2009 Kasm Anneleri

allahtan kork bee kardanası yazdıklarımızı tam okuda öle karar ver yaw bende yazdım nerede bu karı diyee herhalde ayrıntılıya gitti dedim ehh alacağın olsun bee:dilcikar:

Kartanemm Allah razı olsun canım benim a.s. a.s.

Seni neden merak etmedik biliyomusunnn karakızzımla sabah msnde görüşmüşünüz sonuçlarında iyimiş Rabbime şükürler olsunn bizde ajan çokkkk:))))))Zaten Allahım korusun bir yere gideceksenizde habersiz gitmeyin emi ozaman korkarız msnleri dağıtalım olanlar olmayanlara bu yaz azıcık dağılıcaz sanırım..Tektat hayırlı olsun Kartanem çok sevindim gözünüz aydın a.s.

gııı bana da bugün dilencinin biri tek sancıda doğur dediii
annadı karu yaaa kafamçokkarıştı
yokk gııı çok yoğun galibee gelmedi heeç

tebrikleeer asebacıııımmm cvp vermişsin öpüyorum kuzuummm
ayrıntılıya gittimdi gıı
ama merak edenlerin sayısı parmakları geçmii yanii mafoldumben
hee aynı benim kimin mutaassıp bi yer zemuszemus

bugün kartanesi nerede o damı ayrıntılaya gidecektiCADIARZU

beni soranları öpmeden geçemiciim :1hug:
evet şekercim ayrıntılıya gittim

kartanesi danasııı usg ye gitmişin nasıldı bebik çabık yaz çıkacam şimci :jeyyar:

geçmişi okuycam diyee seni kaçırdım iyi mi adamım
herbişey normal çıktı maşallahh
yalnız bebiş tersmiş yaa
makat gelişi yazıyoo
döner mi dedim döner dedi ya dönmezse netceez sezeryan mı olcaak? :1shok:

kızlar ya pazar günü malum bablar günü birşey almak yada yapmam lazım eşimde anneler günün boş geçirmedi çünkü..tşört yada pantalon alacaktım ama zaten ihtiyaç durumunda alıyoruz bir yandan da aklıma acaba bruncha mı götürsem dedim ben ona diyecem o beni götürcek gerçi önceden ayarlayacam incek tarafında ki ankaralı olanlar bilir daha önce orada bir yere bruncha gitmiştik begenmiştim oraya mı gitsek degişik olsun bu sefer dedim sizce nasıl olurmu hanigisini yapsam..?

zaren rana karayalçın doktorum dogumda orada olacak ebiscem özel oda felan tutcaz eskisi gibi degil diyorlar eskşiden daha kötü imiş şimdi odalar temiz falan.
tutmasan da olur kız normal olursa 1 günde çıkarıyolar zaten
çok ayıp ediyosun emme ben de böön yoğudum beni hiçkimse farkedip sormadı ama kısmıyorummm aslında ben tam seni sorcaktımmm walla şu saat oldumafoldumben
valla ben sadece 30 lira ödedim aynı annattığın gibi baktılar hatta sora 3-4 tane fotoğraf ve 1 de cd verdiler kısss kıpır kıpırdı oğluşummm

allahtan kork bee kardanası yazdıklarımızı tam okuda öle karar ver yaw bende yazdım nerede bu karı diyee herhalde ayrıntılıya gitti dedim ehh alacağın olsun bee:dilcikar:

sırayla yazıyoz beee sabret eccük geçmişi okuya okuya geldim iştee
sana da yazdımdıı bi keree :asigim:

sağol nazlıımm
evet sabah karakıza msnden haber verdim
zatan şaka yapıyorum been naniknanik

kartanesi ma şimdi bebişin ters durması normal sürekli dönme halinde olacak zaten son aylar büyüdügünde dönmesi zorlaşacak ama dogum zmanı malum kafa üstü geliyor nadiren dogum yoluna uygun pozisyonda girmiyor kız öyle deme bebekte ters bir durumda olursa mecbur sezeryan olacak malum bazıları kordonu dolanıyor ediyor tabbii allah korusun uzak kalsın ama her şarttı düşünmek lazım...ama şimdiden bunları düşünüp evham yapma kaç kaç şekle girecek annesi dogana kadar...

