walla güzelim dr.bana hast.güveniyoruz yeterince hijyenik dedi bence çok ciddi birşey olsa bunları söylemeyi göze alamazlmaz:
ayy sussta vurdurma naann,küçücük bi iğne için risk almaya değmeez bencee 10 tane vurdur desin gene vurdururum ben.hiç bi zararı yok kızım seni korumak için.
yani bende öle düşünüyom özel hastaneler herşeyi didik didik ederler onumu gözardı edecekler bencede gerek yok belki her ihtimale karşı sezeyan esnasında yada doğum esnasında wuruyorlardırda bizim habarımız yoktur :1no2:
ayy vurdur nan vurdur bütün iğneler senin olsun :mymeka:
ha haaay ben sana demiştim berbat bişey diye walla ben bi solukta içememiştim kız helal olsun sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayy vurdur nan vurdur bütün iğneler senin olsun :mymeka:
kız o daha küçücük bir anne oda öğlen uykusuna yatacak yoksa nasıl büyüsün yavrucak:roflol::roflol:
heralde bizde izmirin en iyi özel hastanesinde doğurcaz ama yinede risk be cnmm ben asla bu riski almazdım yanii..
napımm kız öle içmesem hayatta içmezdim diktim bitiridim hepsini 15 dk sonra başladı benim oğlan pata küte bana geçirmeye ve hala vuruo valla ...
bu arada kızlar arkadasım yenidoğanda hemşire 21 haftalık 500 gr bebek doğmus (onlar canlı düşük diolar ) ayy minnacııkkk bi görseniz doktorlar ölür dio zavallım ölece her tarafı bişeye bağlı yatıoodu içim sızladı allah yardım etsin..:Saruboceq:
yani bende öle düşünüyom özel hastaneler herşeyi didik didik ederler onumu gözardı edecekler bencede gerek yok belki her ihtimale karşı sezeyan esnasında yada doğum esnasında wuruyorlardırda bizim habarımız yoktur :1no2:
tamam dubacım haberdar ederim nie değiştin nicikini diğeri daha güseldidelikafadulden
ayy sussta vurdurma naann,küçücük bi iğne için risk almaya değmeez bencee 10 tane vurdur desin gene vurdururum ben.hiç bi zararı yok kızım seni korumak için.
nazlıııı,nazlıııı cnmmm oğluşun cicilerini koycam amaaa olmadıı,kapalı dosya oluyy bi el at cnmm
ıyyyyiii sen kurtuldun ben nasıl içecem onu gerçi ben 100 gr lık şeker yüklemesini başarıyla tamamlamış karuyum ne eder bana 50 gr lık şeker yüklemesi:sm_cool:napımm kız öle içmesem hayatta içmezdim diktim bitiridim hepsini 15 dk sonra başladı benim oğlan pata küte bana geçirmeye ve hala vuruo valla ...
bu arada kızlar arkadasım yenidoğanda hemşire 21 haftalık 500 gr bebek doğmus (onlar canlı düşük diolar ) ayy minnacııkkk bi görseniz doktorlar ölür dio zavallım ölece her tarafı bişeye bağlı yatıoodu içim sızladı allah yardım etsin..:Saruboceq:
anaaam doğruyaaa aslında bunuda anasının uyutması lazım demiii :roflol:
napımm kız öle içmesem hayatta içmezdim diktim bitiridim hepsini 15 dk sonra başladı benim oğlan pata küte bana geçirmeye ve hala vuruo valla ...
merhaba kasım anneleri ve güzel melekleri bizde bugün gittik ilk tetanoz aşımızı yaptırdık 20. haftamız bitti nede olsa perşembede ayrıntılımız var
[
kızlar allah korusun ama bebek bu nerde ne zaman doğacağı belli olmaz siz 9 aya göre hesaplayıp doktorumla hastanemde doğururum diyosunuz ama hayatta hersey bizler için olur ya ya başka sartlarda geleceği tutarsa bebeğin bence bu aşı işini ihmal etmeyin bende özelde doğurcam benim doktorumda hastaneme güveniom dedi ama sen yinede yaptır aşını demeyi ihmal etmedi bebek bu burası türkiye ne olur ne olmaz ddi
kızım senin oğlanın cicileri sığmasss buraya anam bi ton almışta almış karıı daha alma ananada söle daha örmesin alırsan fazlalarıda bana yollaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ben baktım hepsi çok güzel ...:Saruboceq:
[
kızlar allah korusun ama bebek bu nerde ne zaman doğacağı belli olmaz siz 9 aya göre hesaplayıp doktorumla hastanemde doğururum diyosunuz ama hayatta hersey bizler için olur ya ya başka sartlarda geleceği tutarsa bebeğin bence bu aşı işini ihmal etmeyin bende özelde doğurcam benim doktorumda hastaneme güveniom dedi ama sen yinede yaptır aşını demeyi ihmal etmedi bebek bu burası türkiye ne olur ne olmaz ddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?