hay yarebbiimm daha neler öğreneceyüük bu ebisce garusundan
bilmediği de yok maşallah :tomato:
yettım gariii yasakkelime lahana sar bırde domater gecer nann delikafadulden
canlizz baska sebze önerileriniz varmııııı
gecin Dalganızı ben ölüom burda
canlizz baska sebze önerileriniz varmııııı
lahana birde domates? dolma oldu kizim o.:roflol:
bacım sen bana bakarsan bu sade lahana ve domatesle olmas ya cok sade oldu ıcıne taze sovan ve zeytın yagı tuz da atalım bence delikafadulden
bacım sen bana bakarsan bu sade lahana ve domatesle olmas ya cok sade oldu ıcıne taze sovan ve zeytın yagı tuz da atalım bence delikafadulden
kız dalga gecme geberiomm açım yemek almaya kalkamıom kocam gelsin die bekliom:sinifsinif:
kız dalga gecme geberiomm açım yemek almaya kalkamıom kocam gelsin die bekliom:sinifsinif:
hain seni bizide ateşe atıyon demi beraber yanak deyii delikafaduldenbanada zararsiz geldi ama yine de paylasayim dedim. gume gidersek hep beraber gidelim.sırnaşık şey
canım sen benim dediklerime baksana gıııcanlizz baska sebze önerileriniz varmııııı
Kızlar ya ben hala bi isme karar veremedim aklımda sadece DURU var sizce nasıl ben beğeniyorum kociş bana bıraktı isim konusunu senin gönlünde ne geçiyorsa o olsun karıcım dedi
merhaba kızlar, nasılsınız. Benim de pazara gitmem lazım üşeniyorum
bacım bu aralar kimi sinir ettın bakim senlmaz: biri sana beddua atmiş nan o zaman şeyinde çıban cıksın demiş görüyon mu :roflol: :roflol: :dance: çok ayıp çok diyendede çıksın yapılır mı bu sana yaa
merhaba bende kasım annesiyim insallah
kızma bacımmm vereliniortak:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
pirinç unutmusum canım ya nehriverdicim bacım dur pinınç de katacaz öle koycan çıbanın üstüna bakleehani pirinci?
duru sositososito cok güzellllKızlar ya ben hala bi isme karar veremedim aklımda sadece DURU var sizce nasıl ben beğeniyorum kociş bana bıraktı isim konusunu senin gönlünde ne geçiyorsa o olsun karıcım dedi
oyyy oyyyy, gercekten insallah cabuk gecer ya. ama sebze onerenler cok kotu ya. onlar baslatti.süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?