2009 Kasm Anneleri

ay valla benim de gözüm korktu hee
şimdi bi odayı boşaltcaz biz kitaplıkları falan diğer odaya taşıcaz ee son zamanlar koca karınla heçbişey yapamam aslında yavaş yavaş ayarlamalı sanki beşiği falan almasak bile demi yaa kafamçokkarıştı 2 hafta sonra falan haftasonu bi el atalım bari şu işe kaydirigubbakcemile5

hee baksana face sapık doluymuş. bizim kireç suratlı karuya bile sapık adanmış yaaa:roflol:

kııı bizim grup kapalı grup kimse göremez dışardan,hem benide hergün birileri ekliyoo napak 2 sapık için fecemi kapatcaz yaa...
hem öle deme kııı kızının resmini koymuş karıı korkudan :roflol:

artık hızlandırmak gerek bencede yaaa baksana ben daha badana yapcam halılar yıkamaya verilceek,odaya karar vercez zaten 1 ay sonra gelcekk offfffffffffff.....
zaman su gibi geçiyo bide allah korusun 7 aylık doğarsa bebişler dımdızlak kalırız haa

tubaa naan sana sordum cvp vermedin naan nie facede kabul etmedin kıı benii,sapukmu sandıınn :sm_cool:

canım benim herif face sinir oluyoo zaten şincik tanımadığı birini görünce iyice delleniyoo o yüzden seni kabul edemem canım :çok üzgünüm:

ben de vercem halıları yıkamaya bi de ufak bi halım vardı o odada halıyı kaldırmalıymışız bebiş odasından galiba toz tutuyo diye nasıl bişey almak lazımki yeni evimize taşınınca yün halılardan alalım diyoduk siz napcanız? kafamçokkarıştı

nasıl yanii halı sermicezmii yoksa özellikli toz tutmayanmı alcaz hee ?

ewet benim önümdeki findukçu karuyu bene 4. leentte gördüm eminönündeki fındıklar yetmemiş 4. leentteki finduklarıda kaldırmış karuuuuuuuuuu
bende başlıyom temiziliğeee,yavaş yavaş
bi toz alamda gelem meselaaa..budayım haaa
ohoooo akşam oldu bu daha yeni kalkıyo hanfendü peh peh peh
yok cnm yavaş yavaş yapcam kaydirigubbakcemile3 ama bi kalksam neler yapcam daaa
o gücü bi bulamadım kendimdeekaydirigubbakcemile3
hergün denize gitmeyi biliyosun ama iş temizliğe sıra geldimi kendini yorma sakın amn incilerin dökülür kalk nan yerinden accuk erirsin beeeeee
ya kızlaaaar şimdi bizim bebişlere kışlık şeyler almamız lazım yaa
eee kışlık yokki şimdii nerden alcaz herşey yazlııkk
bacım şimdi nerde bulacan ama eylül ayında çıkar kışlık eşyalar merak etme ozaman 7 aylık olcek ama olsun doğurmadan aluruk kışlıkları

he alla korktum kızımın resmini koydum profilime:1no2:

ne zaman kalktında ne zaman bi daha kestircen nan seen
nannn 7.30 da ayaktayım bi kerem:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kız o daha küçücük bir anne oda öğlen uykusuna yatacak yoksa nasıl büyüsün yavrucak:roflol::roflol:
tabiii yavrum benim gibi hamile hamile brde küçük bir canavara bak görürz senide buralarda tozun bilem kalmaz:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol:
korkma kuzum seninle oyun oynuyor annesini kandırıyordelikafadulden
yok yaaa çok güzel arabalar var 300 e kadar çıkıyor fiyatları ben 150 liraya aldım neyine yetmiyor sanki:dilcikar:klava:
ya kızlaaaar şimdi bizim bebişlere kışlık şeyler almamız lazım yaa
eee kışlık yokki şimdii nerden alcaz herşey yazlııkk
benim gibi yapacan kuzum eylül başı hepsini toptan alacağım:sm_cool:

halıcıya gittiğinde onlar zaten göstrir bebek odası için dersenkaydirigubbakcemile5

oooo işleri sen birde bana sor birsürü yapılacak şeyler var ama oda takımı bi gelsin öle halledeceğim kocişle artıkkaydirigubbakcemile2

naaan düdük krispiii napak anam geberiyoz sıcaktan bide temizlik zor oluy tabi naannn :bbo: oyy valla öldümm emme bitti naaan hihoyyyt ee nolcek kuzum 6 oda1 salon evimiz yokki bizimki 2 oda bi salon hemencene bitiy işide :roflol:

