2009 Kasm Anneleri

hele bi tane muredaya buldum kii çok komik

Eklentiler

• $erotic2.gif
    13,1 KB · Görüntüleme: 29
he bacım ben bu uşağı yapmak için 7 ay aksiyon yaptım kolay olmadı yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aksiyoncu gacı senı :roflol: :roflol:
ayyyyyyyyyy hihoyyyt komsum aradı sekerlerrr,mercimek köftesi yapmışş hihoyyyt gidemde yiyeem cokacimcoook
bende dün yedım kocamın halası nda delikafadulden

yeni awatarım nasıl kızlarrrr

züperrrrrrrrrrr :lepi:

anam sen ilk başta isteme bebek neynnn oda sana öle aksiyonlar yaptırır iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaayyyy çok komik nan bu tam muredanın kopyası mureda nan koysana profiline onu
:roflol::roflol:
aksiyoncu gacı senı :roflol: :roflol:

bende dün yedım kocamın halası nda delikafadulden

züperrrrrrrrrrr :lepi:

yok canım yaaa aksiyon konusunda iteğin eline su dökemem byeeee

:roflol: :roflol: :roflol:
hem ne yarim akilli. bu kadin ilk cocugunu aldirmak istemis, ikinciyide karninda oldurmeye calismis. bir daha esigimdem iceri giremez. Allah'im hepimizi korusun boylelerinden insallah.
ah be wannaaam bi de sen ööle deli bi kadının dedikleri için mi oturdun ağladın ayy kadının kafasından tahta eksikmiş gaaba

ya yok çok sıcak ve de tofita yedim ne akla hizmetse oooff hiç tatlı bişeye gelemiyom yaaa

ben geldim kızlar sonuçalrı aldım 4 boyut incelememiz normal cok şükür ama şekerim yüksek cıktı 100 mg yükleme yapılıcak .. bide idrar yolu enfeksyonu çıktı ilaç yazdı doktor

ah be wannaaam bi de sen ööle deli bi kadının dedikleri için mi oturdun ağladın ayy kadının kafasından tahta eksikmiş gaaba

etkilenmemek mumkun mu be canim, hele hele boyle hassas bir donemde. ama simdi iyiyim. her zamanki gibi Rabbim'e sigindikca icim ferahliyor.yerimseniben

ulan tubişş seninde muredanın memişleri taş yağsın kafana inş :Saruboceq: ayyy ne tiksinç sey o öleee lmaz:
wannam yaaa görüyomusun şunları yaaa.canım benim takma tabi yaa kafana salla gitsin...
Nehirrr cnm gözün aydııınn...ayy bidaamıu iççen o sudan :bbo:

ay saol canım moralim cok bozuk ama çooookk yalnızım zırlamaktan deli oldum bugün adam yok ben tek basına ordan oraya daha bi ürü iş cıktı basıma of yaa:çok üzgünüm:

ay saol canım moralim cok bozuk ama çooookk yalnızım zırlamaktan deli oldum bugün adam yok ben tek basına ordan oraya daha bi ürü iş cıktı basıma of yaa:çok üzgünüm:

canım beniiiim,kıyamam ağlama ama adam napsın sankii o çokmu memnun sence halinden :umursamaz:
ne çıktı dahakii

gordum canim ne yaptiklarini. hepsi sapik bunlarin.sırnaşık şey

bende mumkum oldugunca sallamaya calisiyorum ama sacini basini yolasim var valla.klava:

gordum canim ne yaptiklarini. hepsi sapik bunlarin.sırnaşık şey

bende mumkum oldugunca sallamaya calisiyorum ama sacini basini yolasim var valla.klava:

onların lafına bakıpta yaşayadık cnm oohoooo mafoldumben sallıcaksın ama keşkem bi iki laf deyeydin sen ne biçim konuşuyosun felan diyeee :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…