yok anam ben oldum olası viledaynan siliyom önce güzel bi süpürdün mü tamaaammolabilü valla nann kaydirigubbakcemile3 kirala diyok ebisceme emme yok karı şkna olmiy baksanaa..
benim evde 2 oda 1 salon bacım(yani benim derken kira)110 metrekare.valla çabuk bitiyo yaa işi toz aldım,paspas bide süpürge o kadar yaa.zaten artık paspasıda viledalan yapıyoz eğilmek yasak yaaa yoksa ben hayatta onla silmem hiç biyerii ordan aldığını orda bırakıyo nann....
heralde kızımmm akşam akşam işten gelip nası temizliim e bi zahmet sen normal temzliğini yaparken bi el atıverirsin ha hacıııdelikafaduldenabartma nann dublex işte kaç kat olacak
heee gidek valla.kıs ebise kiralayacamda bu gacı yemekte sende deyoo bu tamam da yaarın bşrgün orayıda bana temizletir:roflol:
anam kocama kalsa her odaya bir çocuk emme o kaaaada değil:roflol:
özgecimm ben 25. haftanın sonund tatilden döncem ancak ozaman gidebilirim şeker için geçmi kalmış olurum bidenemmm
ben silmem viledaylan hayatta busede doğurana kadar yere diz kurarak sildim viledaya sinir oluyom bende yine diz çökerek yapıyom vallaolabilü valla nann kaydirigubbakcemile3 kirala diyok ebisceme emme yok karı şkna olmiy baksanaa..
benim evde 2 oda 1 salon bacım(yani benim derken kira)110 metrekare.valla çabuk bitiyo yaa işi toz aldım,paspas bide süpürge o kadar yaa.zaten artık paspasıda viledalan yapıyoz eğilmek yasak yaaa yoksa ben hayatta onla silmem hiç biyerii ordan aldığını orda bırakıyo nann....
anam siz bütün apartman katının odalarını çocuk doldurunabartma nann dublex işte kaç kat olacak
heee gidek valla.kıs ebise kiralayacamda bu gacı yemekte sende deyoo bu tamam da yaarın bşrgün orayıda bana temizletir:roflol:
anam kocama kalsa her odaya bir çocuk emme o kaaaada değil:roflol:
:roflol: :roflol:kızıım bunnar hergün bi odada action yapsalar 10 dene bebeleri olur gııı :jeyyar:
yok anam ben oldum olası viledaynan siliyom önce güzel bi süpürdün mü tamaaamm
sonra ömür boyu bel fıtığı çekersin gıı
dün biri kayınvalidem biri de başka kadın olmak üzere iki temizlik manyağının dertlerini dinledim de anaaam dedim canımdan kıymetlimiii
ben silmem viledaylan hayatta busede doğurana kadar yere diz kurarak sildim viledaya sinir oluyom bende yine diz çökerek yapıyom valla
anam siz bütün apartman katının odalarını çocuk doldurun
aaayyyyy gülmekten şiştim nann haburda biskrem tıkınıyom boğazımda kalacak naannn
:roflol::roflol::roflol::roflol:
al bendende o kadar hayatta elimle silmem valla ama kayınvalidem halaaa eliyle siler neymiş o iyi temizlemiyormuş amann ne yapıyım oturup elle silsem akşama kadar bezle dolanırım heral:roflol:
kızlar mobilyadan sallamalı karyola var sadece ondan alacam oda yapmayı düşünmüyorum hayırlısıyla bir 4 yıl kullanırım sonra çocukodası yaprım takım alırım.şimdilik benim odamda olsun onu ayrı bir odaya terk edemem valla
yok anam ben oldum olası viledaynan siliyom önce güzel bi süpürdün mü tamaaamm
sonra ömür boyu bel fıtığı çekersin gıı
dün biri kayınvalidem biri de başka kadın olmak üzere iki temizlik manyağının dertlerini dinledim de anaaam dedim canımdan kıymetlimiii
hoşgeldim yolucum beniiimmŞenizslm kızlarr :lepi:
kızlar mobilyadan sallamalı karyola var sadece ondan alacam oda yapmayı düşünmüyorum hayırlısıyla bir 4 yıl kullanırım sonra çocukodası yaprım takım alırım.şimdilik benim odamda olsun onu ayrı bir odaya terk edemem valla
he yaaaal bendende o kadar hayatta elimle silmem valla ama kayınvalidem halaaa eliyle siler neymiş o iyi temizlemiyormuş amann ne yapıyım oturup elle silsem akşama kadar bezle dolanırım heral:roflol:
pasaklı gacılar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:
ben ayrı odaya terketcem kuzumu
ama oraya bi çekyat atacüüm zaten eşşek kadar yatak oluyo orda yatarun ilk zamanlar soonra yavaşçaa kendi odama kaçarun :roflol: bölece bebişim hiç yerdeğiştirmiş olmıcak
pis boğaz yinemi tıkınıyon nannnklava:kıskandın mı aksiyonlarımızı:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
yok anam ben ona dedim orda yatarız diye iki kişilik yatak oluyo çekyat ama beyefendikocanın papucu dama atılıyor hı
bide başak olcak nan bunlar,hayatta silemem viledalan tabii şimdik başka bebiş için siliyoz mecbur ama diğer türlü ellen temizlerin been :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?