çalısıyom fıstıkım ya garılar benı bırakmıyokı iki konusuyumm opuyorumnanaktanselam canım nerelerdeydin gııııııııı
ayy yok ben viledayla silmiyom ordan alıp öbür tarafa bırakıyo sankim emme son ay falan vileda ya da mob alcam ben de
onların aksiyon yapacak hali yok kuzum sadece elle silecek hali var sende mi ondansın yoksam ha hacı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:amannnn temizlesem yine batacak en iyisi aksiyona dewam:lepi:
dikkat edin nann aksiyon yaparke aşağı düşersiniz aksiyon yapacak yerleriniz kırılıryok kuzum kooooocaaaa teras var neyimize yetmiyor:roflol::roflol::roflol:
valla ben ellede silerim,actionumuda yaparım anam alkisalkisalkis.o ayrı o ayrrııı :teytey:
siz silinmeye devam edin pasaklı pasaklı oturun,bide bebeler mikrop kapmasın diye halıyı toz tutmayan alceklermiş ulan siz önce evinizi bi güzel silin nan :mymeka:
ne zamandan beri evde temizlik yapmak kölelik oldu kııı
kedi uzanamadığı ciğere mırnav dermiş o hesap yani
valla ben ellede silerim,actionumuda yaparım anam alkisalkisalkis.o ayrı o ayrrııı :teytey:
siz silinmeye devam edin pasaklı pasaklı oturun,bide bebeler mikrop kapmasın diye halıyı toz tutmayan alceklermiş ulan siz önce evinizi bi güzel silin nan :mymeka:
nan garılarrr ben hiç temizlik yapmıyom ya evde :roflol: :roflol: :roflol: benımkıı en ıyısımız o zaman benım sürekli aksiyon yapmam lazım am abenım canım ıstemeyuuuurrrrrr :kedi: bu aralar karnım buyuduya kendımı rahat hissetmeyurumaklım bebemde kalıyuuu zemuszemus
sen kime laf atıyon gııı tecrübeli ana var karşında güzelce oğluşumun odasını temizlerim her sabahta havalandırırım ohhh mis gibi maş. şuana kadarda hiç hasta etmedim yavrumu
dikkat edin nann aksiyon yaparke aşağı düşersiniz aksiyon yapacak yerleriniz kırılır
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisŞeniz Şeniz
korkma kuzum yaaa bebişe birşey olmaz inin banayerimsenibenhazır enerjin varkendelikafaduldençalısıyom fıstıkım ya garılar benı bırakmıyokı iki konusuyumm opuyorumnanaktan
nan garılarrr ben hiç temizlik yapmıyom ya evde :roflol: :roflol: :roflol: benımkıı en ıyısımız o zaman benım sürekli aksiyon yapmam lazım am abenım canım ıstemeyuuuurrrrrr :kedi: bu aralar karnım buyuduya kendımı rahat hissetmeyurumaklım bebemde kalıyuuu zemuszemus
yürrü bee koçum itekkk :sm_cool: :sm_cool:
yok kuzum koca duvar ve demirler var sen kendinle karıştırdın bizi heralde.:roflol::roflol:
korkma kuzum yaaa bebişe birşey olmaz inin banayerimsenibenhazır enerjin varkendelikafadulden
:jeyyar: eyy o zaman bugün korkmayım ben hihoyyyt
tutmayın leeeeeeen beniiiiiiiidelikafadulden
benide tutmayınnnnnnnnnnnnnn lülülülülülü
anam siz o duvarları demirleri yıkarsınız aksiyon yaparken malum kuduruk karusun
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
benide tutmayınnnnnnnnnnnnnn lülülülülülü
sen nere gidiyon bacım yolmayamı:roflol::roflol:
yok akşama :jeyyar: :jeyyar:sen nere gidiyon bacım yolmayamı:roflol::roflol:
daha 21 yasında nan krispi heralde kuduruk olcek,bi gelsin 30 una bak bakalım noliyy :roflol: evi viledalıcak hali bile kalmıcak nan karının :roflol: bırak actionıı :roflol:
daha 21 yasında nan krispi heralde kuduruk olcek,bi gelsin 30 una bak bakalım noliyy :roflol: evi viledalıcak hali bile kalmıcak nan karının :roflol: bırak actionıı :roflol:
kıskandın demiiiiiiiiiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:anam siz o duvarları demirleri yıkarsınız aksiyon yaparken malum kuduruk karusun
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
tutmayın nan itekiii :roflol:
tutmayakta yap bidene dahaa ölemi düdükk :roflol:
evet anam güven iteğe birini doğurursun diğerini alırsın karnına :roflol: :roflol:
nan o hele karnındakini çıkarsın ondan sonra başlar aksiyon dersine nanyok nann akşama action yapcak itekten akıl aldı gacııı :roflol: :roflol: vah garibiiiimmm
:roflol:
yok akşama :jeyyar: :jeyyar:
itek genç memeliiiiiiiiiiii dabi kuduruk olcak sırnaşık şey sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?