sakın sen amerikalı olmayasın:roflol::roflol::roflol:emme baba toprağı of dur yani anamda bafralı heryerde yerim var nereli olduğumu şaşırdım tabukü
hıı kocaeli yazınca şaşırdıydım ben dee şimdi anlaşıldıı kafamçokkarıştı
oooooooooooooooo slm kızlar bugün nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan pek bi kalabalıgız
canlarım ben gidiyorum
eltim aradı şincik öğlen iki eltim bağa gelicilermiş
gidem de pasta yapam bariii
anamm inşallah çocuklar evimi çok kirletmezlmaz:
ben getirmedim nan o listeyi nazlım sağolsun buldu getirdi :sm_cool:
sakın sen amerikalı olmayasın:roflol::roflol::roflol:
bak sadece ben şaşırmadımışım çatlak karu kafamızı karuşturdu sabah sabah:jeyyar:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
günaydın cerincimmmm opuyorumnanaktan
günaydın karakızımmmm opuyorumnanaktan
selam murada hoşgeldin a.s.
hıımm neyse bişe dimedim
napsın nazlım o kadar aramış öle olsun yazarık nidek
bana niye günaydın demiyon gıı :mymeka:
görüşürüz by bysen geldin bende gedeyom işteee
hoşgeldin canım görüşürük
kız o dün geceki kowulmanın etkisinde ne yaptığını bilmiyo kusuruna bakma artık :roflol:
bana niye günaydın demiyon gıı :mymeka:
kız o dün geceki kowulmanın etkisinde ne yaptığını bilmiyo kusuruna bakma artık :roflol:
iyi demiş de anam yok biz öle yapmayız falan desek de olmaz ki cicim şindi senin kız 18 yaşında dese ki ayrı ev tutcam geceleri barda şarkı sölicem gündüzde okuycaam naparsın nann?yaratıcılığı artsın deyü bişi demicenmi ?Elif Şafak, kitabında demiş ki, annelere sürekli bir pompalama var, bebeğiniz zeki olsun diye klasik müzik dinletin, brokoli yedirin, onu yapın, bunu yapın. Sonra yine aynı kadınlar, bebeleri zeki olsun diye her fedakarlığa katlananlar bu defa yavrunun zekasını geliştirmeye, yaratıcılığını arttırmaya değil, çocuğu baskılamaya ve herkese benzetmeye çalışırlar. Bu ne yaman çelişki anne? Hani benim gençliğim nerde?
ohaaa emme üzülme nan Ankaranın göbeğinde de oluyo aynısı kim bu havai fişeklere izin veriyo anlamıyorum ki? bu ne görgüsüzlük yauwwDün gece nasıl korktum anlatamam kıslar biz gene yanıklar balkonda uykuya daldık ondan sona 12de gecegüm güm sesler gelmeye başladı eşimde bende neye uğradığımızı şaşırdık sonaaçtım gözümü ateş topları eşim bana sarıldığı gibi içeri attı sürünerk o arada dizini mermere vurmuş içeri girdiğimizde bişeyler patlıyodu balkona doğru sona kizova kizova lellellelelelellel diye zılgıt çekmezlermi o atılan şeyde havai fişekti yan apartmana gelin giriyomuş bu kaçıncı biz yan apartman herhalde bekar kalmadı ama ödümüz patladı bebişime bişi olcak diye çok korktum çünkü epey zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi attı ya bu saattede havai fişek atılmazki evlerin ortasına alışamadık walla buralara hayırlısyla doğursaydım bebişi
nan ikide bi almadım kilo diyip durma o malum gözler onu da nazarlar demedi deme:roflol::roflol::roflol: son ay bakcaazzz kaç kilo almışın cnm çok övünenler gördükkşimdi almayım canım midem accuk kendine gelsin
nan sen benim yediğim kadar yesen ayakta duramazsın bee herşeyi sölediğim için gözüne fazla geliyo yoksam ben o kaa yemek yemiyom taaamammı şu ana kadar aldığım kiloya bak sen cicim 2.5kilo
selam canım naber ?Selam kızlar....
