2009 Kasm Anneleri

sen doktoruna danıs annem o daha doğrusunu bilir :lepi:

canım sars şöle bi karnını tepki gelir merak etme ben de bazen panik oluyom niye oynamıyo diye karnımı sarsıyom hatta eşim kızıyo rahat bırak çocuu diyoo

nan elini kesiyosan türkiyenin ne suçu var nan :mymeka:
herşeyin suçunu da ülkeme atıp duruyolar yaff naniknanik

:roflol: :roflol: :roflol:

nan devlet hastanesinde wc ye girdinmi sen hiç sifon çekecen demir paslı musluk acacan musluk paslı kapı kolları desen aynı durumda .. ya yolda yürüken 6 ay önce kızın kafasına koccaaaa tabela düştü buna ne diyecen .. bizm komsu belediye binasına bi iş için gidio adam kapıdan girerken ayağına koooocccaaa çivi batıo belediyede inşaat yapılıomuss ordan kalmıs düşün artıkklmaz:

sen kalk eminönünden iki çuval finduk getir eve şimdide bebek fıldır fıldır deyyooo deli karu herhalde herhalde oynar :roflol::roflol::roflol:

hiçte bilee:dilcikar: benim ewde stok war kızım ne gerek war gidip çuwalla almaya:roflol:
eminönü dedinde aklıma geldi cumartesi eminönündeki sapık dün 4. lewent ciwarında görülmüş haberlerde dedi :roflol:

:roflol: :roflol:

ne sandın bacım korkuyoz herhalde ben öyle kolay kolay iğne vurduramam heede koluma

demek tırstın hee tırsak karı

neyse ben çıkıyom size laf yetiştirecem diye evin işi kaldı evimi toparlayam yaaaa:1no2::1no2:

git toparla ewini poklu gacıı:sinifsinif:

:dilcikar: :dilcikar:
ben çok nezih bi ortamda yaşıyorun her yer mis kimin :1closedeyes:

:dilcikar: :dilcikar:
ben çok nezih bi ortamda yaşıyorun her yer mis kimin :1closedeyes:

herkes öle değil ama biz görevimiz için türkiyenin her yerine gidiyoruz herşeyi görüoz bireysel yaklaşmamak lazım herkes için türkiye toz pembe değil bide ötekiler varr:lepi:

ya kızlaaaar şimdi bizim bebişlere kışlık şeyler almamız lazım yaa
eee kışlık yokki şimdii nerden alcaz herşey yazlııkk

kartanesii cnm benim aldığım yer depoya kaldırmiş kışlıkları adamcağız bir kaç sey çıkardı benim için yoksa bulamıcaz tabikii kışlıklarıı..
Cerin valla yok oldu eyice yaa unuttu biziii klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…