2009 Kasm Anneleri

saolsın canım yormam kendimii öpüyorum sizleri birazdan geçip bakarım ne oluyor diyee

kız hiç üzülmedim bacım da erkegede alısamadım daha tam opuyorumnanaktan napimm hep benımkociş yokmu benım ğöbüşü kız dıye öpüyodu kızım benim ıyı geceler diyodu naniknanik :roflol:

maşllahh canımm bizde pipiş var napalım Allah ne verirse amenna sağlıklı aklııı güzel ve yakışıklı olsunlarda daha ne istiyelim dimi kısskaydirigubbakcemile5
aynen canım hayırlısı ne ıse o olsun gamyoncuiremsu bızımkılerde böle kamyon oynarmı gııı delikafadulden

tabıı yavrımm çeyizi var şımdıde bez alacam oda cok ındırımde oglusumun bülüşüne bez lazım turkbayragi

foto felan vermedımı ordayazıyor hepsı sekerım

azcık kaçayım kızlar,kahvaltı yapmadım daha şu demir hapını unutuyorum içmeyi,içincede 45 dk.bişe yeme dedi dr.bu saate kaldı kahvaltı görüşürüz opuyorumnanaktan

Çooook teşekkürler, bu arada sizinde aklınızda olsun ana kucaklarının bebek için pek iyi olmadığı konusunda çok fazla yazı okudum (özelliklede erkek bebeklerde) kullanmayı düşüneniniz varsa önceden araştırın derim..

asebam sağol kuzum benim ...
ama karnıma çok sersem bi ağrı girdi, taş gibin oldu.. vazgeçtim gitmekten, bütünlemesine giricem artık fisfisfis
anaaa kafamçokkarıştı
geçmiş olsun balımm
günaydın kızlarrrr
çok güzel bence
nann sen koyma sen elif koycaktın hanii yalancı gacıı
:roflol:
bak yaa nasıl da müdahale ediyoo fisfisfis
bilmem garii
eşime isim beğendiremiyom kii elif de elif deyooo

bence bu kilo konusunda ultrason aletinin ölçümü yanlış olabiliyoo
zaten ben hala nasıl ölçtüğünün mantığını annayamadım
ses dalgası gönderip sınırları belirleyip hami hesaplayıp yoğunlukla mı çarpıyo kiii
nasıl kilo ölçülür yaa ses dalgasıynan :uhm:

aynen canım hayırlısı ne ıse o olsun gamyoncuiremsu bızımkılerde böle kamyon oynarmı gııı delikafadulden

foto felan vermedımı ordayazıyor hepsı sekerım
verdi ama orda yazmıyo ki BPD 35mm AC 109 mm bunlarda deeel

oynamz mı gıı oynar tabee kaymonlarıyla gamyoncuiremsu :lepi:

bende annayamadım mantığı vallahi
ses dalgalarıyla tartıda mı yolluyo acep :roflol: :roflol:
bencede yanılma payı vardır mutlaka

Şimdik baktım bu haftada 320-400 arası normalmiş zaten:)

bizimki de 330 çıktııı :sm_cool:

bende annayamadım mantığı vallahi
ses dalgalarıyla tartıda mı yolluyo acep :roflol: :roflol:
bencede yanılma payı vardır mutlaka

hacim yazcaama hami yazmışım gıı ne alakaysaa kafamçokkarıştı

saol canım :kedi: oglusumun çeyızı yarr laelaelaelaelae

verdi ama orda yazmıyo ki BPD 35mm AC 109 mm bunlarda deeel

oynamz mı gıı oynar tabee kaymonlarıyla gamyoncuiremsu :lepi:

fl/hc yazmıyormu canım bu boyu oluyor kılosuda efh yazıyo bırdah abk hele

Bende hiç anlamıyorum, ama zaten kafayada takmıyorum. Hatta dün eşimle bayagı bi güldük bizim kız rejimde diye delikafadulden

martcım kışın çok fazla bindiremeyebilirsin ama zamanlada kucakta yada anakucagında taşımak zor olabiliyor malum kilo almaya başladıkları için ama sen türkiyeye döneceksen iki kere alma derim hem o kadar ucuz degil ama sen bilirsin nasıl seçmen konusunda fazla yardımcı olamıyorum bende almayacagım şimdilik yaza kadar pek düşünmedik her yere araba ile gittigimiz için kalsın ayza bakarız dedik bu arada bizim yigenlerin ikizler arabaları var tekli baston tipi olan zaten ben alsam onalrdan düşünüyordum malum hem daha kullanışlı hemde hafif oluyor digerlerine göre onları kullanırım iki tane araba boşa duruyor gerçi şimdi yazlıkta ama bu sene denemişler yine durularmı diye binmemişler geçen senede binmemişlerdi kullanmadılar dogru dürüst kışın 3 5 aylık ken binmişlerdi o kadar malum küçüklerdi anlatamıyorlardı dertlerini öyle binmişlerdi..zaten uzun süreli kullanırlarsa sonra yine alırız malum bazı çocuklar 4 5 yaşına kadar bile kullanabiliyorlar..

o ölçme işi güvenilir degil bence dogumalr bunun en dogru örnegi malum bazen diyorlar bebek 3 800 civarı diye bir doguyor 3500 ancak var bazen kilo çok oldugu için sezeryan olup sonra küçük olan var..tam mantıklı bir ölçüm degil sonuçta bir agırlık ölçümü bu boyu yada başka birşey degil ortalama bir hesap işte..

Kızlar bu hafta izne ayrılıyorum 1 hafta
kısmetse bu bı haftayı evde dınlenerek gecırmeyı dusunuyorum
hazır ızındeyken ikizlerıme aldıgım cıcılerı yıkayıp ütüleyeyim diyorum
sızce cokmu erken yapmıs olurum bu işi
biraz daha yıkama utuleme ısıı ertelıyeyım mı???

bence hepsini al öle ütüle en son ay yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmiştim.artık herşeyin hazır rahatça gelebilirsin demiştimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…