nan o hele karnındakini çıkarsın ondan sonra başlar aksiyon dersine nan
kuduuuuur kuuuuurrrr
:roflol::roflol:
kıskandın demiiiiiiiiiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yok nannnn enesim piyasada yokken ne aksiyonlar yaptık birşey olmadı bunda bitek kazara oldu bidaha da bu tuzağa düşmem inş:Saruboceq:ulan benimle dalga geçin bakıyım sizi acep hangi hamilelerin topiğinde yakalarım:jeyyar:
garıya bak ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizkuduruk degıldınizde ha bu uşakları niye yaptunuz nasıl yaptunuz de bakalım bana çıtırtı çaturduuuuuuuuuuuuu seni delikafadulden
görüşürük o zaman kuzum seni 8 yıl sonra kk ya dawet ediyorum:enbuyukkk:daha 21 yasında nan krispi heralde kuduruk olcek,bi gelsin 30 una bak bakalım noliyy :roflol: evi viledalıcak hali bile kalmıcak nan karının :roflol: bırak actionıı :roflol:
hehhh siz yapmıyormusunuz sanki hamileyken hiç bi zararı olmuyor tabii herşey normalse:dilcikar:yok nann akşama action yapcak itekten akıl aldı gacııı :roflol: :roflol: vah garibiiiimmm
:roflol:
kısım bu enerjimi o yaşlara saklıyom sizin gibi şimdiden elle silsem 30 a varmadan pilim biter akıllı garıyam ben:jeyyar::sm_cool::roflol:he kııı habu yaşta viledaylan yer siliyo 30 unu heç düşünemeyom
yerimsenibenyerimseniben
ne güzel işte ıkısı bır buyur opuyorumnanaktan
he bacım ben bu uşağı yapmak için 7 ay aksiyon yaptım kolay olmadı yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görüşürük o zaman kuzum seni 8 yıl sonra kk ya dawet ediyorum:enbuyukkk:
hehhh siz yapmıyormusunuz sanki hamileyken hiç bi zararı olmuyor tabii herşey normalse:dilcikar:
kısım bu enerjimi o yaşlara saklıyom sizin gibi şimdiden elle silsem 30 a varmadan pilim biter akıllı garıyam ben:jeyyar::sm_cool::roflol:
hehhh işte böleeee:sm_cool:
ayyyyyyyyyy hihoyyyt komsum aradı sekerlerrr,mercimek köftesi yapmışş hihoyyyt gidemde yiyeem cokacimcoook
he bacım ben bu uşağı yapmak için 7 ay aksiyon yaptım kolay olmadı yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende çıkıyom otur otur popom acıdı yavvv
hıh :dilcikar:ayyyyyyyyyy hihoyyyt komsum aradı sekerlerrr,mercimek köftesi yapmışş hihoyyyt gidemde yiyeem cokacimcoook
nereye gidiyon gııı ben geldim diye mi kaçıyon yoksam:çok üzgünüm:
bizde çok acıktık ama ama yaaa kaynanamızda yokki :sinifsinif:
ah kıyamammmm :1hug:
dunku ruh halimle ilgili yazan herkese tesekkur ederim. bugun daha iyiyim ama dun gece cok agladim. aklima geldikce durup durup agladim. aslinda sinirden agladim. benimki gercekten iyilikten maraz dogar hikayesi. iyilik olsun diye temizlige aldim yaptigina bak.
bu gelecegi bilebildigini sanarak kendini nerdeyse Rabbim'le bir tutan cahil insani Rabbim'e havale ettim. Rabbim bizi korusun insallah.
dunku ruh halimle ilgili yazan herkese tesekkur ederim. bugun daha iyiyim ama dun gece cok agladim. aklima geldikce durup durup agladim. aslinda sinirden agladim. benimki gercekten iyilikten maraz dogar hikayesi. iyilik olsun diye temizlige aldim yaptigina bak.
bu gelecegi bilebildigini sanarak kendini nerdeyse Rabbim'le bir tutan cahil insani Rabbim'e havale ettim. Rabbim bizi korusun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?