hişşşş dün ben sana ne dedim kıııı, yapma dedim şişko arkadaslar var dediim üzülürler dedimm :roflol: sen bide dert yanıyon nannklava:
canım zayıflarda daha çabuk belli oluyo zaten hamiş oldukları,bizim mevcut göbekten secemedi kimse bebekmi yoksa göbekmi diyee :roflol:
kıızz destna allah senniii :roflol: kaçırdım sanıyo diyoo sen bendende betersin nann ben gene suyum geldi diyom heralde diyom :roflol:m
bende 51'le başladım 55 oldum 4 kg almışım benimde bilmeyenler daha anlamıyor
ama nappim kimse benim hamile olduğumu anlamıyo daha ufacık bir göbiş var o kadar :uhm:
aaa maviş gelmiş a.s. cnm p.tesi ye kadar yoğum demedinmiydiii
benim bebemi erkek sanıyolaar karnım sivriymiş yayılmamış diyee :umursamaz:
günaydın kızlar nasılsınız geçmişe dönüp bakamadım haberler varmı ?nasılsınız benimde az vaktim oldu geleyim dedim..yanımdaki bayan dışarıda şimdi işi var gecikecek bende daldım buraya..
nerden aldın kız o zaman 4 kiloyu
benim aldığım kilonun hepsi göbeemde sanki sırnaşık şey
ayy kızlar ya bana dua edün hofff ben mahkemede çalışıyom ya davacının bi tanesi bizi şikayet etmüş galba soruşturma açılmış bize şimdi soruşturmacı hakim savunma için tek tek çağırıyoo ayy benle pek bi ilgisi yok ama çokk tırsıyommm mafoldumben
o kadar gerildim ki anlatamam bebeğimde huzursuzlandı resmen içimde sol kasığımdan sancı giriyo :sinifsinif: :1no2:
dua edün nannn çıkarım birazdannn
nerden aldın kız o zaman 4 kiloyu
benim aldığım kilonun hepsi göbeemde sanki sırnaşık şey
ayy kızlar ya bana dua edün hofff ben mahkemede çalışıyom ya davacının bi tanesi bizi şikayet etmüş galba soruşturma açılmış bize şimdi soruşturmacı hakim savunma için tek tek çağırıyoo ayy benle pek bi ilgisi yok ama çokk tırsıyommm mafoldumben
o kadar gerildim ki anlatamam bebeğimde huzursuzlandı resmen içimde sol kasığımdan sancı giriyo :sinifsinif: :1no2:
4 değil kıs 6 kiloa almışım 61 dim hamileliğimin 2.ayında 67 olmuşum ya benim boyum uzunya aldığım kilo belli olmuyo sanırsam
kolay gelsin canım çok sters yapma senle ilgil değilmiş işte Özgeciği strese sokmaayy kızlar ya bana dua edün hofff ben mahkemede çalışıyom ya davacının bi tanesi bizi şikayet etmüş galba soruşturma açılmış bize şimdi soruşturmacı hakim savunma için tek tek çağırıyoo ayy benle pek bi ilgisi yok ama çokk tırsıyommm mafoldumben
4 kg alan benim kız göbek var ama göbekmi bebekmi millet daha kestiremiyor heralde önceden hiç göbek olmayınca süt tankerleride aldı tabi sadece göbek değil yazlık gömleklerimin çoğu olmuyor zaten
hee doğru sen uzunsun alabülüsün yani daha vereliniortak
aha benimde süt tankerlerim büyüdü bir tanesi 2 kg nerdeyse kaydirigubbakcemile3
nan ne panşk oluyon git rahat rahat ben masumum hakim bey de :lepi:ay abdestliydim dur azcık okuyam ya ellerim titriyo panik atak olazaaam şincik
aha benimde süt tankerlerim büyüdü bir tanesi 2 kg nerdeyse kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?