hadi leen ordaan,daha bir ton eksikimiz var şekeriim yaavvv
kızlar 2 gundur hamıle gıbı degılım sankı onceden sabahları ve aksamları bebegım oynuyodu hafıf hafıf 2 gun oce fark edılır bı sekılde oynadı bıdaha da yok bısey :çok üzgünüm:
cok korkuyorum cıldırcam:çok üzgünüm:
tamam canım doktoruma soracam vurdur derse vurduracaz napalıma.s
tamam canım doktoruma soracam vurdur derse vurduracaz napalıma.s
Allah korusun bebeklerimizi:Saruboceq:
canım bende bugün gidip aşı olmayı düşünüyom. acıyo mu gııı kafamçokkarıştı
aynen katılıyom sana sütçüümmvereliniortak
hadi be ordan bi tonmus hepsi 2 ton eder ozaman :roflol::roflol:
canım delimisin sen ne üzülüosun bu haftada daha bebeğin suursuz hareketler edio kimi zaman fazla kimi zaman hiç hissetmeyebilirsin dert etme 24ncü haftadan itibaren hareketleri bilinçliğ olacak ozaman takipedebilirsin benim bile 2 gün hiç oynamadığı daha doğrusu benim hissetmediğim zamanlar oldu senin kadarken dert etme bişeyi yokturrr
allah seinin dr.kadar taş yağsın emiii :Saruboceq: burda baş çavusun beygiri konuşuyo sankim bunca karı diyooklava:
kızlar 2 gundur hamıle gıbı degılım sankı onceden sabahları ve aksamları bebegım oynuyodu hafıf hafıf 2 gun oce fark edılır bı sekılde oynadı bıdaha da yok bısey :çok üzgünüm:
cok korkuyorum cıldırcam:çok üzgünüm:
sen aksatma canım ne olur ne olmaz hiç bir zararı yok bebişlerimize bu aşının ben çok araştırdım 2 dakikanı almıyo bile senden bebeğe antikor geçio hem seni hem meleğini koruo bu aşı sadece doğum esnası değil elimizi bişe keser olur ya ayağımza bişe batar belli olmaz burda yasamak zor burası türkiye turkbayragi
telaşlanma canım bu haftalarda bebeğin hareketleri dengesizmiş. bi iki hafta sonra düzene girermiş. bende geçenlerde senin gibi telaşlanmıştım bi iki gün oynamadı diye ama şimdi fıldır fıldır oynuyoo.
cok korkuyorum ıste ne bılım ya bısey olduysa dıye :çok üzgünüm:
telaşlanma canım bu haftalarda bebeğin hareketleri dengesizmiş. bi iki hafta sonra düzene girermiş. bende geçenlerde senin gibi telaşlanmıştım bi iki gün oynamadı diye ama şimdi fıldır fıldır oynuyoo.
amaaan bırak şu kireç suratlı karıyı yaptırmazsa yaptırmasın o kaa karıı söylüyozz yaptır diye gitsin doktoruna sorsun kızzzııımmm biz doktor gibi karılarız artık güwen bize. ama sen iğneden korkuyosan bilmemzemuszemus
amaaan bırak şu kireç suratlı karıyı yaptırmazsa yaptırmasın o kaa karıı söylüyozz yaptır diye gitsin doktoruna sorsun kızzzııımmm biz doktor gibi karılarız artık güwen bize. ama sen iğneden korkuyosan bilmemzemuszemus
bişey olmaz bebeğim korkma şu an o bilinçli hareket etmio zaten mutlaka kımıldıodur ama sen hissetmiosundurrr git çikolata falan ye sırt üstü yat bekle biraz belki kımıldatırsın miniği :) ama korkma hiç bişeciği yoktur allahın izniyleopuyorumnanaktan
aksam yaptım onu tık yok bende ondan telaslandımya işte :çok üzgünüm:
bencede laza laf anlatması zorumuşş yaaaa:roflol::roflol: 12 yi geçtiii :roflol::roflol: yarın 10 da bidaaa deniyekkk.. ben türkye sartlarında hayattaaaaa riske atamam kendimi hemen duydugum gibi dedim yaptırcam 9 haftalıktım hemen gidip kaydımı yaptırdım :lepi:
o gündüz 12 değeldi bacım gece 12 idi senin aklın nerde kaldı bilmemki şekeri fazla yüklemişler herhalde :roflol::roflol:
amaaaaan pes edin naaan ,tubiş nehircimm uğrasmıyak şu sidikli karıyla.
vurdurmasında olsun bi tetanozz görsün gününüüklava:
dr.a güveniyomuşş güven anam sen güven dr.a.
amaaaaan pes edin naaan ,tubiş nehircimm uğrasmıyak şu sidikli karıyla.
vurdurmasında olsun bi tetanozz görsün gününüüklava:
dr.a güveniyomuşş güven anam sen güven dr.a.
anaaam kıızzz ben o zaman 25 olcaaaam yani 25+2 falan hemen dr.umu bi arıyım baariii24 + kadar vaktin var şekerim dert etme benim gibi yap soğukkkk suyaaaa kat şekeri bi dikişte iç yoksa içemezsin
hiç de tıfıl diil :dilcikar::dilcikar: :dilcikar: ayyyyy cnm sevsinleeerrr,
sakın senin kızzz tıfıl olduğundan olmasıın :dilcikar: malum bizim oğluş biraz kuvvetlide :roflol:
orda araba da mı var gıııcanlarrrrııımmm ben geldim ayyy dün kocişimle gez gez yoruldum valla.kendime şöle güsel bi elbise alıyım dedim güzel birşey alamadım bende şalvar tipi pantolon aldım çok rahat walla belide likralı.üzerinede 1-2 buliz aldım.birde normal pantolon aldım.bebişimin sadece ilk bezini aldık artık stok yapmaya başladım eee malum bizimkilerin ikiside bez kullanacağı içinkaydirigubbakcemile3oğluşumada bebek arabası aldım kartanesi haberin olsun hani dediğim kardelen varya ordan aldım fiyatı çok uygun.işte böle çoook yorulmuşum valla bu aralar topuklarım çok ağrıyor:bbo:
ayy allah esirgesin yaaanapımm kız öle içmesem hayatta içmezdim diktim bitiridim hepsini 15 dk sonra başladı benim oğlan pata küte bana geçirmeye ve hala vuruo valla ...
bu arada kızlar arkadasım yenidoğanda hemşire 21 haftalık 500 gr bebek doğmus (onlar canlı düşük diolar ) ayy minnacııkkk bi görseniz doktorlar ölür dio zavallım ölece her tarafı bişeye bağlı yatıoodu içim sızladı allah yardım etsin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?