anaaam kıızzz ben o zaman 25 olcaaaam yani 25+2 falan hemen dr.umu bi arıyım baariii
hiç de tıfıl diil :dilcikar:
dr. ne güzel büyümüş dedi bi kerem ama anasına çekerse tıfıl olma olasılığı yüksek benim kimin çıtı pıtı olabülüüü
orda araba da mı var gııı
biz de geçen dolaşırken beğendikte gördük acaip ucuz nan pusetler falan ama dandik bence marka falan yok çünküm
ayy allah esirgesin yaaa
canım sars şöle bi karnını tepki gelir merak etme ben de bazen panik oluyom niye oynamıyo diye karnımı sarsıyom hatta eşim kızıyo rahat bırak çocuu diyookızlar 2 gundur hamıle gıbı degılım sankı onceden sabahları ve aksamları bebegım oynuyodu hafıf hafıf 2 gun oce fark edılır bı sekılde oynadı bıdaha da yok bısey :çok üzgünüm:
cok korkuyorum cıldırcam:çok üzgünüm:
sen aksatma canım ne olur ne olmaz hiç bir zararı yok bebişlerimize bu aşının ben çok araştırdım 2 dakikanı almıyo bile senden bebeğe antikor geçio hem seni hem meleğini koruo bu aşı sadece doğum esnası değil elimizi bişe keser olur ya ayağımza bişe batar belli olmaz burda yasamak zor burası türkiye turkbayragi
:roflol: :roflol: :roflol:bencede laza laf anlatması zorumuşş yaaaa:roflol::roflol: 12 yi geçtiii :roflol::roflol: yarın 10 da bidaaa deniyekkk.. ben türkye sartlarında hayattaaaaa riske atamam kendimi hemen duydugum gibi dedim yaptırcam 9 haftalıktım hemen gidip kaydımı yaptırdım :lepi:
canım sars şöle bi karnını tepki gelir merak etme ben de bazen panik oluyom niye oynamıyo diye karnımı sarsıyom hatta eşim kızıyo rahat bırak çocuu diyoo
nan elini kesiyosan türkiyenin ne suçu var nan :mymeka:
herşeyin suçunu da ülkeme atıp duruyolar yaff naniknanik
sen kalk eminönünden iki çuval finduk getir eve şimdide bebek fıldır fıldır deyyooo deli karu herhalde herhalde oynar :roflol::roflol::roflol:
bencede laza laf anlatması zorumuşş yaaaa:roflol::roflol: 12 yi geçtiii :roflol::roflol: yarın 10 da bidaaa deniyekkk.. ben türkye sartlarında hayattaaaaa riske atamam kendimi hemen duydugum gibi dedim yaptırcam 9 haftalıktım hemen gidip kaydımı yaptırdım :lepi:
ne sandın bacım korkuyoz herhalde ben öyle kolay kolay iğne vurduramam heede koluma
neyse ben çıkıyom size laf yetiştirecem diye evin işi kaldı evimi toparlayam yaaaa:1no2::1no2:
nan devlet hastanesinde wc ye girdinmi sen hiç sifon çekecen demir paslı musluk acacan musluk paslı kapı kolları desen aynı durumda .. ya yolda yürüken 6 ay önce kızın kafasına koccaaaa tabela düştü buna ne diyecen .. bizm komsu belediye binasına bi iş için gidio adam kapıdan girerken ayağına koooocccaaa çivi batıo belediyede inşaat yapılıomuss ordan kalmıs düşün artıkklmaz:
hah neyse 24-28 haftalarda yapılıyomuş şeker
:dilcikar: :dilcikar:
ben çok nezih bi ortamda yaşıyorun her yer mis kimin :1closedeyes:
bende başlıyom temiziliğeee,yavaş yavaş
bi toz alamda gelem meselaaa..budayım haaa
kolay gelsin yorma kendini opuyorumnanaktan
herkes öle değil ama biz görevimiz için türkiyenin her yerine gidiyoruz herşeyi görüoz bireysel yaklaşmamak lazım herkes için türkiye toz pembe değil bide ötekiler varr:lepi:
nan şaka yaptık beyaaa mirmirmirmir
tubaa naan sana sordum cvp vermedin naan nie facede kabul etmedin kıı benii,sapukmu sandıınn :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?