2009 Kasm Anneleri

alkisalkisalkis süpeeeeeeer ben alam o zaman teşekkür ederim bacım

ayyy valla süpersiin yaa
allah bebişine uzun ömürler versiin a.s.
bize de tam böle tecrübeli anneler lazıım

gııııııı hani varya bu araba koltukları bilmem kaç kiloya kadar evdede ana kucağı gibi kullanabiliyon ondan alcam iyimi bilemedim.anam ben yalnızım bebiş doğunca kolaylık olurmuki bana

hee ölemi gıı ikisi birden mi oluyo onnaar
ben de bilmiş bilmiş cvp yazıyom kafamçokkarıştı
ama sanki o ana kucakları pek küçük araba koltukları kocaman gibi geliyodu banaaa
kesin oto koltuğu alcam ben bi tane daha çok küçükken de kullanılabilen bişey gördümdü içinde aparat var sonraları çıkarıyon ondan alcam heralde hemen binsin yavrucak delikafadulden

bence de yaa kangurudur o zararlı olan anakucağında normal yatırıyon bebeği ha yere yatmış ha oraya :1shok:

aslında ikisi ayrı ama benzer ve iki türlü kullanılanlarıda var diye biliyorum ben

mavi cnm bende kanguru alıcam şu sırt destekli olanlardan çünkü çarşıda,markette falan elde yada kucakta taşıyamamki.Ev için olan ana kucağındanda alıcam çünkü o çok gerekli mjutfakta falan iş yaparken lazım olur.Araba içinde araba koltuğu alcaz artık kaydirigubbakcemile3

anaa o arabaya da konuyo dimeek ve de araba koltuğundan başka bişey yaaaniii
hımmm biz de öle yapalım o zamaaaan
önce anakucağı soora araba koltuğu :lepi:

aslında ikisi ayrı ama benzer ve iki türlü kullanılanlarıda var diye biliyorum ben

hıı tamam şimdi annadııımmm o zaman hem ana kucağı hem oto koltuğu alcaz ama ilk başlarda ana kucağını otoya koyabiliriz sonra biraz büyüyünce de oto koltuğunu kullancaz

o nasılki anam bilmiyom ben bu hafta almayı düşünüyom.malum vana yolculuk var ondan önce alamda gidem orda pahalıdır

slm kızlar nasılsınız minayı beğenmenize çok sevindim...aseba tabikide koyabilirsin...ben erkek isminide hazırlamıştım buğra isteyen olursa düşünebilirler.bide eşimin ismi talha çok beğeniyorum...

hıı tamam şimdi annadııımmm o zaman hem ana kucağı hem oto koltuğu alcaz ama ilk başlarda ana kucağını otoya koyabiliriz sonra biraz büyüyünce de oto koltuğunu kullancaz

he gıııııııı onu 7 alık olana kadar kullanabiliyomuşuz.araba koltuğu büyük kaçar accık

o nasılki anam bilmiyom ben bu hafta almayı düşünüyom.malum vana yolculuk var ondan önce alamda gidem orda pahalıdır

anacım artık almaya gidince anlatırlar sanaa
ben sormuştum oto koltukları nekaa diye kadın kaç aylık dedi :1shok: daha ben de karın bilem yok :roflol:
daha doğmadı dedim oto koltukları 6 ay mı dei 9 ay mı dedi bişeyden sonra kullanılır dedi
ama chicconun özel bi modeli var dedi onu doğar doğmaz kullanabiliyosun dedi
böle içinde biraz daha küçük bi kısım var orda yatıyo sonradan onu çıkartabiliyosun o aklıma yatmıştı benim
haa bi de bebek arabalarının oto koltuklu olanı vardı ikisi içiçe delikafadulden

slm kızlar nasılsınız minayı beğenmenize çok sevindim...aseba tabikide koyabilirsin...ben erkek isminide hazırlamıştım buğra isteyen olursa düşünebilirler.bide eşimin ismi talha çok beğeniyorum...

bikerem aseba diildi o koycak olan bendim :dilcikar:

Şekercim senin dediğin oto koltuğunu bende gördüm çok beğendim,büyük ihtimalle onu alırım.Bide bebek arabasında yada şu anakucağıda oluyo oto koltuğu ama öyle hafif bişe değilki onlar,evden koydun bebeği içine arabaya takmak kolaymı öle ben arkadasımdan biliyorum.
oto koltuğu bence ayrıca alınmalı hep takılı durmalı.

canım eskiden ayrı ayrı almak zorundaydın ama şimdi bazı markaların hem oto koltuğu
hemde ana kucağı olabilen modelleri var

benim ki erkek gıı naal koyam o iismi :roflol: :roflol: :roflol:

bikerem aseba diildi o koycak olan bendim :dilcikar:
karıştırdı gııı kafası dönmüş kalabalıktan kaydirigubbakcemile3

bence de yaa ben o küçüklüden alcam arabada dursun her seferinde evden mi taşıcaz aaa :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…