2009 Kasm Anneleri

naberin kızlarr birasdan babam beni almaya gelicek köye çıkıcaz orası eser belkim püfür püfür biraz evi toparlayıp sizide okurum bu arada belkim kalırımm gelemessem merak etmeyinn
günaydın destnaa ben de diyom bu kız ne zamandır temizlik yapıyom diye yazmaz oldu nazar deymesin diye mi demiyon gıı

günaydın canım nasılsın oğluşummda bi tekme ile selamı aldı
günaydın kartanesi cerin nasılsınız
yerim ben onun bana selam veren ayaklarını

günaydın asebaa, cerincim , narçiçeğüü geçmişe göz attım geldim gece ne kaynatmışlar deyüü
anammm çook kaynatıyolar sıcak çenelerine vurdu ben geçmişe yetişemiyom garii

07narcicegi, aseba+, cerin, karakızz, Kartanesi+, mevzey sabah şerifleriniz hayrolsun efeeemmm

sağolun efendim sizinde hayrolsun

nan bu gece kuşları sizin hiçmi uykunuz gelmiy geç saatlere kadar oturuyonuz çene çalıyonuz valla ben eve zor atıyom kendimi tavuk gibide yatıyom erkenden

günaydın destnaa ben de diyom bu kız ne zamandır temizlik yapıyom diye yazmaz oldu nazar deymesin diye mi demiyon gıı

kız kızıyosunuz diye yazmıyorum napiyimmm bu ara çok yapmıyorum kirlenmiyorkii mutfağı banyoları hergün temizliyom zten evide yeni sildim camlar duruyii tembellik ediyom sıcakyaa

naberin kızlarr birasdan babam beni almaya gelicek köye çıkıcaz orası eser belkim püfür püfür biraz evi toparlayıp sizide okurum bu arada belkim kalırımm gelemessem merak etmeyinn

git canım azcık serinlede kendine gel
benim kocişte bu akşam yaylaya gidek sabah geri dönelim deyoo emme
bakalım halim olursa giderim

kız kızıyosunuz diye yazmıyorum napiyimmm bu ara çok yapmıyorum kirlenmiyorkii mutfağı banyoları hergün temizliyom zten evide yeni sildim camlar duruyii tembellik ediyom sıcakyaa

anam acıkta tembellik yap dinlen yahu yorma kendini öyle

günaydınn en tatlı annesii ve tatlı bebişi zemuszemus

:kedi: :kedi: :kedi: opuyorumnanaktan

he valla sonra öğlen gelip günaydın derler :mymeka:
heee dooru nan sen benim kaynanamı tanıyon sayılır :1shok: ne yani çekiştiremiyceemmi şincik benn emmme benim kaynanam dünya tatlısı zaten kız nesini çekiştirem opuyorumnanaktan
ayrıca hala yoksa babaanneye benzer cnm :kedi:
tüm bunlara rağmen ban ticker yaparsın dimi hacıı benim sat 01.02.2009 muhtemel doğum tarihine de 8 kasım deyiler a.s.

nan bu gece kuşları sizin hiçmi uykunuz gelmiy geç saatlere kadar oturuyonuz çene çalıyonuz valla ben eve zor atıyom kendimi tavuk gibide yatıyom erkenden

baksana bacım daha o gece kuşları uyuyoo bizim gibi erken mi kalkıyolar kii
tabeee gece geç yatsalarda sorun deeel sabah uyurlar
acıyan bize acısın sabah engeç 7 de ayaktayız

bu arada dün listeyi mi gördüm ben
ve o listede sankim benim oğluşum yazmıyodu ben yazmıştım emme

günaydın kızlar çok açıktım ya tüp bitti açlığa dayanamıyorum şimdi birde tüpçü bekle

ohhh valla ne güzel yaylanız var bızım ne bır yaylamız ne bır köyümüz var :gitme:

ama bizim buranın sıcağı gibide yok sizin orda

gel canım senide götürelim yaylamız 30dk sürüyooo
kociş akşam gidip sabah gelmek istiyoo kendime güvenemiyom ama
bugün deneyecem galiba kociş için napem

günaydın kızlar çok açıktım ya tüp bitti açlığa dayanamıyorum şimdi birde tüpçü bekle

hayırlı sabahlar canım benimde dün akşam bitti tüpüm birasdan köye çıkıcam diye istemedim bendee karpuz falan varsa onunla et kahvaltını napcan çayı sütüü sıcak sıcak oluyorr hade kolay gele bende yiyecem birasdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…