hadi yaaaa
ayyy allah kolaylık versiin dr.a git gııı merhem falan verir belkim geçer hemenciik
gidemem ya patlatırsa elllerse ölürümmmmmmmmmmmmmm
yaa deli misiiinnn
ayy yaa bişey olmaz git dayanılır mı ööle
herkese selam bugün kontrolüm vardı yeni geldim 3 lü test için kan verdim önümüzdeki çarşamba alıcam sonucunu bebişim 200 gram olmuş :teytey: cinsiyeti içinde % 80 kız dedi yani ALAZ ZEHRA 'm geliyo inşallah:lepi:zemuszemus
ebişim granül matik o dediğim şeyy ama o da makinayı bozuyomuş gııı
30 derecede falan çözünmeden hoop aşağıya inip tıkıyomuş her bi yeri :gitme:
zaten servis demişti sabun kullanmayın sakın deyuuu
o zaman bebe deterjanı mı alcez
sölesin tecrübeli anneler bizee
saol canim benim... kiziimmmm geliyooooooohihoyyythihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iki aydir erkek olabilir cikinti var diyodu doktor ama icim hep kiz diyodu.. Zeynep Nilayim geliyo... hadi listeyi getir kusum..opuyorumnanaktan
ayyy valla süpersiin yaa
allah bebişine uzun ömürler versiin a.s.
bize de tam böle tecrübeli anneler lazıım
cnm ben ilk andan beri erkek hissediyodum ve erkek bebek beklşyorum insanın içine doğuyo besgumuscum 4 boyutluya bende gireceğim ama 19 da bitsin diye düşünüyorum.ayrıntılı için eminim o zaman belli olacak da işte ama insan yinede belirsizlikden sıkılıyo yani....ne yalan söyleyeyim aslında bende kız hissediyorum ta en başından bu yana .ama büyük konuşmakdan çok korkarım..........
nopluyo nannölüomm kıslarrrr
hay Allah iyiliğini versin kuşum kara lahana al 1-2 yaprak (karadeniz lahanası da diolar ) ocakta tersyüz et lahanayı tavaya falan koyma sadece ocağa tut 1-2 saniye sonra malum çıbanın üstüne sar gece yatarken falan yap sabaha patlamış olduğunu görürsün cnm.şeyimde koca cıban cıktı geberiommmmmmmmmmmmmmmm
cnm ben ilk andan beri erkek hissediyodum ve erkek bebek beklşyorum insanın içine doğuyo be
nopluyo nann
hay Allah iyiliğini versin kuşum kara lahana al 1-2 yaprak (karadeniz lahanası da diolar ) ocakta tersyüz et lahanayı tavaya falan koyma sadece ocağa tut 1-2 saniye sonra malum çıbanın üstüne sar gece yatarken falan yap sabaha patlamış olduğunu görürsün cnm.
şeyimde koca cıban cıktı geberiommmmmmmmmmmmmmmm
gozun aydin canim.
askolsun kartanesi, biz ne oluyoruz burda.:dilcikar:
canım yaa geçmiş olsun ne yaptın peki bişey kullandın mı
gebelik kategorilerini baktığım bi site var,hatta doktor bana 2 antibiyotik vermişti bu siteden kontrol ettim daha sonra eczacıya soru sordum ve ikisinide kullanmamaya karar verdim.sende burdan ilacların gebelik kategorilerini kontrol et,ayrıca gebelikle ilgili sorularınıda sorabilirsin..adres; İlaçpedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir | İlaçlar ve Sağlık Konularında Eczacıları İle Servisler Sunar ..
az once ozelden hic tanimadigim birinden bu mesaj gelmis. tuhaf cunku mesaji atan kisinin sadece ikinci mesaji.
hay Allah iyiliğini versin kuşum kara lahana al 1-2 yaprak (karadeniz lahanası da diolar ) ocakta tersyüz et lahanayı tavaya falan koyma sadece ocağa tut 1-2 saniye sonra malum çıbanın üstüne sar gece yatarken falan yap sabaha patlamış olduğunu görürsün cnm.
valla bilemem artik, burdaki tecrubeli anneler belli. orgutlerim hepsini bir daha cevaplamayiz ha. sırnaşık şeyaaa ayıp ettin şekerr zaten sana sorup duruyoz yaaaa
bi arkadaş daha gelmiş ona da soralım dedik neden kızıyon yaa :çok üzgünüm:
aboouuww reklama kurban gitmişin gıı
senin özel msj spam üretmeye başlamış :roflol:
garip ama zaralı bişe değil gibigebelik kategorilerini baktığım bi site var,hatta doktor bana 2 antibiyotik vermişti bu siteden kontrol ettim daha sonra eczacıya soru sordum ve ikisinide kullanmamaya karar verdim.sende burdan ilacların gebelik kategorilerini kontrol et,ayrıca gebelikle ilgili sorularınıda sorabilirsin..adres; İlaçpedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir | İlaçlar ve Sağlık Konularında Eczacıları İle Servisler Sunar ..
az once ozelden hic tanimadigim birinden bu mesaj gelmis. tuhaf cunku mesaji atan kisinin sadece ikinci mesaji.
saol cnm hiç bişe yapmadım ölece beklommm
cnm ben ilk andan beri erkek hissediyodum ve erkek bebek beklşyorum insanın içine doğuyo be
nopluyo nann
garip ama zaralı bişe değil gibi
bakalım artık ınsallah herseyın hayırlısı şakkıdı20haftayi gecmeden inanma canim.. iki hafta öncesine kadar banada kesin konusmuyordu.. bence anneler hissediyor.. hem erkeksede ikinci kiz olur insallah.. esim simdi öyle diyor.. ikinciye arayi sogutmayalim diyor.. kizin basina erkek lazimmis:)
ben ünal beye gıttım güzel ılgılendı sanemle dılekın müsterısı cok eskı ya onlar ondan belkı fazla ılgılı deıllese ben mennun kaldım ünal beydencanliz kız medikaldeki ünal bey dimi.ya ben ertuğrul bey ve ünal bey arasında bi karar veremedim.geçen ertuğrul beyden randevu almıştım pazartesi için.baya bi beklettiler.sıkıldım kızdım biraz sonra beklemeyeyim diye dilek hn.a aktardılar ama sinir oldum bi daha medikal park daki bayan dr'lara hayatta gitmem sanki özel seçilmiş gibi ya.ağızından laf zorla alınıyor.şimdi sonuç almaya gideceğim ama dilek hn.a göstermeyeceğim sonuçları. ertuğrul beye göstereyim diyorum........
evet bende 5 hafta sonra gıtcegım bakalım ne görcez :lepi:evet genelde 20. haftaya kadar kesin bişey söylemek istemiyorlar.ama kaçarı yok 4 boyutluya girince elbet gösterecek fıstığını yada pipisini.
yettım gariii yasakkelime lahana sar bırde domater gecer nann delikafaduldenölüomm kıslarrrr
hay yarebbiimm daha neler öğreneceyüük bu ebisce garusundan
bilmediği de yok maşallah :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?