günaydın cnm iyiyiz çok şükür sizi sormalı ?hayırlı sabahlar kızlar nasılsınızz a.s.
biz de iyiz canım çok şükürallaha şükür çok iyiyim canım sen nasılsın
günaydınslm kızlarr günaydın herkesee opuyorumnanaktan
canım bence ilk 6 ay kullanılmaz araba bebiş 6 aya kadar oturamayacak bile
bence türkiyede al orda alma
Canliz gıı hayılı olsun çeyiziniz
Destna canım sende çok yorma kendini annene yardım ederken yorma bebişi
kız hiç üzülmedim bacım da erkegede alısamadım daha tam opuyorumnanaktan napimm hep benımkociş yokmu benım ğöbüşü kız dıye öpüyodu kızım benim ıyı geceler diyodu naniknanik :roflol:inan canımcım yaa üzme oğluşuda,bi kitapta bebişlerin anne karnında en çok üzüldükleri şeyin var oldukları konusunda annelerinin inanmayışlarının olduğu yazıyordu.Allah sağlıklı versin.Seninde ilk bebişin 2.si kız olur bizimde napalım amaa kaydirigubbakcemile3
aynen canım hayırlısı ne ıse o olsun gamyoncuiremsu bızımkılerde böle kamyon oynarmı gııı delikafaduldenmaşllahh canımm bizde pipiş var napalım Allah ne verirse amenna sağlıklı aklııı güzel ve yakışıklı olsunlarda daha ne istiyelim dimi kısskaydirigubbakcemile5
tabıı yavrımm çeyizi var şımdıde bez alacam oda cok ındırımde oglusumun bülüşüne bez lazım turkbayragiayyy bende hayal ediyorum hep ailecek tatile ilk gidişimizi pamuk şekerim ben ve kociş harika bir şey ya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrulamızı inşallah herşey çok güzel olacak
benımkocışde hep hamıle kalmadan önce bile seyı hayaledıyordu ben cocugumun elınden tutup babasının yanına gıdecekmısız tabı sevcek cocugu sonra beraber yürüyecekmısız gezmelere götürecekmıs bısı mamalar alcakmıs :teytey:
anam kutu diye tutturdun oğlanda napsın anneeee al sana pipi dedi işte kaydirigubbakcemile3
canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez
anam aldıklarında hayırlı olsun maşşallah onun çeyizinede çeyizidemi varmış prensin
benimki günüden de çok farklı değil 4 gün önde sadece
ama 217 gr dedi dr acep ben yanlış mı annadım 17 cm baş popo ama
bbnede boyunu sormadım
ya bu ultrason aletleri naal kilo ölçüyo ya yanılma payı vardır dimi bunlarda
günaydın cnm iyiyiz çok şükür sizi sormalı ?
biz de iyiz canım çok şükür
günaydın
anaaa kafamçokkarıştıasebam sağol kuzum benim ...
ama karnıma çok sersem bi ağrı girdi, taş gibin oldu.. vazgeçtim gitmekten, bütünlemesine giricem artık fisfisfis
:roflol:günaydın kızlarrrr
çok güzel bence
nann sen koyma sen elif koycaktın hanii yalancı gacıı
Bu arada iki dr da tutarlı olarak kızımın saglıklı olduğunu söylediler ama ilk gittiğim kuzumun 360 gr ikinci gittiğimde 320 gr olduğunu söyledi. Bilemiyorum hangisi dogru ama saglıklı olsunda gerisi önemli degil zaten:)
Allah insallah hepimizin bebeklerini saglıkla kucaklarımıza olmayı nasip etsin...
verdi ama orda yazmıyo ki BPD 35mm AC 109 mm bunlarda deeelaynen canım hayırlısı ne ıse o olsun gamyoncuiremsu bızımkılerde böle kamyon oynarmı gııı delikafadulden
foto felan vermedımı ordayazıyor hepsı sekerım
bence bu kilo konusunda ultrason aletinin ölçümü yanlış olabiliyoo
zaten ben hala nasıl ölçtüğünün mantığını annayamadım
ses dalgası gönderip sınırları belirleyip hami hesaplayıp yoğunlukla mı çarpıyo kiii
nasıl kilo ölçülür yaa ses dalgasıynan :uhm:
Şimdik baktım bu haftada 320-400 arası normalmiş zaten:)
bende annayamadım mantığı vallahi
ses dalgalarıyla tartıda mı yolluyo acep :roflol: :roflol:
bencede yanılma payı vardır mutlaka
saol canım :kedi: oglusumun çeyızı yarr laelaelaelaelaecanım bence ilk 6 ay kullanılmaz araba bebiş 6 aya kadar oturamayacak bile
bence türkiyede al orda alma
Canliz gıı hayılı olsun çeyiziniz
Destna canım sende çok yorma kendini annene yardım ederken yorma bebişi
verdi ama orda yazmıyo ki BPD 35mm AC 109 mm bunlarda deeel
oynamz mı gıı oynar tabee kaymonlarıyla gamyoncuiremsu :lepi:
bence bu kilo konusunda ultrason aletinin ölçümü yanlış olabiliyoo
zaten ben hala nasıl ölçtüğünün mantığını annayamadım
ses dalgası gönderip sınırları belirleyip hami hesaplayıp yoğunlukla mı çarpıyo kiii
nasıl kilo ölçülür yaa ses dalgasıynan :uhm:
saol canım :kedi: oglusumun çeyızı yarr laelaelaelaelae
fl/hc yazmıyormu canım bu boyu oluyor kılosuda efh yazıyo bırdah abk hele
yok canım yazmii
hayırlı olsun güzelim çeyizlerin ama ben almayanlar için bi hatırlatma yapıyım ben sebametin şampuanını kullandım konağı önlüyormuş dr.onu önerdi.pişik kreminide ondan kullanıyorum.şimdide bebek kremini alacağım oğluşuma kardeşiyle kullanırlar artıkgünaydın canım hoşgeldin kıs özledim seni çok yormuyosun dimi kendini yoğunluktan dolayı bebişin nası annesi
ıyı karakızım ya erkek gelıyomus bana ben kendimi kız dıye yırttım burda :lepi: :teytey:
bu arada ben dun deıl ondan öncekı gün burda bir markat ındırıme girmişti 1 alana 1 bedevaydı bebegıme şampuan aldım 10 ytl 2 tane 800 ml pompalı jahnsons baby aldım 2 tanede ıslak mendıl aldım :roflol: :roflol: :roflol: çeyize basladık gariii
bende annayamadım mantığı vallahi
ses dalgalarıyla tartıda mı yolluyo acep :roflol: :roflol:
bencede yanılma payı vardır mutlaka
tabii canım yanılma payı oluyor ben oğluşumda son ay gittiğimde 3700 gr.demişti korkmuştum ben nasıl doğuracağım diye ama 3400 gr.doğdu
eeee güzellikler nasılsınız bakalım yaa herkes tatile gidiyor bende burada pinekliyorum:gitme:
Kızlar bu hafta izne ayrılıyorum 1 hafta
kısmetse bu bı haftayı evde dınlenerek gecırmeyı dusunuyorum
hazır ızındeyken ikizlerıme aldıgım cıcılerı yıkayıp ütüleyeyim diyorum
sızce cokmu erken yapmıs olurum bu işi
biraz daha yıkama utuleme ısıı ertelıyeyım mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?