kıslar listede benim kızım olcak yazıyodu kim sildi yaaaaaaa
yok asebacım çok oldu öğreneli o zaman yazılmıştı ne oldukine anlamadım
günaydın cicimmgünaydın herkese
falla ben bişi yapmadım yapanı da görmedimm :sinifsinif:kıslar listede benim kızım olcak yazıyodu kim sildi yaaaaaaa
ne gözü nann sen homini gırtlak ye ne bulursan sonna da nazar de göz de tut kızım biraz boğazını sende :icecream: kornet yermisin cicimm?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:günaydın kızlar ben geldim
bu gece midem çok fena yandı ekşidi yarabbim bmle yanma görmedim neden böle oldum ben gece 1 buçukta kocişi kaldırdım nöbetçi eczaneye gönderdim reinne şurup aldırdım doktor ekşime gaz olursa kullan demişti anam onu içtimde 3 gibi uyudum ne oldu bana anlamadım dahada saymayacam burda ne yaediğimi nazar ettiniz boğazımı şimdi yemek yemeye korkuyom yine midem yanacak deyü nan ne göz warmış sizde nan hastanelik etceniz beni beeeeee sölemiycem daha
Elif Şafak, kitabında demiş ki, annelere sürekli bir pompalama var, bebeğiniz zeki olsun diye klasik müzik dinletin, brokoli yedirin, onu yapın, bunu yapın. Sonra yine aynı kadınlar, bebeleri zeki olsun diye her fedakarlığa katlananlar bu defa yavrunun zekasını geliştirmeye, yaratıcılığını arttırmaya değil, çocuğu baskılamaya ve herkese benzetmeye çalışırlar. Bu ne yaman çelişki anne? Hani benim gençliğim nerde?
günaydın cicimm
falla ben bişi yapmadım yapanı da görmedimm :sinifsinif:
ne gözü nann sen homini gırtlak ye ne bulursan sonna da nazar de göz de tut kızım biraz boğazını sende :icecream: kornet yermisin cicimm?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Dün gece nasıl korktum anlatamam kıslar biz gene yanıklar balkonda uykuya daldık ondan sona 12de gecegüm güm sesler gelmeye başladı eşimde bende neye uğradığımızı şaşırdık sonaaçtım gözümü ateş topları eşim bana sarıldığı gibi içeri attı sürünerk o arada dizini mermere vurmuş içeri girdiğimizde bişeyler patlıyodu balkona doğru sona kizova kizova lellellelelelellel diye zılgıt çekmezlermi o atılan şeyde havai fişekti yan apartmana gelin giriyomuş bu kaçıncı biz yan apartman herhalde bekar kalmadı ama ödümüz patladı bebişime bişi olcak diye çok korktum çünkü epey zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi attı ya bu saattede havai fişek atılmazki evlerin ortasına alışamadık walla buralara hayırlısyla doğursaydım bebişi
günaydın kızlar ben geldim
bu gece midem çok fena yandı ekşidi yarabbim bmle yanma görmedim neden böle oldum ben gece 1 buçukta kocişi kaldırdım nöbetçi eczaneye gönderdim reinne şurup aldırdım doktor ekşime gaz olursa kullan demişti anam onu içtimde 3 gibi uyudum ne oldu bana anlamadım dahada saymayacam burda ne yaediğimi nazar ettiniz boğazımı şimdi yemek yemeye korkuyom yine midem yanacak deyü nan ne göz warmış sizde nan hastanelik etceniz beni beeeeee sölemiycem daha
Elif Şafak, kitabında demiş ki, annelere sürekli bir pompalama var, bebeğiniz zeki olsun diye klasik müzik dinletin, brokoli yedirin, onu yapın, bunu yapın. Sonra yine aynı kadınlar, bebeleri zeki olsun diye her fedakarlığa katlananlar bu defa yavrunun zekasını geliştirmeye, yaratıcılığını arttırmaya değil, çocuğu baskılamaya ve herkese benzetmeye çalışırlar. Bu ne yaman çelişki anne? Hani benim gençliğim nerde?
ayy evet sizin deniziniz harika yaa trabzonda girdim ben deeeay canım benim biizm burda deniz pırıl pırıl gidemiyorumkii eşim çok yoğun çalışıyor gerçi yüzmede bilmem ama hiç olmassa biras srinlerdim hamilelere iyi geliyormuşş maddi zorlukları bende evlenince tanıdım geçicek inş bu günlerdee bebişlerimiz bol bereketle gelirler Allahın izniylee
yok nan işim vaarkartanesi nan nere gittiin ? hala geçmişin derinliklerinde misin?
töbe töbe ben onların façasını alırdım aşağı bacım bişe demedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?