canım şeker yüklemsi nasıl yapılıyor anlatsana
ewwweeeett tıkındım kızlar şimdi bi yandan sizinle lak lak yapayım bi yandanda ewimi toparlayam
ben şu tetanoz aşısını hala anlamış değilim ben busede hamileyken doktor bana hiç o aşılardan bahsetmedi we hiçde wurulmadım ablamda öyle şimdide doktor hiç bahsetmedi ama arkadaşlarım wurduruyo ben bu konuyu doktora gidince bi soracam
ben geldim kızlar kan testlerimi verdim şeker yükletmesi yaptım 2.5 ta sonuc almaya 3.15 te renkli usg ye gitcem
ewwweeeett tıkındım kızlar şimdi bi yandan sizinle lak lak yapayım bi yandanda ewimi toparlayam
ben şu tetanoz aşısını hala anlamış değilim ben busede hamileyken doktor bana hiç o aşılardan bahsetmedi we hiçde wurulmadım ablamda öyle şimdide doktor hiç bahsetmedi ama arkadaşlarım wurduruyo ben bu konuyu doktora gidince bi soracam
valla datlum benim doktor da bana bişey demedi ama ben sağlık ocaana gittim burdan duyup kadın koluma saplayıverdi aşıyı kafamçokkarıştı
iğrençççtii önce giidosun bi tüp açlık kan sekerin için kan alıolar sonra bi pakette 50 mg gilukoz bi bardak suya döküp karıstırıp içiosun bi saat bekliosun öle sonra gidip tekrar kan veriosun okadar...
kız sütçiii sonuçlardan bizi haberdar et emii
affiyet olsun krispim tetanoz aşısını doktorlar pek sölemiyomuş galiba ama yaptırmak gerekiyomuş
iğrençççtii önce giidosun bi tüp açlık kan sekerin için kan alıolar sonra bi pakette 50 mg gilukoz bi bardak suya döküp karıstırıp içiosun bi saat bekliosun öle sonra gidip tekrar kan veriosun okadar...
bi tane tetanozdan olmaz biz üç tane vuruluyoziyi oldu sana
benim doğum yapan arkadaşım epidural enestezi ile doğum yaptı sohbet ede ede arkadaşım doktoruna beni anlatmış bi arkadaşım war hiç tetanoz aşısı wurdurmadı şimdide wurdurmuyo bu nasıl iş dedi doktoruda ona o farkında değil sezeryan esnasında biz her halukarda tetanoz aşısı vuruyoruz o farkında olmamıştır dedi
valla benim oğluşta kickboksçu olmaya aday destnaa :roflol: bazen yürürken bi vuruyo ölee kalıyom valal nefes alamıyom nerdeyse.
ne demek nan kartanesii benim yer geniş galibaaa,biz tombişiz diyee oğluşumuzun yeri darmı onumu diyosun yaniiklava:
bööööö
kan vermek problem diil çok rahat verebülürüm ama şu şekeri içince kusamasam bari yaaa iki hafta sonra gitcem ben dee
kızlar aslında haftaya gitcektim burda olmadığımdan bi hafta erteledim geç. kalınmış olmaz dimi bu meret kaçıncı haftalar arasında yapılıyo
bu gilukozu bir yudumda mı içiyon yoksa nefs al almı ben hayatta bir bardak suyu bir defadan içemiyorum
valla benim oğluşta kickboksçu olmaya aday destnaa :roflol: bazen yürürken bi vuruyo ölee kalıyom valal nefes alamıyom nerdeyse.
ne demek nan kartanesii benim yer geniş galibaaa,biz tombişiz diyee oğluşumuzun yeri darmı onumu diyosun yaniiklava:
yooo gitmedim yaaa okadar tehlikeli olsa özel hastanemi gözardı edecek söylerdi herhalde ama yinede soracam doktorakııızz ne sorcan doktora,sağlık ocağına hiç gitmedinmi sen dahaa.vurul işte kızım burası türkiye heran herşey olabilirr..bi paslı nestere bakar valla hık hıık güle güle çıtırtııı :roflol:
affiyet olsun krispim tetanoz aşısını doktorlar pek sölemiyomuş galiba ama yaptırmak gerekiyomuş
bi tane tetanozdan olmaz biz üç tane vuruluyoz
evet :roflol: :roflol:
çocukcaaz yer bulamamış nan vurup duruyo anne şu yağları az erit de ben de rahat rahat yatem diyo :roflol:
gerçi destna gacısı da şişko diil emmeee bilemücüm gaari naniknanik
seni gidiiiiiii cadı geliiiin birde birşey görmedim diyordun walla ne güsel ne diyim darısı başımıza ama bizimkilerden hiç ama hiç ummuyorum kısın güsel günlerde kullansın inşgünaydın fıstıklaaar
nasılsınız bu haftanın ilk gününde bakalım????
ben fena sayılmam haftasonu pek dinlenemedim gerçi ama idare eder
kayınvalidemler geldi bir hafta buradalar
ayy torununa neler neler örmüş görmelisiniz
bi valiz eşya getirmiş
battaniyesini bile örmüş birsürü yelek, hırka örmüş çoğu biraz büyüyünce giyeceği şeyler ama hepsi de çoook güzzeelll zemuszemus
artık kızımın dolabını yerleştirmem gerekecek galiba birsürü eşyası oldu bebişiminn
hee heee sen o ebeye inanma tatlım son ay ben 4 kilo birden almıştım ama allahtan yinede 10 kilo ile tamamladımebe bana bu gidişle 10 12 kiloyla tamamlrsın dedi inş son ay çok kilo alınıyormuş nasip artık coşmasakk iyiizemuszemus
ben faceyi oyüzden kapattım zaten çok rahatım şuan:lepi:haa buseye didin dimeek
doğru senin oğlun olcaadı zateen kafamçokkarıştı
allam canlizin ruhu bana girdi :roflol:
nee canlziin arkadaşlarının arkadaşlarından biri sana laf mı atıyo gıı
anaaa valla benim kocem öle bişi olsa kkyı yasaklar kız bana şu face işi sarpa sarmaya başladı hee :mymeka:
amaan boşverin kızlar dönmeyin sinir küpüne falan ölümlü dünya yaa
allah verir bebiş bereketiyle gelir valla olur gider
sen bide son ay gör annesi elini ayağını herşeyini göreceksin:lepi:kızlar bebiş tekmeliyor ya ayağı gözüküyor dışardan ben görüyorum küçüçücük bi eşime gösteremedim bu akşam gösterririm nasipse arapçaya çalışmadım hocam vuracak beni ordan nişana gidicem akşama görüşürük inş
walla benim dr.gerek yok dedi yaptırmadım oğlumda bunda da yaptırmayı düşünmüyorumewwweeeett tıkındım kızlar şimdi bi yandan sizinle lak lak yapayım bi yandanda ewimi toparlayam
kızlar boşuna wurduruyonuz şu aşıları bakın itekte wurdurmamış
anam ne meraklısınız iğne yemeye bide doktor bana mutlaka wurdur diyomuş bende morssssss oluyomuşumkaydirigubbakcemile3
kızlar boşuna wurduruyonuz şu aşıları bakın itekte wurdurmamış
anam ne meraklısınız iğne yemeye bide doktor bana mutlaka wurdur diyomuş bende morssssss oluyomuşumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?