nehiriver öyle deme sanki nispet yapar gibi..boşver be güzelim zmanında bende bakıp hep özenmiştim ve çok üzülmüştüm o sahip olamayanların yüregindeki acı nasıldır biliyormusun ben o yüzden aman benim yerimde olmak isteyen kimler var diye düşünemiyorum hatta bebk isteyen biri oldugu zman karnımı gizlemek için elimdne geleni yapıyorum fazla şikayetlenmemeye çalışıyorum ..içlerindeki acıyı yüzlerindne okuyabiliyorum..
kızlar hele bana bi cevap verinde öle kaçın özellikle denize girenler
denize normal mayo ilemi yoksam pikiniylemi giriyonuz yoksam hamile mayosu neyn aldınızmı ben yarın denize gidicem ama pikini giymeye utanıyom göbeğim varya kocişte ne olcak giy canım dedi siz hele diyiverin bakim ne giyem ben bugun gidip normal mayomu alsap yoksa
kızlar dün akşam Bethoven birde Back cd lerini aldım bebişime klasik müzik eşliğinde masal okuyacağım artıkın
ben nasıl dayanırım o seslere onu hiç bilmiyorum ama hiç sevmem çünkü öle müzikleri :roflol:
acep cep telefonuma keydetsem müzikleride kulaklıklığı göbeğime koysam duyarmıki yavrucum iyi fkir he :jeyyar:
hee cep telefonunuda göbeğine yakın koyda radyasyonlansın demi bebekkk .. de get telefonu bebekten uzak tuttlmaz:
nehiriver yanlış anlamadım sadece söyledigin sö için öyle düşünme dedim zaten ben sana çıkış yaparak yazmadım dikkat ettiysen başıma da geldigi içinde zamanımda hissettiklerimi yazdım neyse ben en iyisi yorum yapmayayım...
nazlım ne haber çok güzelmiş o ya bende bayıldım ama nunlar sanırım gebe mayosu degilmi ayy çok pahalı ama bunlar ya gerçi diger mayolarda pahalı korayda diger markalarda ..yine uygunu bulabiliyorsun bende çok baktımda 100 den aşagı yok 1 hafta içinde pek cesaret edemedim zira bu önümüzdeki ay çok masrafımız olacak 2 ayrı yere yola çıkacaz allah izin verirse nikah var masraf olacak yanii.
Hoşgeldin krispicim sende..Bende hazırlanmaya başlıyorum bir gecelik Ayvalık yolcusuyuz yarın akşam üzeri nasipse burdayız..Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum..
Fıstık içlerinizle birlikte Allaha emanetsiniz..Ennn ennnnnn ennnnnnnnn ballısından öpüverdim sizi a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
slm kızlar çok canım sıkılıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?