2009 Kasm Anneleri

nan o ne yaa apartmanların ortasında havai fişek mi olur ora nere gıı öleee

ayy o ne biçim şey öle gecenin bi yarısı ve evlerin arasında da yapılmaz ki
hadi birine bişe olsa

Selam kızlar....
selam canım

buyur burdan yak neyse liste bulcaz derken en güncel hali gelmemiş dimekki yoosam niye silinsin gıı
bi daha yazıverin gari elinize mi yapışır[/QUOTE]

O iş tamam gülüm aseba sağolsun hallettikaydirigubbakcemile2

ne wurması nan dağ başımı orası ya eşine yada sana bebiine bişe olsa o zaman ne olcaktı

Canım çokta bişi demek istemiyorum ama burada insana pek değer verilmio gurbetteyiz ne yapacan herkes bir değil bişey olsaydı o zaman tabi kimse tutamaz bizi yanı

sağol cicim yaaa allah kimseye yaşatmasın nerdeyse alew alacaktı midemkaydirigubbakcemile3

çiğ sebze veya meyve yersen mide yanması yapar
bide yağlı yemek yersen miden çook yanar dikkat et
midende bi rahatsızlık hissettiğnde hemn iç şurubu hiç bi zararı yokk o şurubun

canlarım ben gidiyorum
eltim aradı şincik öğlen iki eltim bağa gelicilermiş
gidem de pasta yapam bariii
anamm inşallah çocuklar evimi çok kirletmezlmaz:

kıs görev gereği geldik kocaeliliyim ben gidecez elbet diye yazdım yosam bu adresi hatayda aldımdı
neyse bacım diyarbakırda zaten olağan şeyler kimse kimseye değer wermiyo heleki yabancılara asla:1no2:
çiğ sebze veya meyve yersen mide yanması yapar
bide yağlı yemek yersen miden çook yanar dikkat et
midende bi rahatsızlık hissettiğnde hemn iç şurubu hiç bi zararı yokk o şurubun

ahh bacım dün yemek yiyebildimmili bende zaten neden bu kadar yandı midem anlamadım
neyse şimdi iyiyim o şurupta çok iyi geliyo reçetesini okudum bebişe hiç bi zararı yokmuşa.s

Allahım korusun inş. babası ve ben bol bol okuyoz kısımı hepimizinkini korusun yolda bişi olur diye gidemedik burda rahat olsam bari ama kafam bozuluyo memlekete git diyo herhan hazırlığa başlayabilirim yaz çekilmio burda

anam gitmiyoda yapıştı kaldı kene gibi beeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

günaydın uleynnnnnnnnnnnnnnnn kasım annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.

günaydın cerincimmmm opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kasım ayının ennnnnn güzel anneleri ennnnnnnnnnnnnnnnnn tatlıııııııııııııııııııı bebişleri a.s.

günaydın karakızımmmm opuyorumnanaktan

Selam kızlar....

selam murada hoşgeldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…