naaan düdük krispiii napak anam geberiyoz sıcaktan bide temizlik zor oluy tabi naannn :bbo: oyy valla öldümm emme bitti naaan hihoyyyt ee nolcek kuzum 6 oda1 salon evimiz yokki bizimki 2 oda bi salon hemencene bitiy işide :roflol:

alçak gacııı kime taş atıyooooon sen ama haklısın valla temizle temizle bitmiyor bi aşağıyı süpürmeye kalksam bile 1 saatimi alıyor yukarıyıda ertesi gün temizliyorum

bizimkide han değel herhalde bacım bizimkide 3 oda bi salon bacım 70 mete kare ew nolcek ama ne çabuk bitirdin yawrum gel benimkinide temizle
alçak gacııı kime taş atıyooooon sen ama haklısın valla temizle temizle bitmiyor bi aşağıyı süpürmeye kalksam bile 1 saatimi alıyor yukarıyıda ertesi gün temizliyorum

yuhhh nan kaç kat seninki

nasıl yanii halı sermicezmii yoksa özellikli toz tutmayanmı alcaz hee ?
orasını ben de tam kestiremedim ama toz tutmayanından alsak daha ii olur heralde
benim gibi yapacan kuzum eylül başı hepsini toptan alacağım:sm_cool:

halıcıya gittiğinde onlar zaten göstrir bebek odası için dersenkaydirigubbakcemile5
ii madem ben de öle yapem zaten bi ebişimle çıkcaz samanpazarının altını üstüne getircez bi de senle kardelene gelirim hallolur gıı

nan kirala diyok üst katı dinlemiyonkii :mymeka:

kız bu kuduruk gacı bilerek dubleks ewde oturuyo ardarda patlatacak bebeleri demedi dmeyin haaaaaaaaa a.sa.s

olabilü valla nann kaydirigubbakcemile3 kirala diyok ebisceme emme yok karı şkna olmiy baksanaa..
benim evde 2 oda 1 salon bacım(yani benim derken kira)110 metrekare.valla çabuk bitiyo yaa işi toz aldım,paspas bide süpürge o kadar yaa.zaten artık paspasıda viledalan yapıyoz eğilmek yasak yaaa yoksa ben hayatta onla silmem hiç biyerii ordan aldığını orda bırakıyo nann....

bizimkide han değel herhalde bacım bizimkide 3 oda bi salon bacım 70 mete kare ew nolcek ama ne çabuk bitirdin yawrum gel benimkinide temizle

yuhhh nan kaç kat seninki
abartma nann dublex işte kaç kat olacak
heee gidek valla.kıs ebise kiralayacamda bu gacı yemekte sende deyoo bu tamam da yaarın bşrgün orayıda bana temizletir:roflol:
kız bu kuduruk gacı bilerek dubleks ewde oturuyo ardarda patlatacak bebeleri demedi dmeyin haaaaaaaaa a.sa.s
anam kocama kalsa her odaya bir çocuk emme o kaaaada değil:roflol:

günaydınlarrrr sekerleeer a.s.
bugün temizlik yapıcam diye bi haveslen kalktım,şuan sinir küpüyüm sular yokkk klava:
geldi mi nan sulaarr ? ayy ben de çok gıcık olurum susuzluğa
aynenn ben de göbek ortada yatıyom eve gidince akşamları dışardan belli oluyo ama el mi ayhak mı annamıyoz bide eşim elini koyunca hemen duruyoo
arzu amniyosentes yaptırdı ama sonuşları paylaşmadı bizle cadı noolcek
24 + kadar vaktin var şekerim dert etme benim gibi yap soğukkkk suyaaaa kat şekeri bi dikişte iç yoksa içemezsin
özgecimm ben 25. haftanın sonund tatilden döncem ancak ozaman gidebilirim şeker için geçmi kalmış olurum bidenemmm
walla güzelim dr.bana hast.güveniyoruz yeterince hijyenik dedi bence çok ciddi birşey olsa bunları söylemeyi göze alamazlmaz:
nan hastaneye dr. güveniyo ben güvenmiyom belki kendi dr. ma ya da hastaneme yetişemicem nerde trak orda bırfak misali en yakın yerde doğurucam ne malum ? tetanozun aşısının bi zafrarı yok nasıl olsa e bedava zaten
kıs özeller hiçde bişi didiklemiyo sadece daha çok nasıl masraf çıkaracaklarını hesaplıyolar ben yıllardır özel e gidiyomm en iyi doktorunu bile devlet hastansinde ki bir pratisyen hekime değişmem
sıkma canının ama bence dr. ara bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…