hain seni bizide ateşe atıyon demi beraber yanak deyii delikafadulden
lenn bu gacii evde yatii lahanayı nirden bulsun alla alla
Kızlar ya ben hala bi isme karar veremedim aklımda sadece DURU var sizce nasıl ben beğeniyorum kociş bana bıraktı isim konusunu senin gönlünde ne geçiyorsa o olsun karıcım dedi
merhaba bende kasım annesiyim insallah
anacim senin yolman gereken tuyun falan yok mu? ugrasma kizcagizla.kaydirigubbakcemile3[/QUOT
yok kızımmm alla alaaa nehrıverdı canım yolum seni çıban mıban bırakmam valaa allah ne verdıyse yolarumm kurtulursun çıbandan ada ne güzel naniknanik
sepet sallasın asagıya lahana lazım çıban çıktı desin nolcak ayıp mı kafamçokkarıştılenn bu gacii evde yatii lahanayı nirden bulsun alla alla
hepinizin dediklerine bakıom baktıkca acıkıom kızzzzzzzzzzzzzzzzz
cokacimcoook yiimek mı cektı canım ahh canım benım sünnet olmus gıbın yürüsen kurtarmıyomu gıı
lenn bu gacii evde yatii lahanayı nirden bulsun alla alla
cok guzel bir isim canim. adi gibi duru bir kizin olur insallah.
inşallah canım opuyorumnanaktan
duru sositososito cok güzellll
opuyorumnanaktan ayy çok teşekkür ederim ya
Duru süper bi isim cnm bencee hihoyyyt
ya evet çok güzel bir isim bende çok beğeniyorum Duru yu hem etrafımdada yok hiç kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
ben dun gittim, yolda bayiliyordum. tovbe bir daha.
geçmiş olsun canım, çok sıcakta çıkmamak lazım a.s.
Kızlar ya ben hala bi isme karar veremedim aklımda sadece DURU var sizce nasıl ben beğeniyorum kociş bana bıraktı isim konusunu senin gönlünde ne geçiyorsa o olsun karıcım dedi
anacim senin yolman gereken tuyun falan yok mu? ugrasma kizcagizla.kaydirigubbakcemile3[/QUOT
yok kızımmm alla alaaa nehrıverdı canım yolum seni çıban mıban bırakmam valaa allah ne verdıyse yolarumm kurtulursun çıbandan ada ne güzel naniknanik
sepet sallasın asagıya lahana lazım çıban çıktı desin nolcak ayıp mı kafamçokkarıştı
cokacimcoook yiimek mı cektı canım ahh canım benım sünnet olmus gıbın yürüsen kurtarmıyomu gıı
acıoooo kocm gelsin die bekliommm cnmmm
cikmadanda olmuyor be canim. adamlarin keyfini beklersek oluruz acliktan. ama dikkat edip serinde gitmek lazim.
uleynnnn kızı olacaklarrr benim oğlumdan tırssınlarrrrrr saldıray yapcem onu haha
benimde kizim olucak insallah. ama benim 9 yasina girecek birde oglum var. korkmuyoruz senin oglundan.kaydirigubbakcemile3
güzel isim canım.biz de daha isim bulamadık, eşim bulduklarımı beğenmiyi.
büyük konusmamak lazımmm kork işteeeeeee korkkkkkkkkkkkkkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz bulduk galiba cnm büyük ihtimalle Ege koyucaz oğluşumuzun adını opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?