olur gııııı keçiören de çooookk o ayılardan dikmen de yok mu ?nan o ne yaa apartmanların ortasında havai fişek mi olur ora nere gıı öleee
selam canlizim nerde kaldın gııııııı bida geç kalma bak yok yazceem yosaammoooooooooooooooo slm kızlar bugün nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan pek bi kalabalıgız
kim kovuldu nan kim kovmuş kimi kovmuş niye kovmuşş:1shok:kız o dün geceki kowulmanın etkisinde ne yaptığını bilmiyo kusuruna bakma artık :roflol:
bacım bu findukçu dün gece özge ben tubiş lak lak yapıyoz tubiş dediki yaa benim artık uykum geldi beni kowun artıkda yatam dedi bizde dediğini yaptık kowduk şimdide bize trip yapıyo çatlak kow dedi kowduk :roflol::roflol:görüşürüz by by
ne kovulması kim kimi kovmus :1shok:
günaydın kartanesi kusura bakma gııı gel bi de öpem seni Şeniz
sen heçç konuşma tamam mı bunak karı ben sana küsüm :dilcikar:
git ye bacım ama dikkat et benim gibi yanıp kawrulma emikaydirigubbakcemile3ohh kahwaltı soframıda kurdum şöyyleee gözel bi kahwaltı yapam cokacimcoook
iyi demiş de anam yok biz öle yapmayız falan desek de olmaz ki cicim şindi senin kız 18 yaşında dese ki ayrı ev tutcam geceleri barda şarkı sölicem gündüzde okuycaam naparsın nann?yaratıcılığı artsın deyü bişi demicenmi ?
ohaaa emme üzülme nan Ankaranın göbeğinde de oluyo aynısı kim bu havai fişeklere izin veriyo anlamıyorum ki? bu ne görgüsüzlük yauww
nan ikide bi almadım kilo diyip durma o malum gözler onu da nazarlar demedi deme:roflol::roflol::roflol: son ay bakcaazzz kaç kilo almışın cnm çok övünenler gördükk
selam canım naber ?
olur gııııı keçiören de çooookk o ayılardan dikmen de yok mu ?
selam canlizim nerde kaldın gııııııı bida geç kalma bak yok yazceem yosaamm
kim kovuldu nan kim kovmuş kimi kovmuş niye kovmuşş:1shok:
ooh maşallah kuzenler yaşıt olcak ne güzel kııznan bi çıktım sayfalar almış abaşını gidiyorr demin halamla konuştum kuzenim hamileymiş hemide 4 aylık 3 kızı vardıı peşpeşe çok güzeldi prensesler yine prenses oluyormuşş çok sevindimmhayırlı olsun bu sene biim ailede peşpeşe herkes doğurcak halam diyo öldürdünüz benii bu sıcaklarda ylektii hırkayadıı hehhekaydirigubbakcemile3
ne kahvaltısı bu saatte gıı biz öğlen yemeene çıkcazohh kahwaltı soframıda kurdum şöyyleee gözel bi kahwaltı yapam cokacimcoook
:roflol: :roflol: oof oralara gelmiyek ebişim netcez bilmem gariiyi demiş de anam yok biz öle yapmayız falan desek de olmaz ki cicim şindi senin kız 18 yaşında dese ki ayrı ev tutcam geceleri barda şarkı sölicem gündüzde okuycaam naparsın nann?yaratıcılığı artsın deyü bişi demicenmi ?
ohaaa emme üzülme nan Ankaranın göbeğinde de oluyo aynısı kim bu havai fişeklere izin veriyo anlamıyorum ki? bu ne görgüsüzlük yauww
nan ikide bi almadım kilo diyip durma o malum gözler onu da nazarlar demedi deme:roflol::roflol::roflol: son ay bakcaazzz kaç kilo almışın cnm çok övünenler gördükk
selam canım naber ?
olur gııııı keçiören de çooookk o ayılardan dikmen de yok mu ?
selam canlizim nerde kaldın gııııııı bida geç kalma bak yok yazceem yosaamm
kim kovuldu nan kim kovmuş kimi kovmuş niye kovmuşş:1shok:
oooohh afiyet olsun dattlımm bidenemm löp löp et olsın pıt pıt yağ olsunn bebişineohh kahwaltı soframıda kurdum şöyyleee gözel bi kahwaltı yapam cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?