2009 Kasm Anneleri

kizlar selam ben geldima.s.

bugün doktora gittim.. hani gögsümden süt geliyor diye.. gitmisken bide bebisimi göreyim dedim..
veee cinsiyeti ögrenip geldim.. cok sükür.. su listeyi bi görelim de öyle söylicem..zemuszemus

evet canım en ufak bişeyde şüpeleniyoz aklımız hep bebişlerde
benim ağrıların birazıda kabızlıktan oluyomuş canım
inşallah herşey yolunda gider hepimiz bebişleri sağlıklı olarak kucaklarız

gözün aydın canım hayırlı olsunn sonuçlarda gayet güzel çıkar inşallah

anaaaaa erkek ti kız mı oldu abowwwww
canım dr banada tam kesin değil ama erkeğe benziyo dedi
bu aylarda kordonla karıştırılabilirmiş o nedenle net söylemedi
haftaya test sonuçlarında yine bakalım dedi o zaman netleşecek inşallah

bende ondan kararsızım bırdahakındede erkek derse öle alcam bebem eciciler tam emın alamadım ben zemuszemus
tabii canım netleşmeden almayalım hem daha erken
7. ayda gidip toplu olarak alırız hem indirim de yapıyolar toplu alınca

naber kızlaaaaaaaaaar.nasılsınız
hoşgeldin canım

hoşgeldin gözün aydın sen sölede ben getiririm listeyi

kızlar naber naslsınız.ya şu cinsiyet işi iyice yılan hikeyesine döndü bizim.bu pazartesi 17+3 düm ona rağmen hala büyük ihtimalle diyorlar ya çok kızıyorum artık dr.a ya.tam 3 dr 'a gittim hepsi aynı.sinir ettiler beni...........

bişey sorucam kızlar.dr.u .% 90 diyipde sonra değişen oldumu.........yani kesin şu demiyolar yaaaaaaaaaaaaaaa.....................

saol canim benim... kiziimmmm geliyooooooohihoyyythihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iki aydir erkek olabilir cikinti var diyodu doktor ama icim hep kiz diyodu.. Zeynep Nilayim geliyo... hadi listeyi getir kusum..opuyorumnanaktan

ama ben yinede geçen gün bi takım kıyafet aldım cadı ya.ama bi değişiklik olursa zaten mağaza değiştirecek.birazdan 3lü sonuçlarımı almaya gideceğim.inşallah temizdir, çok heyecanlıyım.

canım ultrasyon cihazıyla aslında çok ilgili benim herzaman kontrole gittiğim doktor kıza çok benziyor demişti 12 haftalıkken bizde kendimizi kıza adapte etmiştik 1 hafta sonra başka bir dra gitmek zorunda kaldık onun ultrasyon cihazı dört boyutluydu oğlan dedi biz şok olduk tabi 16 haftalıkken kendi drumda erkek olduğunu teyit etti

sgumuscum 4 boyutluya bende gireceğim ama 19 da bitsin diye düşünüyorum.ayrıntılı için eminim o zaman belli olacak da işte ama insan yinede belirsizlikden sıkılıyo yani....ne yalan söyleyeyim aslında bende kız hissediyorum ta en başından bu yana .ama büyük konuşmakdan çok korkarım..........

canımkıme gıttın doktor olarak ben ünal beye gıtım erkek deı yüzde kaç yanı dedı yüzdesi demıyorum erkek dedı
offfff yaaaa hadi ben gidiyom......öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii.............

geldım kızzz

saol canim benim... kiziimmmm geliyooooooohihoyyythihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iki aydir erkek olabilir cikinti var diyodu doktor ama icim hep kiz diyodu.. Zeynep Nilayim geliyo... hadi listeyi getir kusum..opuyorumnanaktan

liste arıyorum canım bulayım hemen getirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…