ben mahkemede çalışıyom bebeemmm yaz kızım kereviz varya hani onlaaadan işte kaydirigubbakcemile3
özgem iyi teyzesi dün pek bi kuduruktu durmadı yerinde tepikledi durdu minnoşumm :asigim:
ablam geldi yeğenimin yanına gidiom her akşam ona mı bu kaa heycan yaptı bilmem zillim hehehe şimdiden kuyruk sallıyo abbaaowwwww :1shok:
leeenn o deelde yeğenim beni kopardı gülmekten resmen bebiş gözlerini memişlerimden alamıyo :roflol: oğlum diom sen bakma boyutlarına daha tık yok sana yaramas ı ıhhh gözler hep orda işi biliy velettttt:roflol:
ben mahkemede çalışıyom bebeemmm yaz kızım kereviz varya hani onlaaadan işte kaydirigubbakcemile3
özgem iyi teyzesi dün pek bi kuduruktu durmadı yerinde tepikledi durdu minnoşumm :asigim:
ablam geldi yeğenimin yanına gidiom her akşam ona mı bu kaa heycan yaptı bilmem zillim hehehe şimdiden kuyruk sallıyo abbaaowwwww :1shok:
leeenn o deelde yeğenim beni kopardı gülmekten resmen bebiş gözlerini memişlerimden alamıyo :roflol: oğlum diom sen bakma boyutlarına daha tık yok sana yaramas ı ıhhh gözler hep orda işi biliy velettttt:roflol:
anacım şimdi ben hepinizin yerine gediyom kızgın kumlara,serin sularaaa :roflol:
durun siz yorulmayın ben kendim hallederim al sana edaa al sanaaklava: klava:
:roflol: naniknanik:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
aksam 11.30 cıktım bacım dün felegım şaştı bugun ormal aksam ustu day ayogun oluyoz bellı olmuyo gııı kaydirigubbakcemile2hoşgeldin çilliiiiiiiiii
bugün işler kesat mı gıı yoluncak karı yok mu
bizimde denizimiz var :dilcikar: :dilcikar:ulen muredaa yatacak yerin yok senin kızgın kumlardan serin sularaymışş
gıcıııkkkkkkkkkkkkkkk sen kendine az dayak atmışın biz seni daha fazla döveceeeezz belkiimmmmmmmm delikafadulden
canlizzzzzzzzzzzzzzzzz napıyonnn çiçkoooooooooooooooo
gazman yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ılk aylar çok oluyodu yaa :jeyyar: ya kızlar ben coooooooooooookkkkkkkk su içiyom am asankı hepsını gerı cıkarmıyom nere gidiyoı bu sular yaww lülülülülülü yoksa benım kı kilo degılde su mu :roflol: :roflol:
bıncuxx mu gena mi mikserlik yaptım yani :dance: :dance:
doktora gitmeden önce sizlere bi danışayım demiştim ama .anacım sizede bi soru soruyorum cevap bile yazmıyosunuz beni gıcık ediyosunuz sizin yüzünüzden boşu boşuna hastanelere döküldüm yaaa.allah allah .çok kızgınım size çooookkkk.....................klava: klava:
kaynanana bugun ne aldırdın lenn kaydirigubbakcemile3 sömürgeci gelinnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
eminim gızz benımkıler su vücüdün su toplamıs gecer hepsi mafoldumbenkesin canım sende çıkan bütün kilo fazlası su dur bebemm emin oll delikafadulden
:kedi: taam yaaa gelme üstümeeeeeee Çok üzgünüm çoooke ama bu zati bi canliz klasiği oldu be yiwrımmmmmmmm bak geçmişi okur bulurum benden kaçamazsınnn :jeyyar::roflol:
kızım senin kendi dötünden haberin yoksa biz nerden bilek manyamışşş :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: naniknanik
aksam 11.30 cıktım bacım dün felegım şaştı bugun ormal aksam ustu day ayogun oluyoz bellı olmuyo gııı kaydirigubbakcemile2
kızım kerevizz :roflol: :roflol: damatınızıda gördün yani kaynana seni seninkide şimdiden gidiciymiş anamm zilli :dance:
Kesinlikle birde şimdi Doğadaki gibi deniyorum nelere tepki veriyor..Öncelikle Yağmur kızım diye düz yatıp sevmeye başladımmı hemen tepki geliyor özellikle gece yatış kalkışlar hareketli. Bilmiyorumkii gumuşede diyorum alışkanlık var oğluşum demeye arada karıştırıyorum yaa diyorum kusuruma bakma küçük hanım alışacağım inşallah ..Sonra aynı senin gibi bakıyorum anneler nasıl davranıyor araştırıyorum..Zira oğlanları farklı kızları çok farklı yetiştiriyoruz bakalım
Doğadada bu aylarda çok başlamıştım okumaya halada araştırırım boş bilgiyle adım atmamak için faydasınıda çok gördüm cnm:1hug:
Hayırlı Cumalar olsun inşallahh ..Allahım kabul etsin dularımızı bende gidip okuyayım bir sürü bebişimiz olacak Allahım hepimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq:
ben akşama kadar ewde yanlızım ama hiç konuşmuyom bebemle:1no2:. ne biliyim tuhaf geliyoo deli gibin kendi kendinelaelaelaelaelae. bide utanıyom galibaaa
ben geldiiimmm mamamı yedim geldim
cerin ııı sen facedeki gurupta yoksun neden sende gel senide görem kıııı
ben geldiiimmm mamamı yedim geldim
cerin ııı sen facedeki gurupta yoksun neden sende gel senide görem kıııı
slm kızlar benide gördünüz mü foto ekleyecem başka biraz sonra annemler gelecek yengem . akşama ne yemek yapsam diye düşünüyom fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?