2009 Kasm Anneleri

sağolasın canımm
ağrılar için olabilir dedi rahim büyümesinden oluyormuş
bi problem yok herşey yolunda dedi
ayy bebişimi görünce rahatladım vallahi

bende dun aksam nette biraz baktim. kanama veya su gelmedigi surece hafif hafif kasik agrisi normal diyor. rahimin dolayisiyla bebegin buyudugune isaretmis. hatta olmamasi bir sorun olabilecegini dusundurebilir diyor.

insan yinede hemen panik yapiyor.

Bebek arabası konusunda aranızda hiçbir fikri olan yokmu?????

canim, bebek arabasi onemli bence. benim oglum ekim dogumlu. bebek arabasi yatar pozisyona gecenlerdendi. neresi olursa olsun disari ciktigimizda atardik icine rahat rahat gezerdik. ana kucagini nereye kadar tasiyacaksin? bir yerden sonra insanin kolu agriyor. kanguruyada cok fazla guvenmeyin. 5-6 aydan sonra omuzlariniz kopuyor bebegi tasiyacam derken. en iyisi guzel bir bebek arabasi derim ben.

bizde oglumdan kalani apartmanin tavan arasina atmistik. hala indirip bakmadik. bir bakicaz, kotu durumdaysa yenisini alicaz kizimiza.opuyorumnanaktan

bence erken şekerr
hem sen o kadar şey mi aldın ki gııı?
ben alır almaz bi yıkadım zaten de en son tekrar hepsini yıkarıp ütüleriz şimdi yapsan gene tozlanabilir bencee
haydaaa olmaması mı sorunmuuuşşş
hah ben de yok ben de buna panik yapem bari şimdi :roflol:

teyzeleri biz geldik idrar tahliliyle kan tahlili verdik bu arada oğluşumlada görüştük kocaman olmuş siz nasılsınız bakalım

herkese selam bugün kontrolüm vardı yeni geldim 3 lü test için kan verdim önümüzdeki çarşamba alıcam sonucunu bebişim 200 gram olmuş :teytey: cinsiyeti içinde % 80 kız dedi yani ALAZ ZEHRA 'm geliyo inşallah:lepi:zemuszemus

teyzeleri biz geldik idrar tahliliyle kan tahlili verdik bu arada oğluşumlada görüştük kocaman olmuş siz nasılsınız bakalım
maaşallah oğluşa allah askerliğinide damatlığını da göstersin inşallah
nan kartanesi neyle yıkadın bebe nin cicilerini bebe deterjanılamı kıs nerden aldınsa bana da söle ben de alam.

maaşallah oğluşa allah askerliğinide damatlığını da göstersin inşallah

nan kartanesi neyle yıkadın bebe nin cicilerini bebe deterjanılamı kıs nerden aldınsa bana da söle ben de alam.

ben de hacışakirin sabun kimin bi deterjanı vardı onla yıkadımdı
makinada yıkamak için ama sabun tanecikleri var deterjan deel pek güzel kokuyoo

kıslar nbr bizim dr benim bebişi bu kez kıza benzetti eşim şok oldu nasıl kız olur yaaaaa dedi kaydirigubbakcemile3 bakalım öbür ay netleşir heralde dedim eşime üzülme aşkım öbürü erkek olur inşallah kaydirigubbakcemile3

ebişim granül matik o dediğim şeyy ama o da makinayı bozuyomuş gııı
30 derecede falan çözünmeden hoop aşağıya inip tıkıyomuş her bi yeri :gitme:
zaten servis demişti sabun kullanmayın sakın deyuuu
o zaman bebe deterjanı mı alcez
sölesin tecrübeli anneler bizee

daha erken kıız acele etmeyiiin bööle şaşırırsınız sonraa lmaz:
allah hayırlı evllatlar versin de nolursa olsun demi amaaa

gözün aydın prensesler atağa geçti allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

daha erken kıız acele etmeyiiin bööle şaşırırsınız sonraa lmaz:
allah hayırlı evllatlar versin de nolursa olsun demi amaaa
ya şekerim bizim doktor cinsiyet söleme meraklısı yaaa eşimi heveslendirip üzüo önce erkek dedi şimdi kız adam şaşkın ördek oldu bende dedim dur yaaa öbür ay kesin kızmı erkekmi daha net belli olur tabi canım önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olması gelir

bende ondan kararsızım bırdahakındede erkek derse öle alcam bebem eciciler tam emın alamadım ben zemuszemus

kocamla şimdi erkek ısımlerı arastırcaz kızlar herkes begendıgını yazacak ortak ısımları bulup ayırcaz onların ıçınden kura çekecegiz insallah ben mızmam laelaelaelaelae benım koca pek isim begenmez doruk dıyom o ne dıyo yaaa lülülülülülü yiğit hosuma gıdıyo bakalım ne olcak bızım ogluşş

bende ondan kararsızım bırdahakındede erkek derse öle alcam bebem eciciler tam emın alamadım ben zemuszemus
aynen canım zaten o ultrasondan nasıl gördü şaştım kaldım ben hiç bişeycik anlamadım yaaaa 7. aydan önce hiç bişeycik almayacağım

naber kızlaaaaaaaaaar.nasılsınız

kııııııııııııııız ne ettin şimdi ben yakında alcaktım.ya ne zararı varmışki.ha bide ana kucağı dediğin bu araba koltuğumu.ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…