2009 Kasm Anneleri

yok anam ben oldum olası viledaynan siliyom önce güzel bi süpürdün mü tamaaamm
sonra ömür boyu bel fıtığı çekersin gıı
dün biri kayınvalidem biri de başka kadın olmak üzere iki temizlik manyağının dertlerini dinledim de anaaam dedim canımdan kıymetlimiii

kızlar mobilyadan sallamalı karyola var sadece ondan alacam oda yapmayı düşünmüyorum hayırlısıyla bir 4 yıl kullanırım sonra çocukodası yaprım takım alırım.şimdilik benim odamda olsun onu ayrı bir odaya terk edemem valla

heralde kızımmm akşam akşam işten gelip nası temizliim e bi zahmet sen normal temzliğini yaparken bi el atıverirsin ha hacıııdelikafadulden

özgecimm ben 25. haftanın sonund tatilden döncem ancak ozaman gidebilirim şeker için geçmi kalmış olurum bidenemmm

ben de aynı o tarihte gitcem datlum yani 25+2 de falan 28. haftaya kadar yolu varmış merak etmee
ayrıca sana bin dene soru sordum ne cvp vermiyon gıı :mymeka:
yemeğe gidek bu hafta ha hacı

ben silmem viledaylan hayatta busede doğurana kadar yere diz kurarak sildim viledaya sinir oluyom bende yine diz çökerek yapıyom valla
anam siz bütün apartman katının odalarını çocuk doldurun
:roflol: :roflol:kızıım bunnar hergün bi odada action yapsalar 10 dene bebeleri olur gııı :jeyyar:

aaayyyyy gülmekten şiştim nann haburda biskrem tıkınıyom boğazımda kalacak naannn
:roflol::roflol::roflol::roflol:

al bendende o kadar hayatta elimle silmem valla ama kayınvalidem halaaa eliyle siler neymiş o iyi temizlemiyormuş amann ne yapıyım oturup elle silsem akşama kadar bezle dolanırım heral:roflol:

pis boğaz yinemi tıkınıyon nannnklava:kıskandın mı aksiyonlarımızı:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

ben ayrı odaya terketcem kuzumu
ama oraya bi çekyat atacüüm zaten eşşek kadar yatak oluyo orda yatarun ilk zamanlar soonra yavaşçaa kendi odama kaçarun :roflol: bölece bebişim hiç yerdeğiştirmiş olmıcak

slm canliz gacısıı a.s.
ebiscem sular geldi işler bitti nan bi banyo kaldı,hacı sende karının gözünğ korkutma nan eve girmeden bi gir yerini sağlama al ondan sonra ha yemek ha çay derken temizliğide kitlersin nan :roflol:
karının ağzı hiç boş durmuyo anam kaşlan göz arası gene tıkınıy baksana yuhh bee krispii nasıl böle incesin nan sen klava:

he kız biz viledaylan silelim zaten iş yapmak istemiyorumbenim evimde biraz büyük 180 mmetre kare var tabi kendi evimiz dedğil o kadar zengin değilem

slm kızlarr :lepi:
hoşgeldim yolucum beniiimmŞeniz

hangisi kafna yatıyorsa onu yap güzelim:lepi:

al bendende o kadar hayatta elimle silmem valla ama kayınvalidem halaaa eliyle siler neymiş o iyi temizlemiyormuş amann ne yapıyım oturup elle silsem akşama kadar bezle dolanırım heral:roflol:
he yaaa
pasaklı gacılar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:

ne pasaklısı nan heryeri çamaşır suyunan sildinmi heeç bişeycik kalmıyo nan aaa bu ne bee ömrümüzü temizlikle mi harcıcaz bee

pasaklı gacılar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:

hiçte pasaklı değilem canımın kıymetini biliyorum valla:dilcikar:kayınvalidem hep der ben böle yaptımda ne kıymetim oldu diye ama halada öle siler hala umudu var heral:roflol:

kocanın papucu dama atılıyor hı
yok anam ben ona dedim orda yatarız diye iki kişilik yatak oluyo çekyat ama beyefendi
aa velede bak beni yatağımdan edecekmiş dedi kendi bilir valla ister gelir ister kocamaan yatağında yatar :1closedeyes:
bide başak olcak nan bunlar,hayatta silemem viledalan tabii şimdik başka bebiş için siliyoz mecbur ama diğer türlü ellen temizlerin been :lepi:

:dilcikar: :dilcikar:
sen sil sanki elle silince her metrekare için ayrı bez kullanıyon :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…