canım sen amniosentez mi yaptırmıştın
hadi gözün aydın bakalım bu testler insanı endişelendirmekten başka işe yaramıyoo
Destna canım benim üzme kendini bakim banada oluyor çoğu zaman ama eşime eziyet etmemeye çalışıyom biliomki o daha çok üzülüyor ama hormonlar işet ağlamak istemişin belli neyse dahada yapma bak tekmeyi yersin sona
hıı ne demezsin kafamçokkarıştıa.s ooohh karnı tok sırtı pek kaynana iyi bakıyo hatuna artık ne yedi ne içtiyse gelemedi hala ( ay benim de gözüm karının yediğinde içtiğinde ha töbe töbe ):kedi:
anaa noldu nandün akşam eşimle tartıştık bir ağlama krizine girdim 2 saate yakın sürdü eşim geldii beni sakinleştirmeye bana bi bakışı vardı kii ben kendimden çok ona üzüldüm ama kendimi kontroledemedim sesli ağlamam ama iç çekmek daha fena neyse eşim yalvar yakar aldı beni gittik yattık sonundaaa ve sabah büyük şok yüüzm neye dönmüşş bugün arapça dersi varr ben millete ne diycemm kızlarr
murada gıı sende mi aylin hanıma gidiyoduun?Günaydın kızlar .
24 ten sonra daha sağlıklı cicim ben iki hafta sonra yaptırcamahh yalandan kim ölmüş dimii bakalım artık duruma göre bir şey uydurucaz çok samimi olmadığım kişlerde var orda anlatmak pek işime gelmiyor açıkçası
şeker tahlilinii ne zaman yaptırıcaz 23.hafta başladığında yapılabiliyormu acaba yarın yada öbğr gn gitsem yada haftayamı bıraksam
ebişim çok hareketli deel ya bu kız tembel eccük :))
saol canım ilk kez kendimi bu kadar koyverdimm bir daha olmaz inşşş ben giidyim duşaa
derste çalışıcam kahvaltı etmedim tembelliğim üstümdee hoşgeldin kartanesii
ebeler ilgilendimi senlen yoksa yine aşımı yaptılar yannlızca
kartanesüü hoşgeldinnnnnnnnnnnn
elif bebek kızmış gözün aydınn
aman aman içerde neyse dışarda da o olsun adamım bu kızlar karnımızda mıy mıy hareket etmiy doğunca kök söktürmese barilmaz:
Evet tatlım ben aylin hanıma gidiyorum ama değiştiricem sendemi ona gidiyorsun ?
varisi bana da sordular nolcak ki varis var desem napcakler acep ii geçmiş olsun deyip yollarmış kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum şekerüümmm
nediyon gıı ne zamandır iki geyik çeviremedik nan
evet ona gidiyorum ben
sen niye değiştircen memnun diilmisin
valla ben normalde her şekilde yerimm :) emme soğanlıda pek güzel olur yawwrimay kızlar soğan severmisinis bilmem ama ben haşlanmış yumurtayı anca soğanla yiyom :)) ya kuru soğan ve pul biberle yiyom yada yeşil soğan maydonos taze nane doğrayıp limon ve yağ döküp yiyom
ben çok ii hissediyom da babaya gıcık biraz oğlum 22+3 olduk ama hala ona tepki vermiyo babası da bozuluyo daha şimdiden kızmaya başladı oğluşuma eşşoleşşek diyo ayol minnacık çocuğahaklısın canım saolsın bir patlama yaşandı ve geçti iştee umarım bir daha olmazz
ebisececim bebeğin hareketlerini bir iki hafta çok daha yoğun hissediceksin eşinde daha net algılayabilir hafta hafta gebelikte okudum dert etmee
canım patates i ikiye böl sar 15-20 dk beklet sonra da ılık çayla pomat yaphemde nasıll gözlerim çok fena birasdan duş alıcam maske yapsam olurmuii hamileykene
güzel arkidişim gözlerin aydınn çok sevindimEbisce amniosentez sonucu 20 gün sonunda belli oldu ve temiz çıktı. Allah böyle bir stresi kimseye yaşatmasın. Sonunda üzerimden ağır bir yük kalmış gibi oldu.
valla ben 21. hafta gittim 1 ay sora gel dedi 25. haftaya denk geliyoahh yalandan kim ölmüş dimii bakalım artık duruma göre bir şey uydurucaz çok samimi olmadığım kişlerde var orda anlatmak pek işime gelmiyor açıkçası
şeker tahlilinii ne zaman yaptırıcaz 23.hafta başladığında yapılabiliyormu acaba yarın yada öbğr gn gitsem yada haftayamı bıraksam
amaaan ilerde fırıl fırıl dönecek nasılsaa yok sen çocuksun koş bakkala git yok sen genç kızsın çayları tazele, gelinsin hizmette kusur etme , annesin çocuğu eşini ihmal etme işleri de aksatmaa oooldu aynı zamandada bi de mendill salla barii :teytey: bırak da çocuk anasının karnında bari rahat etsin nannebişim çok hareketli deel ya bu kız tembel eccük :))
ne güzel gııayy dün kociş dedüküüü aşgum sen heç kilo almadın ya sadece bebiş var göbeen de o kaa heryerin aynı duruyo dedi çok mutlandımm heheh
Ben son 20-25 güne kadar ona gidiyordum. Bu amnio sentez konusunu alıştırmadan aniden telefonda çat diye söyledi. Eşini al buraya gel dedi. Benim eşimde sağlık sektöründe çalışıyo ama böyle bir durumu çat diye söylemez. Ben eşimle koşa koşa hastaneye gittim ne kadar olumsuz durum varsa hepsini birden önüme serdi. Sonuçta eşimde bende bu durumu pek beğenmedik.
Neyse oda çok önemli değil ama 2. konu Aylin hanım tüp bebekci. Doğum konusunda tecrübe konusunu düşünüyoruz. Çalışmalarının % 95 i tüp bebek yani doğumla çok alalkalı değil. Kendisi doğuma girsede onun doğumlarını asistanlar yaptırıyormuş. Orda asistan arkadaş var bilgi ondan.
Anlıycan şüphelerim var tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?