2009 Kasm Anneleri

hadi yaaaa
ayyy allah kolaylık versiin dr.a git gııı merhem falan verir belkim geçer hemenciik

mureda evet cnm öyle bir yerde alışveriş yaparken zor oluyor özellikle marketlerde hem bebk arabası hemde market arabası ayy bazen görüyorum işkence gibi oluyor bakalım artık öyle durumda ana kucagı şu oto koltugu gibi olanlar varya onu alırız yanımıza aman bebkler gelsinde nasıl gidecegimize kara veririz ama ona göre alış veriş yapmak gerekir..

gozun aydin canim.

bebek deterjani kullanicaksin. ben oglumda herseyi bebe deterjaniyla yikayip hazirlamistim. granul sabunuda elde yikama icin kullan.

gerci yasina kadar ben oglumun herseyini elde sabunla yikadim, narin tenine deterjan deymesin diye.opuyorumnanaktan

saol canim benim... kiziimmmm geliyooooooohihoyyythihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iki aydir erkek olabilir cikinti var diyodu doktor ama icim hep kiz diyodu.. Zeynep Nilayim geliyo... hadi listeyi getir kusum..opuyorumnanaktan

senin de gozun aydin canim.

ayyy valla süpersiin yaa
allah bebişine uzun ömürler versiin a.s.
bize de tam böle tecrübeli anneler lazıım

askolsun kartanesi, biz ne oluyoruz burda.:dilcikar:

gebelik kategorilerini baktığım bi site var,hatta doktor bana 2 antibiyotik vermişti bu siteden kontrol ettim daha sonra eczacıya soru sordum ve ikisinide kullanmamaya karar verdim.sende burdan ilacların gebelik kategorilerini kontrol et,ayrıca gebelikle ilgili sorularınıda sorabilirsin..adres; İlaçpedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir | İlaçlar ve Sağlık Konularında Eczacıları İle Servisler Sunar ..

az once ozelden hic tanimadigim birinden bu mesaj gelmis. tuhaf cunku mesaji atan kisinin sadece ikinci mesaji.

cnm ben ilk andan beri erkek hissediyodum ve erkek bebek beklşyorum insanın içine doğuyo be
ölüomm kıslarrrr
nopluyo nann
şeyimde koca cıban cıktı geberiommmmmmmmmmmmmmmm
hay Allah iyiliğini versin kuşum kara lahana al 1-2 yaprak (karadeniz lahanası da diolar ) ocakta tersyüz et lahanayı tavaya falan koyma sadece ocağa tut 1-2 saniye sonra malum çıbanın üstüne sar gece yatarken falan yap sabaha patlamış olduğunu görürsün cnm.

ay cnm gecermi dersin cok beterim yaaa saol bitanemmm

aboouuww reklama kurban gitmişin gıı
senin özel msj spam üretmeye başlamış :roflol:

hay yarebbiimm daha neler öğreneceyüük bu ebisce garusundan
bilmediği de yok maşallah :tomato:

aaa ayıp ettin şekerr zaten sana sorup duruyoz yaaaa
bi arkadaş daha gelmiş ona da soralım dedik neden kızıyon yaa :çok üzgünüm:
valla bilemem artik, burdaki tecrubeli anneler belli. orgutlerim hepsini bir daha cevaplamayiz ha. sırnaşık şey

aboouuww reklama kurban gitmişin gıı
senin özel msj spam üretmeye başlamış :roflol:

ay ne bilim, beni nerden bulduysa artik.:1shok:

garip ama zaralı bişe değil gibi

saol cnm hiç bişe yapmadım ölece beklommm

canım kantron yağı varmı yoksa zetinyağını pamuğa dök çıbanın üzerine yapıştır
içinin iyice dışarı çıkmasını sağlar ve kolaylıkla patlatabilirsin

kara lahanamii sarip yaticak? tobe tobe, daha neler duyucam.kaydirigubbakcemile3

20haftayi gecmeden inanma canim.. iki hafta öncesine kadar banada kesin konusmuyordu.. bence anneler hissediyor.. hem erkeksede ikinci kiz olur insallah.. esim simdi öyle diyor.. ikinciye arayi sogutmayalim diyor.. kizin basina erkek lazimmis:)
bakalım artık ınsallah herseyın hayırlısı şakkıdı

ben ünal beye gıttım güzel ılgılendı sanemle dılekın müsterısı cok eskı ya onlar ondan belkı fazla ılgılı deıllese ben mennun kaldım ünal beyden

evet genelde 20. haftaya kadar kesin bişey söylemek istemiyorlar.ama kaçarı yok 4 boyutluya girince elbet gösterecek fıstığını yada pipisini.
evet bende 5 hafta sonra gıtcegım bakalım ne görcez :lepi:

ölüomm kıslarrrr
yettım gariii yasakkelime lahana sar bırde domater gecer nann delikafadulden
hay yarebbiimm daha neler öğreneceyüük bu ebisce garusundan
bilmediği de yok maşallah :tomato:

şakkıdı degüşük bu garıı bılıyii herseyi ne gözell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…