çok güzel bi isim canım benim de kızım olsaydı
Mina Liva Alya ve Serra isimleri aklımdaydı ama artık erkek ismi bulacaaam
ben hep kız isimlerine bakıyodum emme:kedi:
evet canım en ufak bişeyde şüpeleniyoz aklımız hep bebişlerdebende dun aksam nette biraz baktim. kanama veya su gelmedigi surece hafif hafif kasik agrisi normal diyor. rahimin dolayisiyla bebegin buyudugune isaretmis. hatta olmamasi bir sorun olabilecegini dusundurebilir diyor.
insan yinede hemen panik yapiyor.
gözün aydın canım hayırlı olsunn sonuçlarda gayet güzel çıkar inşallahherkese selam bugün kontrolüm vardı yeni geldim 3 lü test için kan verdim önümüzdeki çarşamba alıcam sonucunu bebişim 200 gram olmuş :teytey: cinsiyeti içinde % 80 kız dedi yani ALAZ ZEHRA 'm geliyo inşallah:lepi:zemuszemus
anaaaaa erkek ti kız mı oldu abowwwwwkıslar nbr bizim dr benim bebişi bu kez kıza benzetti eşim şok oldu nasıl kız olur yaaaaa dedi kaydirigubbakcemile3 bakalım öbür ay netleşir heralde dedim eşime üzülme aşkım öbürü erkek olur inşallah kaydirigubbakcemile3
tabii canım netleşmeden almayalım hem daha erkenbende ondan kararsızım bırdahakındede erkek derse öle alcam bebem eciciler tam emın alamadım ben zemuszemus
hoşgeldin canımnaber kızlaaaaaaaaaar.nasılsınız
hoşgeldin gözün aydın sen sölede ben getiririm listeyikizlar selam ben geldima.s.
bugün doktora gittim.. hani gögsümden süt geliyor diye.. gitmisken bide bebisimi göreyim dedim..
veee cinsiyeti ögrenip geldim.. cok sükür.. su listeyi bi görelim de öyle söylicem..zemuszemus
gıı serra hoş geldi kulamaaa :) manası ne kii
evet canım en ufak bişeyde şüpeleniyoz aklımız hep bebişlerde
benim ağrıların birazıda kabızlıktan oluyomuş canım
inşallah herşey yolunda gider hepimiz bebişleri sağlıklı olarak kucaklarız
gözün aydın canım hayırlı olsunn sonuçlarda gayet güzel çıkar inşallah
anaaaaa erkek ti kız mı oldu abowwwww
canım dr banada tam kesin değil ama erkeğe benziyo dedi
bu aylarda kordonla karıştırılabilirmiş o nedenle net söylemedi
haftaya test sonuçlarında yine bakalım dedi o zaman netleşecek inşallah
tabii canım netleşmeden almayalım hem daha erken
7. ayda gidip toplu olarak alırız hem indirim de yapıyolar toplu alınca
hoşgeldin canım
hoşgeldin gözün aydın sen sölede ben getiririm listeyi
ama ben yinede geçen gün bi takım kıyafet aldım cadı ya.ama bi değişiklik olursa zaten mağaza değiştirecek.birazdan 3lü sonuçlarımı almaya gideceğim.inşallah temizdir, çok heyecanlıyım.
kızlar naber naslsınız.ya şu cinsiyet işi iyice yılan hikeyesine döndü bizim.bu pazartesi 17+3 düm ona rağmen hala büyük ihtimalle diyorlar ya çok kızıyorum artık dr.a ya.tam 3 dr 'a gittim hepsi aynı.sinir ettiler beni...........
ayse_on cum hayırlı olsun canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cadıyı..........
canımkıme gıttın doktor olarak ben ünal beye gıtım erkek deı yüzde kaç yanı dedı yüzdesi demıyorum erkek dedıkızlar naber naslsınız.ya şu cinsiyet işi iyice yılan hikeyesine döndü bizim.bu pazartesi 17+3 düm ona rağmen hala büyük ihtimalle diyorlar ya çok kızıyorum artık dr.a ya.tam 3 dr 'a gittim hepsi aynı.sinir ettiler beni...........
offfff yaaaa hadi ben gidiyom......öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii.............
saol canim benim... kiziimmmm geliyooooooohihoyyythihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iki aydir erkek olabilir cikinti var diyodu doktor ama icim hep kiz diyodu.. Zeynep Nilayim geliyo... hadi listeyi getir kusum..opuyorumnanaktan
liste arıyorum canım bulayım hemen getirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?