2009 Kasm Anneleri

Kızlar ya ben hala bi isme karar veremedim aklımda sadece DURU var sizce nasıl ben beğeniyorum kociş bana bıraktı isim konusunu senin gönlünde ne geçiyorsa o olsun karıcım dedi

kız dalga gecme geberiomm açım yemek almaya kalkamıom kocam gelsin die bekliom:sinifsinif:

bacım bu aralar kimi sinir ettın bakim sen lmaz: biri sana beddua atmiş nan o zaman şeyinde çıban cıksın demiş görüyon mu :roflol: :roflol: :dance: çok ayıp çok diyendede çıksın yapılır mı bu sana yaa

ebiscii yetiş anacım baksana şu kızlaraa sardılar dalgaya senin lahanayı :roflol:
Nehircim kıyamam kalkamıcak kadarsın haa :teselli: gecer cnm dene bence lahanayı valla.

Kızlar ya ben hala bi isme karar veremedim aklımda sadece DURU var sizce nasıl ben beğeniyorum kociş bana bıraktı isim konusunu senin gönlünde ne geçiyorsa o olsun karıcım dedi

cok guzel bir isim canim. adi gibi duru bir kizin olur insallah.

merhaba kızlar, nasılsınız. Benim de pazara gitmem lazım üşeniyorum

ben dun gittim, yolda bayiliyordum. tovbe bir daha.

anacim senin yolman gereken tuyun falan yok mu? ugrasma kizcagizla.kaydirigubbakcemile3

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kızma bacımmm vereliniortak

pirinç unutmusum canım ya nehriverdicim bacım dur pinınç de katacaz öle koycan çıbanın üstüna baklee

duru sositososito cok güzellll

oyyy oyyyy, gercekten insallah cabuk gecer ya. ama sebze onerenler cok kotu ya. onlar baslatti.süprizzzzz

lülülülülülü sırnaşık şey :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…