ee tabi cnmm sana önce ayrıntılıya gir demiş,hem onu yorumlar belki dr. randevunu13 ünden sonraya al bencee.
aaaayy ne şanslıyım naan dr.da ayrıntılı ultrasona giriyom her giitimde yaaaaaa naniknanik naniknanik
ben wc ye gidiyom çişim geldi bebek aşağı basiii çıkacak şimcikkaydirigubbakcemile3
özellikle kornet yiyince kuduruyo benimki
ne uykusu nan gece yeni başlıyo
yok kız walla öle oluyorki sanki çişden bayılacam öok çişim geldi sanıyom bi gitmişim okadar azki hiç yapmasan daha iyi amma gel görki tutamıyom tutsam sancıdan ölürüm bi kere tuttum dışardaydım ewe geldim kanamylan birlikte çişde salıwerdi ne korkmuştum ama yaaa daha öle yapmam irenmiştim dışardaki wc lere gitmeye ewe gidem dedim emme daha beter oldu donuma işedim:roflol::roflol:
günaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba
hoşgeldüm çaturtuuu afiyet olsunn
hoş bulduk süütçiii aman yaaa öle bi hawa warki napcamı şaırdım yaaaa pöööfffffffffff
nan adımız sidikçiye çıktı emi:roflol::roflol:
Haklısın 100den aşağıyada zor bulunuyor..Ben sonrasındada giyebilirim diye düşündüm birde aynı karakızzım gibi bikini giymeye çekindim ben:asigim:Mayo modellerimde adidas mümkün diil yukarıdan içine girmem bu halimle mecbur kaldım..Çekinmiyorsan giy mavişim hoşuma gidiyor göbişle bikini ama işte ben cesaret edemedim birde göğüsler büyünce olmadı olmadı olmadı hiç biri:kedi:
Nikah oldumu yada düğün tamamdır zaten ekstra bir sürü masraflarımız oluyor heleki azıcık yakınsa tam oluyor..Zaten bu ay artık bebek hazırlıklarınada başlıyoruz Allahtan bizim yok düğündü vs..Allahım yardımcımız olsun iş hep paraya bakıyor
kizim ikide bir gozumuze sokup durma be. benim doktorun ki fi tarihinden zaten. en son gittigimde, beklenen dogum tarihi 16 mayis dedi.delikafadulden:1shok:
hah, bi oraya goderken haber vermiyodun onuda yaptin iyi oldu.
sidikliiiiiiiii....lülülülülülü
pardon, b.......luuuuuuuuuuuu....lülülülülülülülülülülülü
hoş bulduk süütçiii aman yaaa öle bi hawa warki napcamı şaırdım yaaaa pöööfffffffffff
nan adımız sidikçiye çıktı emi:roflol::roflol:
nan takmadığınız lakap kalmadı çıtırtı,çaturtu,kireç suratlı karu,sidikli ne nan buuu
du bakalım daha neler bulacanızhaaa bide sapuk wardı demi çatlak karular:mymeka:
:roflol::roflol::roflol: he valla sidikli olduk kaldıkkk:roflol::roflol:
hoşgeldin kenyaaaaaaaaa
slm kızlar ben geldim nasılsınız :)
sadece sidikli olsa iyi.:roflol::roflol:
sen milletin orasiyla burasiyla ugrasirken iyi ama di mi?lülülülülülülülülülülülü
ben herkese birer tane diyom benim ise kaç lakabım ben bile şaırdım sayısını unutuyom:1no2::1no2:
krispi, dun forum kullanma kurallarini yazdilar burda. gordun mu onu? o kurallara gore sen yakinda kesin yolcusun.:sm_cool:
sen herkese birer tane diyorsun. ama o insanlarda sana birer tane lakap takiyo. cok kisiye lakap takinca seninkiler cok gibi duruyor.naniknanik
selammmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?