2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

aman ii bak adaşıma ben sana dedim özgeler kuduruk olur die demi :) yeğenine koptum kısss okaaaa mı büyüdü memelerinde bebiş gözlerini alamıooo:roflol::roflol:

anacım şimdi ben hepinizin yerine gediyom kızgın kumlara,serin sularaaa :roflol:
durun siz yorulmayın ben kendim hallederim al sana edaa al sanaa klava: klava:

ulen muredaa yatacak yerin yok senin kızgın kumlardan serin sularaymışş
gıcıııkkkkkkkkkkkkkkk sen kendine az dayak atmışın biz seni daha fazla döveceeeezz belkiimmmmmmmm delikafadulden

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
:roflol: naniknanik

hoşgeldin çilliiiiiiiiii
bugün işler kesat mı gıı yoluncak karı yok mu
aksam 11.30 cıktım bacım dün felegım şaştı bugun ormal aksam ustu day ayogun oluyoz bellı olmuyo gııı kaydirigubbakcemile2

kızım kerevizz :roflol: :roflol: damatınızıda gördün yani kaynana seni seninkide şimdiden gidiciymiş anamm zilli :dance:

kaynanana bugun ne aldırdın lenn kaydirigubbakcemile3 sömürgeci gelinnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

ulen muredaa yatacak yerin yok senin kızgın kumlardan serin sularaymışş
gıcıııkkkkkkkkkkkkkkk sen kendine az dayak atmışın biz seni daha fazla döveceeeezz belkiimmmmmmmm delikafadulden
bizimde denizimiz var :dilcikar: :dilcikar:
canlizzzzzzzzzzzzzzzzz napıyonnn çiçkoooooooooooooooo

eyyy moruk senden naber opuyorumnanaktan

kesin canım sende çıkan bütün kilo fazlası su dur bebemm emin oll delikafadulden

kızım senin kendi dötünden haberin yoksa biz nerden bilek manyamışşş :roflol: :roflol: :roflol:

kaynanana bugun ne aldırdın lenn kaydirigubbakcemile3 sömürgeci gelinnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

başka bişi alınmadı nan 3 ay sona bu aldırırım :jeyyar: anam bebek arabası alacak 600kagıta delikafadulden oda oldumu gerısı önemlıdegıl onlarıda dogan akadar alırlar sömürcem onlarııı hele arif kemal koyarsam bak asen cekeceklerı var :dance: :dance: cocugun sünnetını kesin onlara yaptırırım kaynanaya yanı o kesınde bask ane isterım allah bilir :roflol: :roflol:

kesin canım sende çıkan bütün kilo fazlası su dur bebemm emin oll delikafadulden
eminim gızz benımkıler su vücüdün su toplamıs gecer hepsi mafoldumben

e ama bu zati bi canliz klasiği oldu be yiwrımmmmmmmm bak geçmişi okur bulurum benden kaçamazsınnn :jeyyar::roflol:
:kedi: taam yaaa gelme üstümeeeeeee Çok üzgünüm çoook

kızım senin kendi dötünden haberin yoksa biz nerden bilek manyamışşş :roflol: :roflol: :roflol:

:dance: :dance: hihoyyyt he valla

ya heç sorma damadı pek bi sevdim pek bi tontiş pamık pamık çok tatlı yaaaaaaaaaa fındık kadar burnusu varyaa yirim onu ben yirimmmmmmmmmm

afferin kıs cıtırıtı sabah beri yazdım ama görmedi bu özge nin anası

tepkiler gercekten cok hos di mi? bende sirt ustu yatip hadi kizim bi pit yap diyorum yapiyor. cok hos ya. ama dedigin gibi dil oglum demeye alisik, bundan boyle kizim demeyede alisicaz insallah. kaydirigubbakcemile3

Hayırlı Cumalar olsun inşallahh ..Allahım kabul etsin dularımızı bende gidip okuyayım bir sürü bebişimiz olacak Allahım hepimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq:

Amin canim. ben okudum geldim, Rabbim tum dualarimizi kabul etsin insallah.

ben akşama kadar ewde yanlızım ama hiç konuşmuyom bebemle:1no2:. ne biliyim tuhaf geliyoo deli gibin kendi kendinelaelaelaelaelae. bide utanıyom galibaaa

ben ogluma hamileyken cok konusurdum. birde birsey okuyacaksam yuksek sesle okurdum duysun diye.

ama simdi kizimda yapamiyorum oglumdaki gibi. genelde oglumla evdeyiz ve konusurken gorunce sanki kiskanacak gibi geliyor. zaten hangimizi daha cok seviceksin gibi beni simdiden zorlayacak sorulara basladi bile. ama bazen oglumu konusturuyorum kardesiyle.

ben geldiiimmm mamamı yedim geldim
cerin ııı sen facedeki gurupta yoksun neden sende gel senide görem kıııı

slm kızlar benide gördünüz mü foto ekleyecem başka biraz sonra annemler gelecek yengem . akşama ne yemek yapsam diye düşünüyom fikir verin bana

slm kızlar benide gördünüz mü foto ekleyecem başka biraz sonra annemler gelecek yengem . akşama ne yemek yapsam diye düşünüyom fikir verin bana

hadi koyda görek
bacım fikrim olsa ben yaparım bende bilmiyom sende her gün bizden menü istiyon yaaa nerden bulak bi okaa çeşidi beeeeeeeeeeeklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…