kızlar doktora gittim geldım.eşim aradı tahlılleri gösterdinmi diye.hayır diyince azarı yedim.hemen doktorun yanına koştum..şükür bişi yok kızlar.doktor antibiyotık verilecek bi durum yok dedi.ara ara gene bakalım idrar enfeksıyonu ne durumda diye dedi..
kan uyuşmazlığı ile ilgilitest vermişti ondada sorun yok dedi....
ultrasonda baktı bebişimmm gene bacakları kapalı kafasınıda eğmiş biraz hareket etti ama yok göstermedı gene.doktor beklıcez çok nazlı bu dedi...zemuszemus ayy canım bebişimm yaa
buarada KARTANESı VE EBıSCE canım herseyın yolunda olmasına çok sevındımm..hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişleriii

Son düzenleme:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae
tüh beee dimek 30 lira vedin haa
yaw bizim kurum herbişeyi karşılıyo bunu karşılamıyomuş bilmiyom gaari kafamçokkarıştı
iki aşama yapıyo gıı benim gittiğim yer 4 hafta sonra bidaa gitcem büyüyünce daha güzel görüntü oluyo dedi dr. CD vercekmiş o zaman

evet ööle mavişim yaa haklısın
amaan nasıl gelirse gelsin sağlıklı gelsin dee
bence brunh fikri güzel cicim babalar günü için yapabülüsün güzelolur

geçmiş olsun fıstık sana da
ben kaçar yemek yapacüüm

Aman gözümüz aydın canımm iyi olsun canım oda 20 hafta gösterecek kanımcaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya çok sevindim canım yaaa şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:

sagol kartanesi bakalım duruma göre yarın karar verip rezervasyon yaptıracam..neyse bana müsade mesai bitiyor..yarın görüşürüz kuzular..iyi akşamlar

Aman gözümüz aydın canımm iyi olsun canım oda 20 hafta gösterecek kanımcaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya çok sevindim canım yaaa şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım nazlım bende rahatladım bayağıı...bakalım beklıcez sağlıklı olsundaa annesi babası onu sabırsızlıkla beklıyooo yavruşumuu...
kızlar bende kaçar sofrayı hazırlıım eşim nerdeyse gelır herkesi çookk öpüyorum bebişlerideee

yok kuzum yaa son aylara doğru dönüyor zaten bebiş merak etme
sırayla yazıyoz beee sabret eccük geçmişi okuya okuya geldim iştee
sana da yazdımdıı bi keree :asigim:
hee gördüm dadlumm

aman iyi canım sevindim iyi çıkmasına.bu bebiş kıs heralde nazlımın kızı gibi edeplikaydirigubbakcemile3

ayyyy kesin kızdır o bence pipi olunca rahat edemiyolar bacak kapalı :kedi:
bana da 1 ay sora tekrar edilebilir yamış baallımmm gidecükmü

kızlar ben geldim siz gitmişsiniz yaaaaaaa.kocişi şimdi işe gönderdim bu arada doktorumlada konuştum ayrıntılı ultrason ve şeker yükleme testimi haftaya yapıyoruz.veee ben bu ayın sonunda vanlı oluyorum.artık tarih hemen hemen belli bu ayın 29-30 falan gidişimiz.

kızlar ben yarın sabah erkenden gidiyorum çanakkaleye... :gitme: hepiniz allaha emanet olun... bebişlere ççoookkk çookk iyi bakın... opuyorumnanaktan sizi çok özlicemmmm....geldiğimde umarım beni unutmamış olursunuz kaldığımız yerden devam ederiz....hoşçakalııınnnnnnnnn.............

(3 gündür hiç oturmadım koşturup duruyorum geçmişi de okuyamadım hiç....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…