biz kireç dedik kaydirigubbakcemileONA KİREÇ GİBİ DEMEZLER BACIM BEYAZ TENLİ DERLER
:roflol::roflol::roflol:
bende kansızlık hat safhada çıktı serum verdiler şişe şişe 5 tane kevgire döndüm anasını sattim delik deşik şimdi bir dahaki ay yeniden bakılacak kanıma ne durumda diye
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya canım ben pek anlamıyorum değerlerden benim hem ikili hem 3 lü sonucum riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdım çok şükür allahıma herşey güzel çıktı
bende kansızlık hat safhada çıktı serum verdiler şişe şişe 5 tane kevgire döndüm anasını sattim delik deşik şimdi bir dahaki ay yeniden bakılacak kanıma ne durumda diye
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya canım ben pek anlamıyorum değerlerden benim hem ikili hem 3 lü sonucum riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdım çok şükür allahıma herşey güzel çıktı
Kızlar habu canlız Çİllİsİ facede sÖrf yapİİİ
ispitçiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka: heman kopyala yapıştırmı yaptın nan hayır sörff yapmayrudum yüzüyodum :roflol: :roflol:
ispitçiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka: heman kopyala yapıştırmı yaptın nan hayır sörff yapmayrudum yüzüyodum :roflol: :roflol:
neden nan ismini mi saklaysun bızden :mymeka: cerinmiş adam gıbın dogru bılgı acklava:
bende yeşil çilli alkisalkisalkis
günaeşlenmeye geçmiştim kaldırdın beni kıskanç kireçç laz karı seni sositosositoo ne yüzmekti öle nan kendini orda unuttun herhal bi hatırlatayım dedim :roflol::roflol:
geşmişi kurcalıyodur am asıkılır gelir şimdiyaaaa bu itek neynn aşağıda duruyo gelmiyo bu karu
idare et çillim o laz karısı malum 12 yide gecti saat la derse lo anlayacazzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
kızzııımmm adım soyadım size feda olsun naaann o nası laf ölee
ama yiwrım benim herüf bilgisayarcı ya gıcık böle işlere facebooktan heç hoşlanmayyy bacaklarımımı kırdırcanız leenn kaydirigubbakcemile3
yuhhhhh be daha ne alacak bu gacı hiçbir şey kalmadı ki enim kaynanacığımın bize birşey aldığı yok kendine bu hafta 4000 liralık eşyalar aldı emme bize gelince tııııııkkk yok şanslısın vallabaşka bişi alınmadı nan 3 ay sona bu aldırırım :jeyyar: anam bebek arabası alacak 600kagıta delikafadulden oda oldumu gerısı önemlıdegıl onlarıda dogan akadar alırlar sömürcem onlarııı hele arif kemal koyarsam bak asen cekeceklerı var :dance: :dance: cocugun sünnetını kesin onlara yaptırırım kaynanaya yanı o kesınde bask ane isterım allah bilir :roflol: :roflol:
yaaaa bu itek neynn aşağıda duruyo gelmiyo bu karu
kevgiremi döndün su kaçırıyon mu bacımm :roflol: :roflol:
sende kan olsaydı zaten öyle dal gibi olmazdın bacııı :1no2::1no2:
günaeşlenmeye geçmiştim kaldırdın beni kıskanç kireçç laz karı seni sositososito
geşmişi kurcalıyodur am asıkılır gelir şimdi
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:evet yarım akıllı laz seni laaaa loooooooooo
evde olunca ne ayak şişecek nan akşama kadar ayakkabı içinde dur bak nasıl şişiyobende bişeee yoook çok ev işi yaparsam bi te ellerim şişio başkada yok çok şükürrrrrrrrrr
kızcaaz kertiğinin gelceeni duyunca heyecanlanmış yawwben mahkemede çalışıyom bebeemmm yaz kızım kereviz varya hani onlaaadan işte kaydirigubbakcemile3
özgem iyi teyzesi dün pek bi kuduruktu durmadı yerinde tepikledi durdu minnoşumm :asigim:
ablam geldi yeğenimin yanına gidiom her akşam ona mı bu kaa heycan yaptı bilmem zillim hehehe şimdiden kuyruk sallıyo abbaaowwwww :1shok:
leeenn o deelde yeğenim beni kopardı gülmekten resmen bebiş gözlerini memişlerimden alamıyo :roflol: oğlum diom sen bakma boyutlarına daha tık yok sana yaramas ı ıhhh gözler hep orda işi biliy velettttt:roflol:
idare et çillim o laz karısı malum 12 yide gecti saat la derse lo anlayacazzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
sen yokken fena karıştı burası çok şey kaçırdın bacı sen en iyisi 2 gün de deçmişi okumaya ayır :roflol::roflol:yuhhhhh be daha ne alacak bu gacı hiçbir şey kalmadı ki enim kaynanacığımın bize birşey aldığı yok kendine bu hafta 4000 liralık eşyalar aldı emme bize gelince tııııııkkk yok şanslısın valla
geldiiiiiim kuzum 2 gündür misafirim vardı gelemedim geçmişi okuyam dedim beceremedim eeee neler kaynattınız bakıyım ben yokken:jeyyar:
hemde nası su kaçırıyom :roflol: :roflol: :roflol:
ne alakası var bikerem :dilcikar:
kızlar selamlar, ocak topiğinden geliyorum:)))
ikili test sonuçlarım çıkmış ama oran hesaplanmamış, siz kendi değerlerinizden bir yorum yapabilir misiniz, tecrübelisiniz nasıl olsa...
free beta hcg:64.6
PAPP-A:1.94
fikrinizi söyleseniz sevinirim...
kızım lazlar zekalarıyla meşhurdur haaa bilminizmi cahil karular sizilmaz: lmaz:
yuhhhhh be daha ne alacak bu gacı hiçbir şey kalmadı ki enim kaynanacığımın bize birşey aldığı yok kendine bu hafta 4000 liralık eşyalar aldı emme bize gelince tııııııkkk yok şanslısın valla
4000 ytl esya mı aldı :1shok: eeee sen ses etmedın mı anacum bizim cocugun mobılyasınıda mı aldın yoksam neden bu kadar tuttu deseydın kızzz şakkıdı ıyıdır ya kayananam vereliniortak onu tebrık edıyom arasıra eyy karıı
geldiiiiiim kuzum 2 gündür misafirim vardı gelemedim geçmişi okuyam dedim beceremedim eeee neler kaynattınız bakıyım ben yokken:jeyyar:
hemde nası su kaçırıyom :roflol: :roflol: :roflol:
tıpa takak oralara delikafadulden
:dilcikar:
kızım lazlar zekalarıyla meşhurdur haaa bilminizmi cahil karular sizilmaz: lmaz:
günaeşlenmeye geçmiştim kaldırdın beni kıskanç kireçç laz karı seni sositososito
geşmişi kurcalıyodur am asıkılır gelir şimdi
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:evet yarım akıllı laz seni laaaa loooooooooo
neyse şekerler benkaçıyom eimi toparlayacam ede bi gram yemek yok hadi öptüm gariiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?