgin bekir modundayım kaydirigubbakcemile3
yokk gııı çok yoğun galibee gelmedi heeç
hee aynı benim kimin mutaassıp bi yer zemuszemusgözlerin aydın kuzuumm anaaammmm amma çoğaldı gelin kızlarrr aha biri daha yolda opuyorumnanaktan dattlımmm valla eklemeyi bilsem hemen eklerim emme listeyi mahfedebilirim büyük ihtimall
yaaa benim arkadaşım orda doğum yaptı çok menun kaldı ama o da dr. özeline gitti ben fatih e gidiyom nası bi yer bilmiyom emme mutaassııp bi yer gaaalba
bugün kartanesi nerede o damı ayrıntılaya gidecektiCADIARZU
kartanesi danasııı usg ye gitmişin nasıldı bebik çabık yaz çıkacam şimci :jeyyar:
tutmasan da olur kız normal olursa 1 günde çıkarıyolar zatenzaren rana karayalçın doktorum dogumda orada olacak ebiscem özel oda felan tutcaz eskisi gibi degil diyorlar eskşiden daha kötü imiş şimdi odalar temiz falan.
çok ayıp ediyosun emme ben de böön yoğudum beni hiçkimse farkedip sormadı ama kısmıyorummm aslında ben tam seni sorcaktımmm walla şu saat oldumafoldumben
brafoooooo sonunda yokluğumu farkeden bir çıktıııı
tabüüküü de adamım başka kim olcak opuyorumnanaktan
naan günlerdir uykusuz kalıp attığım mesajlara yazıklar olsun beee
bu muydu teşekkürü mafoldumben
valla ben sadece 30 lira ödedim aynı annattığın gibi baktılar hatta sora 3-4 tane fotoğraf ve 1 de cd verdiler kısss kıpır kıpırdı oğluşummmaaaaa sen de mi bugün girdiiinn?? hadi gözün aydıınn
ben 100 lira fark ödedim
ilk başta renkli diildi normal ultrason gibi dr. kendi çapında herbiyerine bakıyoo
sonra üç boyutlu renkli bişey açtı yüzünü ellerini falan gösterdi :lepi:
allahtan kork bee kardanası yazdıklarımızı tam okuda öle karar ver yaw bende yazdım nerede bu karı diyee herhalde ayrıntılıya gitti dedim ehh alacağın olsun bee:dilcikar:
Kartanemm Allah razı olsun canım benim a.s. a.s.
Seni neden merak etmedik biliyomusunnn karakızzımla sabah msnde görüşmüşünüz sonuçlarında iyimiş Rabbime şükürler olsunn bizde ajan çokkkk:))))))Zaten Allahım korusun bir yere gideceksenizde habersiz gitmeyin emi ozaman korkarız msnleri dağıtalım olanlar olmayanlara bu yaz azıcık dağılıcaz sanırım..Tektat hayırlı olsun Kartanem çok sevindim gözünüz aydın a.s.
t
çok ayıp ediyosun emme ben de böön yoğudum beni hiçkimse farkedip sormadı ama kısmıyorummm aslında ben tam seni sorcaktımmm walla şu saat oldumafoldumben
valla ben sadece 30 lira ödedim aynı annattığın gibi baktılar hatta sora 3-4 tane fotoğraf ve 1 de cd verdiler kısss kıpır kıpırdı oğluşummm
evet ööle mavişim yaa haklısınkartanesi ma şimdi bebişin ters durması normal sürekli dönme halinde olacak zaten son aylar büyüdügünde dönmesi zorlaşacak ama dogum zmanı malum kafa üstü geliyor nadiren dogum yoluna uygun pozisyonda girmiyor kız öyle deme bebekte ters bir durumda olursa mecbur sezeryan olacak malum bazıları kordonu dolanıyor ediyor tabbii allah korusun uzak kalsın ama her şarttı düşünmek lazım...ama şimdiden bunları düşünüp evham yapma kaç kaç şekle girecek annesi dogana kadar...
kızlar doktora gittim geldım.eşim aradı tahlılleri gösterdinmi diye.hayır diyince azarı yedim.hemen doktorun yanına koştum..şükür bişi yok kızlar.doktor antibiyotık verilecek bi durum yok dedi.ara ara gene bakalım idrar enfeksıyonu ne durumda diye dedi..
kan uyuşmazlığı ile ilgilitest vermişti ondada sorun yok dedi....
ultrasonda baktı bebişimmm gene bacakları kapalı kafasınıda eğmiş biraz hareket etti ama yok göstermedı gene.doktor beklıcez çok nazlı bu dedi...zemuszemus ayy canım bebişimm yaa
buarada KARTANESİ VE EBİSCE canım herseyın yolunda olmasına çok sevındımm..hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişleriii
kızlar doktora gittim geldım.eşim aradı tahlılleri gösterdinmi diye.hayır diyince azarı yedim.hemen doktorun yanına koştum..şükür bişi yok kızlar.doktor antibiyotık verilecek bi durum yok dedi.ara ara gene bakalım idrar enfeksıyonu ne durumda diye dedi..
ultrasonda baktı bebişimmm gene bacakları kapalı kafasınıda eğmiş biraz hareket etti ama yok göstermedı gene.doktor beklıcez çok nazlı bu dedi...zemuszemus ayy canım bebişimm yaa
buarada KARTANESİ VE EBİSCE canım herseyın yolunda olmasına çok sevındımm..hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişleriii
Aman gözümüz aydın canımm iyi olsun canım oda 20 hafta gösterecek kanımcaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya çok sevindim canım yaaa şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:
yok kuzum yaa son aylara doğru dönüyor zaten bebiş merak etmegeçmişi okuycam diyee seni kaçırdım iyi mi adamım
herbişey normal çıktı maşallahh
yalnız bebiş tersmiş yaa
makat gelişi yazıyoo
döner mi dedim döner dedi ya dönmezse netceez sezeryan mı olcaak? :1shok:
hee gördüm dadlummsırayla yazıyoz beee sabret eccük geçmişi okuya okuya geldim iştee
sana da yazdımdıı bi keree :asigim:
ayyyy kesin kızdır o bence pipi olunca rahat edemiyolar bacak kapalı :kedi:kızlar doktora gittim geldım.eşim aradı tahlılleri gösterdinmi diye.hayır diyince azarı yedim.hemen doktorun yanına koştum..şükür bişi yok kızlar.doktor antibiyotık verilecek bi durum yok dedi.ara ara gene bakalım idrar enfeksıyonu ne durumda diye dedi..
bana da 1 ay sora tekrar edilebilir yamış baallımmm gidecükmülaelaelaelaelae laelaelaelaelae
tüh beee dimek 30 lira vedin haa
yaw bizim kurum herbişeyi karşılıyo bunu karşılamıyomuş bilmiyom gaari kafamçokkarıştı
iki aşama yapıyo gıı benim gittiğim yer 4 hafta sonra bidaa gitcem büyüyünce daha güzel görüntü oluyo dedi dr. CD vercekmiş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?