evet o ana kucağı hem evde kullanılıyor hem arabada
evde çok işe yarıyor olabilir çünki sen nerde o orda
ben 4 ay evde kullandım 4. ayda işe geri döndüm
o yüzden arabaya bağladım ve 2 hafta öncesine kadar kullandım şimdi büyüdük araba koltuğu aldık
kısacası evde arabada falan çok kullanışlı helede bir yere oturmaya falan gidince rahatlıkla uyutuyordum ben içinde
merhaba kasım 2009'un güzel anneleri
ara ara girip sizi okuma inanın benide siz kadaar heyecanlandırıp geçen senemi yaşattırıyor bana
Allah'tan tek dileğim tüm hamle annelerimiz sağlıkla kucağına alsın yavrularını
melek kızlar onlar melek
evet canım hemde baya bi olabiliyor
nası ölçtüğü konusunda bir bilgim yok ama
ben 39+3 de sezeyana girdim oğluşum 3.150 gr boyuda 46 cm dedi doktorum
doğuma girdim çıktım 2.850 gr. 48 cm çıktı yani pay biçin
bebek arabası bence çok gerekli yani ilk 40'dan sonra
biz hepsini aldık arabayı kullanmayız dedik ama daha 2 ayı bitip 3'e yaklaşırken ana kucağı büyük bi eziyet oldu
ana kucağı 3.5 kg e bide bebek siz düşünün yani kocalarınızı düşünün kaydirigubbakcemile3
birde şu salıncaklar var akvaryum yada kendi kendine sallananlar varaya sakın hiç düşünmeyin
binmiyorla yani koyuyorduk feryat figan çok gereksiz
tabi bana göreeee
gııııııı hani varya bu araba koltukları bilmem kaç kiloya kadar evdede ana kucağı gibi kullanabiliyon ondan alcam iyimi bilemedim.anam ben yalnızım bebiş doğunca kolaylık olurmuki bana
ana kucagı dedigi acaba kanguru mu bence karıştırdı isimleri yoksa anakucagı yada oto koltugnun hangi cinsiyeti yatırmaya yada oturmayla ilgisi ne olabilir ki .. eger kanguru ise ki ben öyle tahmin ediyorum mantıken erkek bebklerini oturtmayın demiş anacım zaten 6 7 ay falan kullanıyorsun en fazla o süreç içerinde zaten bezli olduklarından pipilerinede birşey olmaz..
kuzular, benim karın ağrım geçmedi, az daha bekliycem olmadı acile gidicemfisfisfis
aslında ikisi ayrı ama benzer ve iki türlü kullanılanlarıda var diye biliyorum benhee ölemi gıı ikisi birden mi oluyo onnaar
ben de bilmiş bilmiş cvp yazıyom kafamçokkarıştı
ama sanki o ana kucakları pek küçük araba koltukları kocaman gibi geliyodu banaaa
kesin oto koltuğu alcam ben bi tane daha çok küçükken de kullanılabilen bişey gördümdü içinde aparat var sonraları çıkarıyon ondan alcam heralde hemen binsin yavrucak delikafadulden
nesli devam ederse git acile yada doktorunu ara sor..geçmiş olsun cnm...valla anakucagında gezdiremem ben dışarı çıksakta o yzüden kanguru düşünüyoruz 6 ay bile olsa almaktan yanayız bakalım zaten bebek arabasıda kullanırız ama öyle elde taşıancak gibi olmuyor onlar bile en az 3 kilo oluyor kanguru hafif bir şey..biz zaten dışarı çıktıgımızda arabayla gidiyoruz gezilecek yerde kanguru kullanırız ama bakalım belkide almayız eşim istiyor ama ..
evet o ana kucağı hem evde kullanılıyor hem arabada
evde çok işe yarıyor olabilir çünki sen nerde o orda
ben 4 ay evde kullandım 4. ayda işe geri döndüm
o yüzden arabaya bağladım ve 2 hafta öncesine kadar kullandım şimdi büyüdük araba koltuğu aldık
kısacası evde arabada falan çok kullanışlı helede bir yere oturmaya falan gidince rahatlıkla uyutuyordum ben içinde
aslında ikisi ayrı ama benzer ve iki türlü kullanılanlarıda var diye biliyorum ben
hee ölemi gıı ikisi birden mi oluyo onnaar
ben de bilmiş bilmiş cvp yazıyom kafamçokkarıştı
ama sanki o ana kucakları pek küçük araba koltukları kocaman gibi geliyodu banaaa
kesin oto koltuğu alcam ben bi tane daha çok küçükken de kullanılabilen bişey gördümdü içinde aparat var sonraları çıkarıyon ondan alcam heralde hemen binsin yavrucak delikafadulden
hıı tamam şimdi annadııımmm o zaman hem ana kucağı hem oto koltuğu alcaz ama ilk başlarda ana kucağını otoya koyabiliriz sonra biraz büyüyünce de oto koltuğunu kullancaz
o nasılki anam bilmiyom ben bu hafta almayı düşünüyom.malum vana yolculuk var ondan önce alamda gidem orda pahalıdır
slm kızlar nasılsınız minayı beğenmenize çok sevindim...aseba tabikide koyabilirsin...ben erkek isminide hazırlamıştım buğra isteyen olursa düşünebilirler.bide eşimin ismi talha çok beğeniyorum...
anacım artık almaya gidince anlatırlar sanaa
ben sormuştum oto koltukları nekaa diye kadın kaç aylık dedi :1shok: daha ben de karın bilem yok :roflol:
daha doğmadı dedim oto koltukları 6 ay mı dei 9 ay mı dedi bişeyden sonra kullanılır dedi
ama chicconun özel bi modeli var dedi onu doğar doğmaz kullanabiliyosun dedi
böle içinde biraz daha küçük bi kısım var orda yatıyo sonradan onu çıkartabiliyosun o aklıma yatmıştı benim
haa bi de bebek arabalarının oto koltuklu olanı vardı ikisi içiçe delikafadulden
canım eskiden ayrı ayrı almak zorundaydın ama şimdi bazı markaların hem oto koltuğuhıı tamam şimdi annadııımmm o zaman hem ana kucağı hem oto koltuğu alcaz ama ilk başlarda ana kucağını otoya koyabiliriz sonra biraz büyüyünce de oto koltuğunu kullancaz
benim ki erkek gıı naal koyam o iismi :roflol: :roflol: :roflol:slm kızlar nasılsınız minayı beğenmenize çok sevindim...aseba tabikide koyabilirsin...ben erkek isminide hazırlamıştım buğra isteyen olursa düşünebilirler.bide eşimin ismi talha çok beğeniyorum...
karıştırdı gııı kafası dönmüş kalabalıktan kaydirigubbakcemile3bikerem aseba diildi o koycak olan bendim :dilcikar:
Şekercim senin dediğin oto koltuğunu bende gördüm çok beğendim,büyük ihtimalle onu alırım.Bide bebek arabasında yada şu anakucağıda oluyo oto koltuğu ama öyle hafif bişe değilki onlar,evden koydun bebeği içine arabaya takmak kolaymı öle ben arkadasımdan biliyorum.
oto koltuğu bence ayrıca alınmalı hep takılı durmalı.
ölüomm kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?