itek nerelerdesin hade bakem tecrübeni konuştuurrebişim granül matik o dediğim şeyy ama o da makinayı bozuyomuş gııı
30 derecede falan çözünmeden hoop aşağıya inip tıkıyomuş her bi yeri :gitme:
zaten servis demişti sabun kullanmayın sakın deyuuu
o zaman bebe deterjanı mı alcez
sölesin tecrübeli anneler bizee
ben arda koycamkocamla şimdi erkek ısımlerı arastırcaz kızlar herkes begendıgını yazacak ortak ısımları bulup ayırcaz onların ıçınden kura çekecegiz insallah ben mızmam laelaelaelaelae benım koca pek isim begenmez doruk dıyom o ne dıyo yaaa lülülülülülü yiğit hosuma gıdıyo bakalım ne olcak bızım ogluşş
serra : iyilik kolaylık güzellik dmekmiş erva da güsel isim emme anlamını hatırlamıyorum çok güzel bi manası var gerçigıı serra hoş geldi kulamaaa :) manası ne kii
ayseon nan benımde ıcım ehep kız dıyordudokto rpat dıye erkek dedı bana napcaz benımde kafam karıstı sıncık degüsebılırmıkı bızımkıde delikafadulden
sen kac haftalik oldun sincik.. bana iki aydir cikinti var erkek olabilri ama emin degilim diyordu.. bugün kesin kiz dedi.. yüz kere sordum eminmisiniz diye.. alisverise baslicam ona göre dedim.. basla dedi kiz dedi.. cok sevindim doktordan agzim kulaklarimda ciktim.. bidahaki sefer netlesir seninkide tatlim..
liste arıyorum canım bulayım hemen getirecem
ben 17 haftalıgım dün gıttım doktora dırek erkek dedı bende anlamadım nakalım dıger ay ne dıycek opuyorumnanaktan
asebam saol tatlim.. bide 281gr yaparmisin yeni kontrolde 7 temmuz..
naber kızlaaaaaaaaaar.nasılsınız
kııııııııııııııız ne ettin şimdi ben yakında alcaktım.ya ne zararı varmışki.ha bide ana kucağı dediğin bu araba koltuğumu.ayyyyyy
gözün aydın canım
benimki günüden de çok farklı değil 4 gün önde sadece
ama 217 gr dedi dr acep ben yanlış mı annadım 17 cm baş popo ama
bbnede boyunu sormadım
ya bu ultrason aletleri naal kilo ölçüyo ya yanılma payı vardır dimi bunlarda
bebek arabası bence çok gerekli yani ilk 40'dan sonraDaha erken olduğu konusunda hemfikirim ama benim durumumu biliyorsunuz, agustosta buradan ayrılıp Türkiyeye dönecegim o yüzden 5-6 hafta içinde almam gerekiyor ki burada bırakabileyim, kısın bebişte olunca gidip arayıp bulması zor olur diye düşünüyorum.
Tek derdim su bebek arabası ilk 6 ay gereklimi yoksa anakucagı ile idare edilebilirmi?????
Eger ilk 6-7 ay kullanılmayacaksa burada hiç almayayım, ana kucagı ile tasırım diyorum ama biryandanda kolum ne olur diye düşünüyorum.....
asebam saol tatlim.. bide 281gr yaparmisin yeni kontrolde 7 temmuz..
değiiiill o başkaaa evde koyuyon ya bebişi herbiyere götürüyon iyi bişey gibi aslında sen mutfakta iş yaparken o otursun öölee
araba koltuğu da arabada duruyo iştee
düzelttim canım bişey değil ne demek iste yeter ki kaydirigubbakcemile5
merhaba kasım 2009'un güzel anneleri
ara ara girip sizi okuma inanın benide siz kadaar heyecanlandırıp geçen senemi yaşattırıyor bana
Allah'tan tek dileğim tüm hamle annelerimiz sağlıkla kucağına alsın yavrularını
melek kızlar onlar melek
evet canım hemde baya bi olabiliyor
nası ölçtüğü konusunda bir bilgim yok ama
ben 39+3 de sezeyana girdim oğluşum 3.150 gr boyuda 46 cm dedi doktorum
doğuma girdim çıktım 2.850 gr. 48 cm çıktı yani pay biçin
bebek arabası bence çok gerekli yani ilk 40'dan sonra
biz hepsini aldık arabayı kullanmayız dedik ama daha 2 ayı bitip 3'e yaklaşırken ana kucağı büyük bi eziyet oldu
ana kucağı 3.5 kg e bide bebek siz düşünün yani kocalarınızı düşünün kaydirigubbakcemile3
birde şu salıncaklar var akvaryum yada kendi kendine sallananlar varaya sakın hiç düşünmeyin
binmiyorla yani koyuyorduk feryat figan çok gereksiz
tabi bana göreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?