kartanem dalmak derken sertçe kendimizi itiyozya suyun dibine işte o yasakmış,allah korusun bebişin kordonu kopabilirmiş nann :çok üzgünüm:
kızlar bebiş tekmeliyor ya ayağı gözüküyor dışardan ben görüyorum küçüçücük bi eşime gösteremedim bu akşam gösterririm nasipse arapçaya çalışmadım hocam vuracak beni ordan nişana gidicem akşama görüşürük inş
neee aaa inanamıyom yaaa :lepi: süper bişiiiii
yok valla benimkinin dışardan hareketleri belli olmuyooo hala
kartanesi hareketleri çoğalmışmı senin ay ilk hareketini histtiğimde çok azdı şimdi gün içinde çok fazla hissediyorum
neee aaa inanamıyom yaaa :lepi: süper bişiiiii
yok valla benimkinin dışardan hareketleri belli olmuyooo hala
evet şeker hareketler çoğaldı eşim de hissediyo artık dokunuca ama dışardan hiç görmedim gerçi göbeğimi açıp tekmesini beklemeye vaktim de olmuyo ya
belli oluyosa da ben göremiyorumdur -tatlicadiarzu-
ben geldim kızlar kan testlerimi verdim şeker yükletmesi yaptım 2.5 ta sonuc almaya 3.15 te renkli usg ye gitcem
ooo destna ben dışardan görmedim daha yaavv.ama artık öle vuruyokii canım acıyo coğu zamann
bende dün haziran annelerini okudum. dertleri bizimkinden çook farklı. bebekler uyumuyomuş emmiyolarmış gazı çıkmıyomuş.... oooo daha neler neler.. ayy bizde konuşcaz mı gıı böle şeylera.say kızlar haziran annelerinin doğumhikayelerini okuyorum Allahım ne güzel bir duygu ya anlatmışlar şimdi eşime diyom kasım anneleri doğum yapacak hepsini okuyacam sonra ben doğuma gidecem
kartanesi hareketleri çoğalmışmı senin ay ilk hareketini histtiğimde çok azdı şimdi gün içinde çok fazla hissediyorum
ben geldim kızlar kan testlerimi verdim şeker yükletmesi yaptım 2.5 ta sonuc almaya 3.15 te renkli usg ye gitcem
ewwweeeett tıkındım kızlar şimdi bi yandan sizinle lak lak yapayım bi yandanda ewimi toparlayam
ben şu tetanoz aşısını hala anlamış değilim ben busede hamileyken doktor bana hiç o aşılardan bahsetmedi we hiçde wurulmadım ablamda öyle şimdide doktor hiç bahsetmedi ama arkadaşlarım wurduruyo ben bu konuyu doktora gidince bi soracam
hoşgeldim tatlımm a.s. hadi bakalım hayırlısı cnmcıım...
ayy bende bende son günlerde sürekli hissediyorum. hele sırtt üstü yatınca daha fazla oluyoo ama eşim elini koyunca hiç oynamıyoo niye ki acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?