evet nazlım yaa ben de öleyim sabah gelirken arkadaşlardan önce fırlar çıkardım çok hızlı yürürüm normalde dillere destandır yürüyüşüm yani şakkıdı
ama artık geride kalıyom ecük hızlı gitsem hemen yoruluyom yaa çok siniir
kızlar hadi ben çıkıyorum..hepinizi çok ama çooook öpüyorum..
benim akşamları oluyo genellikle sıcak basıyo fena oluyorum bide sabah kalktığımda göğüslerim ateş gibi yanıyo oluyo bende soğuk suya tutuyom
anacım bende 1.78 boy var kilomu hiç göstermiyorumki zaten kimsede inanmıyo bu kadar olduğuma kemiklerde ince benim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Tamamdır canım performanslarımız yarıdan aşağıya düşmüş sıcakta üstüne cabası anlaşıldı durumumuz ..Öğrencin varyaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bizimde oğluşla yeğen dalga geçip duruyor benle dedim az kaldı az kaldı ben eski halime döneyim siz göreceksiniz..Alışkınlar sürekli bekliyor çocuklar ama derman yokki onlarla hoplayıp zıplamaya onları görünce bile yoruluyorum :roflol:
Naz'ımız napıyor annesi iyimisiniz?
Sgümüşüm oğluşun ismini ne düşündün birtanesi yaa???
ben kahvaltııı tepsimi alıppp geliommmmmmmmmmmmmmmmm
:roflol: :roflol: :roflol:nazlicim, bende ayniyim. gun icinde mutlaka uzanip biraz kestirme geregi hissediyorum. okulda o kadar yavas yuruyorum ki, arkamdan gelenler beni ittirip destek oluyorlar.kaydirigubbakcemile3
dunde bir ogrenci, hocam siz odanizdan cikinca benim cebe sinyal gelse, siz odanizdan gelene kadar ben evden gelirim dedi.kafamçokkarıştı
ne demek yaa karışırım tabü ne zaman doğcaana :mymeka:saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee benim çocuğumu nezaman doğurmak istediğimdenlmaz::roflol::roflol::roflol:
Kartanemm ŞenizŞenizÇok özlemişim seni bir sen gittin bir ben ne zamandır görmemiştim...Kesinlikle sinir bir durum katılıyorum o performansı arıyor insan..Bir sürü şey düşünüyorum hadi nazlı kalkacaksın şunu bunu yapacaksın kalkıyorum 10 dk hadi bakalım :sinifsinif:
kan şurubunun tadı nasıl kızlar doktorum yazdı hap mı olsun surupmu dedı surup dedım 2 gundur duruyo içmedım dan ainsallah igrenc deıldır bırde ac karına mı dok karına mı ıcılıyo
kan şurubunun tadı nasıl kızlar doktorum yazdı hap mı olsun surupmu dedı surup dedım 2 gundur duruyo içmedım dan ainsallah igrenc deıldır bırde ac karına mı dok karına mı ıcılıyo
bende gece suları içip içip lavobaya taışınıyorum ondan sonrada sabah işe gitmek zor geliyor ya ben kendimi gece yarı yan yarı yüz üstü yatıyor buluyorum korkuyorum oğluş sıkışıcak diye
babamızdan bekliyoruz bir kaç öneri onların içinden seçicez ama daha bulamadı beğenimiyo oğluna bi isim
Naz'imiz iyidir insallah be nazlicim. kapali kutu, Allah'a emanet kuzularimiz. hep iyi olsunlar insallah. ama tekmeler daha rahat hissediliyor ya, insanin ici daha rahat.
Yagmur'cuk napiyor? simdi hanim hanim yatiyorlar ama sonra ne cimcimelikler yapicaklar kimbilir? gozum hep kiz cocuklarinda, Rabbim saglicakla bizede gostersin insallah o gunleri.opuyorumnanaktan
saol bebekkkkkk hihoyyytaç karına içiliyor en az yarım saat önce ve sonrada özellikle süt ve süt ürünleri yemek içmek yasak ben sabah içiyorum o yüzden tadı çok kötü değil vişneli benimki ama ağızda tabi biraz garip bi tat bırakıyor
kız hap daha ii diilmiii şurubun tadı berbat diye duymuştum ama belki diildir dene bakalım
bende şurup istedim seninkinin adı ne ben hap yutamıyom tıkanıyo boğazıma inmiyo aşağı benimkinin tadı iyi idare eder yutabiliyom en azndan
benimkinin adı ferpleks fol küçük küçük şişeler bi sbah yarısını öbür sabah kalanını içiyom
yaaa yukardaki reklama dikkat ettinizmi hiç ben kopuom her defasına AQ saç üstüne saç :)))))))))))))))))))) aq başka bişe değilmi yaaaaaaaaaaa cosmo saç ekim merkezinin reklamı
benim akşamları oluyo genellikle sıcak basıyo fena oluyorum bide sabah kalktığımda göğüslerim ateş gibi yanıyo oluyo bende soğuk suya tutuyom
göğüslerin mi yanıyoooo:jeyyar:
öylemi yaptım nan dur ozaman ben kahaltımı yapam kafam karıştı yemek iyi gelir
ben kahwaltıya çıkıyom
herkese hayirli cumalar. mubarek cuma saati. ben gidip yasin okuyup azcik dua edip geleyim.a.s.
bardak çıkmaz emmen lazım :roflol::roflol::roflol:ne gülüyon nan süüütçiiiiii şu senin sütten bi bardak erde iiçem kafam çalışsında
:roflol::roflol::roflol:
bok gibidir tadı eminim habı bilem iğrenççççççççççççççççççççççç laelaelaelaelaekan şurubunun tadı nasıl kızlar doktorum yazdı hap mı olsun surupmu dedı surup dedım 2 gundur duruyo içmedım dan ainsallah igrenc deıldır bırde ac karına mı dok karına mı ıcılıyo
bu saatte kahvalti? keyfe bak be. neyse tadini cikar. bir kac ay sonra canavar nasil olsa izin vermiycek.sırnaşık şey
hele benim oglan gibi olursa yandin. cocuk aciktimi dunyayi gormuyor gozu. acil birsey koymazsan onune beni yer valla.:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
ne demek yaa karışırım tabü ne zaman doğcaana :mymeka:
nazlımm ben de seni özledim valla yaaa
millet yavaşlamışsın falan diince yoo yetişcek bi işim yok ondan yavaş gidiyorum diyomm :jeyyar: :jeyyar:
gururuma dokunuyo yavaş olmak :roflol: :roflol:
herkese hayirli cumalar. mubarek cuma saati. ben gidip yasin okuyup azcik dua edip geleyim.a.s.
ay ne rezil karısın heeekaydirigubbakcemile3
bak hala yimek diyo yaaa bu gacı akıllanmaz
ayy git bi iki lokma yede kafan yerine gelsin yoksam böölee heeçç çekilmiyoon heeelmaz:
çıtırtım benımkıde aynı am adoktor gunde 1 tan ededı eczacıda sabah aksam dedı yanı yarı sabah yarı aksam ıcecem de aç tok nasıl kullnıyon sen ben her sabahpeynır yıyo netcezz
kız nehir ben o memişlerin arasında boğulurum nan sen iki damla wer gitsin nan boğacanmı beni çatlak karu
saol bebekkkkkk hihoyyyt
yarın denıyım bakalım sende mı ac karına alıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?