Dün gece nasıl korktum anlatamam kıslar biz gene yanıklar balkonda uykuya daldık ondan sona 12de gecegüm güm sesler gelmeye başladı eşimde bende neye uğradığımızı şaşırdık sonaaçtım gözümü ateş topları eşim bana sarıldığı gibi içeri attı sürünerk o arada dizini mermere vurmuş içeri girdiğimizde bişeyler patlıyodu balkona doğru sona kizova kizova lellellelelelellel diye zılgıt çekmezlermi o atılan şeyde havai fişekti yan apartmana gelin giriyomuş bu kaçıncı biz yan apartman herhalde bekar kalmadı ama ödümüz patladı bebişime bişi olcak diye çok korktum çünkü epey zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi attı ya bu saattede havai fişek atılmazki evlerin ortasına alışamadık walla buralara hayırlısyla doğursaydım bebişi
ayy o ne biçim şey öle gecenin bi yarısı ve evlerin arasında da yapılmaz kiDün gece nasıl korktum anlatamam kıslar biz gene yanıklar balkonda uykuya daldık ondan sona 12de gecegüm güm sesler gelmeye başladı eşimde bende neye uğradığımızı şaşırdık sonaaçtım gözümü ateş topları eşim bana sarıldığı gibi içeri attı sürünerk o arada dizini mermere vurmuş içeri girdiğimizde bişeyler patlıyodu balkona doğru sona kizova kizova lellellelelelellel diye zılgıt çekmezlermi o atılan şeyde havai fişekti yan apartmana gelin giriyomuş bu kaçıncı biz yan apartman herhalde bekar kalmadı ama ödümüz patladı bebişime bişi olcak diye çok korktum çünkü epey zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi attı ya bu saattede havai fişek atılmazki evlerin ortasına alışamadık walla buralara hayırlısyla doğursaydım bebişi
selam canımSelam kızlar....
ay canım ya sanırım sıcaklardan oldu dikkat et kendine çokk geçmişler olsun opuyorumnanaktan
Ne diyek kıı bizi fursunlarımı keleşle walla eşim dümdüz gitti tabi onlara bişi almadı
nan o ne yaa apartmanların ortasında havai fişek mi olur ora nere gıı öleee
buyur burdan yak neyse liste bulcaz derken en güncel hali gelmemiş dimekki yoosam niye silinsin gıı
bi daha yazıverin gari elinize mi yapışır
Diyarbakırdayıs canım
ne wurması nan dağ başımı orası ya eşine yada sana bebiine bişe olsa o zaman ne olcaktı
sağol cicim yaaa allah kimseye yaşatmasın nerdeyse alew alacaktı midemkaydirigubbakcemile3
Canım çokta bişi demek istemiyorum ama burada insana pek değer verilmio gurbetteyiz ne yapacan herkes bir değil bişey olsaydı o zaman tabi kimse tutamaz bizi yanı
Diyarbakırdayıs canım
neyse bacım diyarbakırda zaten olağan şeyler kimse kimseye değer wermiyo heleki yabancılara asla:1no2:kıs görev gereği geldik kocaeliliyim ben gidecez elbet diye yazdım yosam bu adresi hatayda aldımdı
çiğ sebze veya meyve yersen mide yanması yapar
bide yağlı yemek yersen miden çook yanar dikkat et
midende bi rahatsızlık hissettiğnde hemn iç şurubu hiç bi zararı yokk o şurubun
anam gitmiyoda yapıştı kaldı kene gibi beeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
günaydın uleynnnnnnnnnnnnnnnn kasım annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kasım ayının ennnnnn güzel anneleri ennnnnnnnnnnnnnnnnn tatlıııııııııııııııııııı bebişleri a.s.
Selam kızlar....
ben getirmedim nan o listeyi nazlım sağolsun buldu getirdi :sm_cool:yazdık işte alla alla sen yaptın zati eski listeyi getirmişin
bizde eksikleri tamamlıyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?