2009 Kasm Anneleri

kartanem dalmak derken sertçe kendimizi itiyozya suyun dibine işte o yasakmış,allah korusun bebişin kordonu kopabilirmiş nann :çok üzgünüm:

kızlar bebiş tekmeliyor ya ayağı gözüküyor dışardan ben görüyorum küçüçücük bi eşime gösteremedim bu akşam gösterririm nasipse arapçaya çalışmadım hocam vuracak beni ordan nişana gidicem akşama görüşürük inş

kartanem dalmak derken sertçe kendimizi itiyozya suyun dibine işte o yasakmış,allah korusun bebişin kordonu kopabilirmiş nann :çok üzgünüm:

haaaa ay aman dikkat et nan allah muhafazaaa
ben zaten artık daha da gidemem heraldee :çok üzgünüm:

ay kızlar haziran annelerinin doğumhikayelerini okuyorum Allahım ne güzel bir duygu ya anlatmışlar şimdi eşime diyom kasım anneleri doğum yapacak hepsini okuyacam sonra ben doğuma gidecem

neee aaa inanamıyom yaaa :lepi: süper bişiiiii
yok valla benimkinin dışardan hareketleri belli olmuyooo hala

kartanesi hareketleri çoğalmışmı senin ay ilk hareketini histtiğimde çok azdı şimdi gün içinde çok fazla hissediyorum

evet şeker hareketler çoğaldı eşim de hissediyo artık dokunuca ama dışardan hiç görmedim gerçi göbeğimi açıp tekmesini beklemeye vaktim de olmuyo ya
belli oluyosa da ben göremiyorumdur -tatlicadiarzu-

neee aaa inanamıyom yaaa :lepi: süper bişiiiii
yok valla benimkinin dışardan hareketleri belli olmuyooo hala

havalar sıcak söylemesi ayıp:kedi: karnım dışarda uzanmış yatıyorum ayaklrı belli oluyor tekmelerken kıyafetle anlalşılmayabilir

bu arada appple arzudan haber varmı amniyosentez yaptırcaktıı bayadır görmedim

evet şeker hareketler çoğaldı eşim de hissediyo artık dokunuca ama dışardan hiç görmedim gerçi göbeğimi açıp tekmesini beklemeye vaktim de olmuyo ya
belli oluyosa da ben göremiyorumdur -tatlicadiarzu-

bebiişimin hareketini şimdilik ben hissediyorum eşim hissetmiyor 20 haftama girdim sabredersek oda olur

ben geldim kızlar kan testlerimi verdim şeker yükletmesi yaptım 2.5 ta sonuc almaya 3.15 te renkli usg ye gitcem

ewwweeeett tıkındım kızlar şimdi bi yandan sizinle lak lak yapayım bi yandanda ewimi toparlayam
ben şu tetanoz aşısını hala anlamış değilim ben busede hamileyken doktor bana hiç o aşılardan bahsetmedi we hiçde wurulmadım ablamda öyle şimdide doktor hiç bahsetmedi ama arkadaşlarım wurduruyo ben bu konuyu doktora gidince bi soracam

ooo destna ben dışardan görmedim daha yaavv.ama artık öle vuruyokii canım acıyo coğu zamann

evet benimkide öyle zıplatıyor yerimden demekki baya büyüdü diyorum en son gitiğimde muayeneye 16 hafta bitimiydi sonrada ayrıntılya gitrdim kaç gram oldu kimbilirr ama kickboksu sevecek bizim oğlan belliiikaydirigubbakcemile3

ay kızlar haziran annelerinin doğumhikayelerini okuyorum Allahım ne güzel bir duygu ya anlatmışlar şimdi eşime diyom kasım anneleri doğum yapacak hepsini okuyacam sonra ben doğuma gidecem
bende dün haziran annelerini okudum. dertleri bizimkinden çook farklı. bebekler uyumuyomuş emmiyolarmış gazı çıkmıyomuş.... oooo daha neler neler.. ayy bizde konuşcaz mı gıı böle şeylera.s
kartanesi hareketleri çoğalmışmı senin ay ilk hareketini histtiğimde çok azdı şimdi gün içinde çok fazla hissediyorum

ayy bende bende son günlerde sürekli hissediyorum. hele sırtt üstü yatınca daha fazla oluyoo ama eşim elini koyunca hiç oynamıyoo niye ki acaba:uhm:

valla datlum benim doktor da bana bişey demedi ama ben sağlık ocaana gittim burdan duyup kadın koluma saplayıverdi aşıyı kafamçokkarıştı

ayy bende bende son günlerde sürekli hissediyorum. hele sırtt üstü yatınca daha fazla oluyoo ama eşim elini koyunca hiç oynamıyoo niye ki acaba:uhm:

sanırım el koyunca sakinleşiyoo :1hug:
valla benim kızım kibar kibar vuruyo hiç yerimden hoplatmadı daha yeri geniş gaaba
kaç gram oldu ben de çok merak ediyom daha 2 hafta sonra gitcem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…