amin canım amiinn
zaten sen o yarım akıllının lafına bakıp sinirlerini bozdun yaa deliii bebişine yazık be kızım
hele bi tane muredaya buldum kii çok komik
aksiyoncu gacı senı :roflol: :roflol:he bacım ben bu uşağı yapmak için 7 ay aksiyon yaptım kolay olmadı yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende dün yedım kocamın halası nda delikafaduldenayyyyyyyyyy hihoyyyt komsum aradı sekerlerrr,mercimek köftesi yapmışş hihoyyyt gidemde yiyeem cokacimcoook
yeni awatarım nasıl kızlarrrr
hele bi tane muredaya buldum kii çok komik
anam sen ilk başta isteme bebek neynnn oda sana öle aksiyonlar yaptırır iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o zaman kimse benim elime su dökemez kaydirigubbakcemile3. biz sırf bebiş için 3 bucuk sene actıon yaptıke bi de ondan önce 3 bucuk sene war etti mi sana 7 sene :1shok: 7 ayda neymiş :dilcikar:
nereye gidiyon gııı ben geldim diye mi kaçıyon yoksam:çok üzgünüm:
aaayyyy çok komik nan bu tam muredanın kopyası mureda nan koysana profiline onuhele bi tane muredaya buldum kii çok komik
aksiyoncu gacı senı :roflol: :roflol:
bende dün yedım kocamın halası nda delikafadulden
züperrrrrrrrrrr :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:hele bi tane muredaya buldum kii çok komik
ah be wannaaam bi de sen ööle deli bi kadının dedikleri için mi oturdun ağladın ayy kadının kafasından tahta eksikmiş gaabahem ne yarim akilli. bu kadin ilk cocugunu aldirmak istemis, ikinciyide karninda oldurmeye calismis. bir daha esigimdem iceri giremez. Allah'im hepimizi korusun boylelerinden insallah.
kızlar yaa midem bulanıyo benim geneeee
ah be wannaaam bi de sen ööle deli bi kadının dedikleri için mi oturdun ağladın ayy kadının kafasından tahta eksikmiş gaaba
ulan tubişş seninde muredanın memişleri taş yağsın kafana inş :Saruboceq: ayyy ne tiksinç sey o öleeelmaz:
wannam yaaa görüyomusun şunları yaaa.canım benim takma tabi yaa kafana salla gitsin...
Nehirrr cnm gözün aydııınn...ayy bidaamıu iççen o sudan :bbo:
ay saol canım moralim cok bozuk ama çooookk yalnızım zırlamaktan deli oldum bugün adam yok ben tek basına ordan oraya daha bi ürü iş cıktı basıma of yaa:çok üzgünüm:
ulan tubişş seninde muredanın memişleri taş yağsın kafana inş :Saruboceq: ayyy ne tiksinç sey o öleeelmaz:
wannam yaaa görüyomusun şunları yaaa.canım benim takma tabi yaa kafana salla gitsin...
Nehirrr cnm gözün aydııınn...ayy bidaamıu iççen o sudan :bbo:
gordum canim ne yaptiklarini. hepsi sapik bunlarin.sırnaşık şey
bende mumkum oldugunca sallamaya calisiyorum ama sacini basini yolasim var valla.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?