2009 Kasm Anneleri

canım şeker yüklemsi nasıl yapılıyor anlatsana

iğrençççtii önce giidosun bi tüp açlık kan sekerin için kan alıolar sonra bi pakette 50 mg gilukoz bi bardak suya döküp karıstırıp içiosun bi saat bekliosun öle sonra gidip tekrar kan veriosun okadar...

kııızz ne sorcan doktora,sağlık ocağına hiç gitmedinmi sen dahaa.vurul işte kızım burası türkiye heran herşey olabilirr..bi paslı nestere bakar valla hık hıık güle güle çıtırtııı :roflol:

ben geldim kızlar kan testlerimi verdim şeker yükletmesi yaptım 2.5 ta sonuc almaya 3.15 te renkli usg ye gitcem

kız sütçiii sonuçlardan bizi haberdar et emii

affiyet olsun krispim tetanoz aşısını doktorlar pek sölemiyomuş galiba ama yaptırmak gerekiyomuş

valla datlum benim doktor da bana bişey demedi ama ben sağlık ocaana gittim burdan duyup kadın koluma saplayıverdi aşıyı kafamçokkarıştı

iyi oldu sana
benim doğum yapan arkadaşım epidural enestezi ile doğum yaptı sohbet ede ede arkadaşım doktoruna beni anlatmış bi arkadaşım war hiç tetanoz aşısı wurdurmadı şimdide wurdurmuyo bu nasıl iş dedi doktoruda ona o farkında değil sezeryan esnasında biz her halukarda tetanoz aşısı vuruyoruz o farkında olmamıştır dedi

valla benim oğluşta kickboksçu olmaya aday destnaa :roflol: bazen yürürken bi vuruyo ölee kalıyom valal nefes alamıyom nerdeyse.
ne demek nan kartanesii benim yer geniş galibaaa,biz tombişiz diyee oğluşumuzun yeri darmı onumu diyosun yanii klava:

bööööö
kan vermek problem diil çok rahat verebülürüm ama şu şekeri içince kusamasam bari yaaa iki hafta sonra gitcem ben dee
kızlar aslında haftaya gitcektim burda olmadığımdan bi hafta erteledim geç. kalınmış olmaz dimi bu meret kaçıncı haftalar arasında yapılıyo

affiyet olsun krispim tetanoz aşısını doktorlar pek sölemiyomuş galiba ama yaptırmak gerekiyomuş

tamam dubacım haberdar ederim nie değiştin nicikini diğeri daha güseldidelikafadulden

bu gilukozu bir yudumda mı içiyon yoksa nefs al almı ben hayatta bir bardak suyu bir defadan içemiyorum

bi tane tetanozdan olmaz biz üç tane vuruluyoz

evet :roflol: :roflol:
çocukcaaz yer bulamamış nan vurup duruyo anne şu yağları az erit de ben de rahat rahat yatem diyo :roflol:
gerçi destna gacısı da şişko diil emmeee bilemücüm gaari naniknanik

24 + kadar vaktin var şekerim dert etme benim gibi yap soğukkkk suyaaaa kat şekeri bi dikişte iç yoksa içemezsin

heheh canım bizimkiler erkek cüsseleri büyük işte kiloylan ne alakası var şu anda rahimin en rahat pzoisyonda bebek kayıyor zıplıyor takla atıyor ama son aylarda alan daralıcak sıkışcaklar birascık:ecrin_bebek: ben hazırlaniyim gideyim size doyum olmass bacılar

yooo gitmedim yaaa okadar tehlikeli olsa özel hastanemi gözardı edecek söylerdi herhalde ama yinede soracam doktora

sorarım yaptırmak gerekiyosa yaptırırım

:dilcikar: :dilcikar: ayyyyy cnm sevsinleeerrr,
sakın senin kızzz tıfıl olduğundan olmasıın :dilcikar: malum bizim oğluş biraz kuvvetlide :roflol:

seni gidiiiiiii cadı geliiiin birde birşey görmedim diyordun walla ne güsel ne diyim darısı başımıza ama bizimkilerden hiç ama hiç ummuyorum kısın güsel günlerde kullansın inş
ebe bana bu gidişle 10 12 kiloyla tamamlrsın dedi inş son ay çok kilo alınıyormuş nasip artık coşmasakk iyiizemuszemus
hee heee sen o ebeye inanma tatlım son ay ben 4 kilo birden almıştım ama allahtan yinede 10 kilo ile tamamladım
ben faceyi oyüzden kapattım zaten çok rahatım şuan:lepi:
sen bide son ay gör annesi elini ayağını herşeyini göreceksin:lepi:
walla benim dr.gerek yok dedi yaptırmadım oğlumda bunda da yaptırmayı düşünmüyorum

yok canım bazı hast.mecburi yaptırıyor ama bizimki istemiyor:uhm:

canlarrrrııımmm ben geldim ayyy dün kocişimle gez gez yoruldum valla.kendime şöle güsel bi elbise alıyım dedim güzel birşey alamadım bende şalvar tipi pantolon aldım çok rahat walla belide likralı.üzerinede 1-2 buliz aldım.birde normal pantolon aldım.bebişimin sadece ilk bezini aldık artık stok yapmaya başladım eee malum bizimkilerin ikiside bez kullanacağı içinkaydirigubbakcemile3oğluşumada bebek arabası aldım kartanesi haberin olsun hani dediğim kardelen varya ordan aldım fiyatı çok uygun.işte böle çoook yorulmuşum valla bu aralar topuklarım çok ağrıyor:bbo:

kızlar boşuna wurduruyonuz şu aşıları bakın itekte wurdurmamış
anam ne meraklısınız iğne yemeye bide doktor bana mutlaka wurdur diyomuş bende morssssss oluyomuşumkaydirigubbakcemile3

anam ne meraklısınız iğne yemeye bide doktor bana mutlaka wurdur diyomuş bende morssssss oluyomuşumkaydirigubbakcemile3

walla güzelim dr.bana hast.güveniyoruz yeterince hijyenik dedi bence çok ciddi birşey olsa bunları söylemeyi göze alamazlmaz:

ha haaay ben sana demiştim berbat bişey diye walla ben bi solukta içememiştim kız helal olsun sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy sussta vurdurma naann,küçücük bi iğne için risk almaya değmeez bencee 10 tane vurdur desin gene vurdururum ben.hiç bi zararı yok kızım seni korumak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…