sağolasın canımm
ağrılar için olabilir dedi rahim büyümesinden oluyormuş
bi problem yok herşey yolunda dedi
ayy bebişimi görünce rahatladım vallahi
Bebek arabası konusunda aranızda hiçbir fikri olan yokmu?????
bence erken şekerrKızlar bu hafta izne ayrılıyorum 1 hafta
kısmetse bu bı haftayı evde dınlenerek gecırmeyı dusunuyorum
hazır ızındeyken ikizlerıme aldıgım cıcılerı yıkayıp ütüleyeyim diyorum
sızce cokmu erken yapmıs olurum bu işi
biraz daha yıkama utuleme ısıı ertelıyeyım mı???
haydaaa olmaması mı sorunmuuuşşşbende dun aksam nette biraz baktim. kanama veya su gelmedigi surece hafif hafif kasik agrisi normal diyor. rahimin dolayisiyla bebegin buyudugune isaretmis. hatta olmamasi bir sorun olabilecegini dusundurebilir diyor.
insan yinede hemen panik yapiyor.
maaşallah oğluşa allah askerliğinide damatlığını da göstersin inşallahteyzeleri biz geldik idrar tahliliyle kan tahlili verdik bu arada oğluşumlada görüştük kocaman olmuşsiz nasılsınız bakalım
nan kartanesi neyle yıkadın bebe nin cicilerini bebe deterjanılamı kıs nerden aldınsa bana da söle ben de alam.bence erken şekerr
hem sen o kadar şey mi aldın ki gııı?
ben alır almaz bi yıkadım zaten de en son tekrar hepsini yıkarıp ütüleriz şimdi yapsan gene tozlanabilir bencee
haydaaa olmaması mı sorunmuuuşşş
hah ben de yok ben de buna panik yapem bari şimdi :roflol:
maaşallah oğluşa allah askerliğinide damatlığını da göstersin inşallah
nan kartanesi neyle yıkadın bebe nin cicilerini bebe deterjanılamı kıs nerden aldınsa bana da söle ben de alam.
kıslar nbr bizim dr benim bebişi bu kez kıza benzetti eşim şok oldu nasıl kız olur yaaaaa dedi kaydirigubbakcemile3 bakalım öbür ay netleşir heralde dedim eşime üzülme aşkım öbürü erkek olur inşallah kaydirigubbakcemile3
herkese selam bugün kontrolüm vardı yeni geldim 3 lü test için kan verdim önümüzdeki çarşamba alıcam sonucunu bebişim 200 gram olmuş :teytey: cinsiyeti içinde % 80 kız dedi yani ALAZ ZEHRA 'm geliyo inşallah:lepi:zemuszemus
maaşallah oğluşa allah askerliğinide damatlığını da göstersin inşallah
nan kartanesi neyle yıkadın bebe nin cicilerini bebe deterjanılamı kıs nerden aldınsa bana da söle ben de alam.
ya şekerim bizim doktor cinsiyet söleme meraklısı yaaa eşimi heveslendirip üzüo önce erkek dedi şimdi kız adam şaşkın ördek oldu bende dedim dur yaaa öbür ay kesin kızmı erkekmi daha net belli olur tabi canım önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olması gelirdaha erken kıız acele etmeyiiin bööle şaşırırsınız sonraalmaz:
allah hayırlı evllatlar versin de nolursa olsun demi amaaa
gözün aydın prensesler atağa geçti allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ya şekerim bizim doktor cinsiyet söleme meraklısı yaaa eşimi heveslendirip üzüo önce erkek dedi şimdi kız adam şaşkın ördek oldu bende dedim dur yaaa öbür ay kesin kızmı erkekmi daha net belli olur tabi canım önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olması gelir
aynen canım zaten o ultrasondan nasıl gördü şaştım kaldım ben hiç bişeycik anlamadım yaaaa 7. aydan önce hiç bişeycik almayacağımbende ondan kararsızım bırdahakındede erkek derse öle alcam bebem eciciler tam emın alamadım ben zemuszemus
Çooook teşekkürler, bu arada sizinde aklınızda olsun ana kucaklarının bebek için pek iyi olmadığı konusunda çok fazla yazı okudum (özelliklede erkek bebeklerde) kullanmayı düşüneniniz varsa önceden araştırın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?