2009 Kasm Anneleri

selam canım nerelerdeydin gııııııııı
ayy yok ben viledayla silmiyom ordan alıp öbür tarafa bırakıyo sankim emme son ay falan vileda ya da mob alcam ben de
çalısıyom fıstıkım ya garılar benı bırakmıyokı iki konusuyumm opuyorumnanaktan

onların aksiyon yapacak hali yok kuzum sadece elle silecek hali var sende mi ondansın yoksam ha hacı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:amannnn temizlesem yine batacak en iyisi aksiyona dewam:lepi:

nan garılarrr ben hiç temizlik yapmıyom ya evde :roflol: :roflol: :roflol: benımkıı en ıyısımız o zaman benım sürekli aksiyon yapmam lazım am abenım canım ıstemeyuuuurrrrrr :kedi: bu aralar karnım buyuduya kendımı rahat hissetmeyurum aklım bebemde kalıyuuu zemuszemus

yok kuzum kooooocaaaa teras var neyimize yetmiyor:roflol::roflol::roflol:
dikkat edin nann aksiyon yaparke aşağı düşersiniz aksiyon yapacak yerleriniz kırılır

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisŞeniz Şeniz

sen kime laf atıyon gııı tecrübeli ana var karşında güzelce oğluşumun odasını temizlerim her sabahta havalandırırım ohhh mis gibi maş. şuana kadarda hiç hasta etmedim yavrumu

ayy yazuuukkk

sen kime laf atıyon gııı tecrübeli ana var karşında güzelce oğluşumun odasını temizlerim her sabahta havalandırırım ohhh mis gibi maş. şuana kadarda hiç hasta etmedim yavrumu

yürrü bee koçum itekkk :sm_cool: :sm_cool:

dikkat edin nann aksiyon yaparke aşağı düşersiniz aksiyon yapacak yerleriniz kırılır

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisŞeniz Şeniz

yok kuzum koca duvar ve demirler var sen kendinle karıştırdın bizi heralde.:roflol::roflol:

korkma kuzum yaaa bebişe birşey olmaz inin banayerimsenibenhazır enerjin varkendelikafadulden
yürrü bee koçum itekkk :sm_cool: :sm_cool:

tutmayın leeeeeeen beniiiiiiiidelikafadulden

korkma kuzum yaaa bebişe birşey olmaz inin banayerimsenibenhazır enerjin varkendelikafadulden

:jeyyar: eyy o zaman bugün korkmayım ben hihoyyyt
tutmayın leeeeeeen beniiiiiiiidelikafadulden

benide tutmayınnnnnnnnnnnnnn lülülülülülü

anam siz o duvarları demirleri yıkarsınız aksiyon yaparken malum kuduruk karusun
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

daha 21 yasında nan krispi heralde kuduruk olcek,bi gelsin 30 una bak bakalım noliyy :roflol: evi viledalıcak hali bile kalmıcak nan karının :roflol: bırak actionıı :roflol:

sen nere gidiyon bacım yolmayamı:roflol::roflol:
yok akşama :jeyyar: :jeyyar:

daha 21 yasında nan krispi heralde kuduruk olcek,bi gelsin 30 una bak bakalım noliyy :roflol: evi viledalıcak hali bile kalmıcak nan karının :roflol: bırak actionıı :roflol:

itek genç memeliiiiiiiiiiii dabi kuduruk olcak sırnaşık şey sositososito

he kııı habu yaşta viledaylan yer siliyo 30 unu heç düşünemeyom
yerimsenibenyerimseniben

anam siz o duvarları demirleri yıkarsınız aksiyon yaparken malum kuduruk karusun
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
kıskandın demiiiiiiiiiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
tutmayın nan itekiii :roflol:
tutmayakta yap bidene dahaa ölemi düdükk :roflol:

yok nannnn enesim piyasada yokken ne aksiyonlar yaptık birşey olmadı bunda bitek kazara oldu bidaha da bu tuzağa düşmem inş:Saruboceq:ulan benimle dalga geçin bakıyım sizi acep hangi hamilelerin topiğinde yakalarım:jeyyar:

yok nann akşama action yapcak itekten akıl aldı gacııı :roflol: :roflol: vah garibiiiimmm

:roflol:
nan o hele karnındakini çıkarsın ondan sonra başlar aksiyon dersine nan
yok akşama :jeyyar: :jeyyar:

itek genç memeliiiiiiiiiiii dabi kuduruk olcak sırnaşık şey sositososito

kuduuuuur kuuuuurrrr
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…