kartanesi gııııııııı copy paste yaptım emme ticker çıkmadı
git ye bacım ama dikkat et benim gibi yanıp kawrulma emikaydirigubbakcemile3
ne kahvaltısı bu saatte gıı biz öğlen yemeene çıkcaz
oooohh afiyet olsun dattlımm bidenemm löp löp et olsın pıt pıt yağ olsunn bebişine
özge nerde acep kocişimi geldiki :uhm:
slmmm sekerlerrr a.s.
naptınız nan ben yokkenee,özledinizmi beni anacıım :1hug:
ayyyy geçmişe bakıcam zaten yoldan geldim başım kazan gibi :bbo:
herkes iyidir inş..
ba ba ba ba unutamamış hatun benim ne yadiğimi hemide kaç gün oluyo nan ben bile unuttum sen untanadınmı onu beee :roflol::roflol:kızım sen niye yandın biliyon mu? geçen mıhlama yemiştin yaa o yakmıştır seni ben sana diyim
biz tembel ev karularıyık bacım netcen anca afyonumuz patlıyoosositososito
sağol dadlum a.s. ben bu arada sabah tartıldım yaaa yarım kilo daha almışım yanii 3 kilo almış oldum. bu ay noldu bana anlamadım bi anda kilo aldım yaww ben böle gidersem warya yandım heelaelaelaelaelae
slmmm sekerlerrr a.s.
herkes iyidir inş..
he yaaaa neyse bi kaç gün müsade werek bacım öpüp koklaşsınlar kaydirigubbakcemile3kesin kocası gelmiştir walla şimdi ağrı falan dinlemezler onlar yaramazlığa başlamışlardır. nan bu sıcaktada heçç çekilmez heee :umursamaz:
kızlar tetanoz aşısı yaptırmayan varmı...............
ba ba ba ba unutamamış hatun benim ne yadiğimi hemide kaç gün oluyo nan ben bile unuttum sen untanadınmı onu beee :roflol::roflol:
canlzıım sanada günaydın a.s.
lülülülülülü yok mu yazcan kızım beb çalısıyon herhalde birde yeni yeni ayıkıyom yaa ben uykucu oldum iyice mirmirmirmir mirmirmirmiriyi demiş de anam yok biz öle yapmayız falan desek de olmaz ki cicim şindi senin kız 18 yaşında dese ki ayrı ev tutcam geceleri barda şarkı sölicem gündüzde okuycaam naparsın nann?yaratıcılığı artsın deyü bişi demicenmi ?
ohaaa emme üzülme nan Ankaranın göbeğinde de oluyo aynısı kim bu havai fişeklere izin veriyo anlamıyorum ki? bu ne görgüsüzlük yauww
nan ikide bi almadım kilo diyip durma o malum gözler onu da nazarlar demedi deme:roflol::roflol::roflol: son ay bakcaazzz kaç kilo almışın cnm çok övünenler gördükk
selam canım naber ?
olur gııııı keçiören de çooookk o ayılardan dikmen de yok mu ?
selam canlizim nerde kaldın gııııııı bida geç kalma bak yok yazceem yosaamm
kim kovuldu nan kim kovmuş kimi kovmuş niye kovmuşş:1shok:
trip yapma gııı :mymeka:bacım bu findukçu dün gece özge ben tubiş lak lak yapıyoz tubiş dediki yaa benim artık uykum geldi beni kowun artıkda yatam dedi bizde dediğini yaptık kowduk şimdide bize trip yapıyo çatlak kow dedi kowduk :roflol::roflol:
bunak sensin siz hatırlamadınız olayı ben gayet net hatırlamışım üstelik ismini bilem
a.s
bi uçan bi kaçan kızz delikafaduldenkız canliz senden de bişey kaçmıyo haaa..................
evet o dediğinden.(pudralar)....
benim oğlan bizim tarafta ilk torun aslında eşimin tarafta da ilk sayılır ama bilemeyom eltimde hamile benden 1 ay sora hamile kaldı o da eğer erken falan doğurmazsa bizim oğlan ilk olacak o tarafta da tabe belli olmazzooh maşallah kuzenler yaşıt olcak ne güzel kıız
benim kızımın bizim tarafta var bi tane ceylin ablası aralarında 1.5 yaş olcak heralde..
diğer tarafta da var bi tane ama o 3-4 yaşlarında gaaba
:roflol: :roflol: oof oralara gelmiyek ebişim netcez bilmem gari
bizim burdakiler fakir heralde gıı havai fişeke paraları yetmiyo emme gümbür gümbür apartman bahçesinde düğün yapmayı biliolar
kızım senin yediklerini kim unutuyo ki ben unıtıyım maşşalh ne yiyosan burdan naklen yayın yapıyosun unutmak ne mümkün. hem ben çok sewerun mıhlamayı cokacimcoook
ayyy canlarım beniimm tubişim,çaturtuummm opuyorumnanaktan
napam kııı,kociş toplantıya gitti akşam geldi o,bende kardeşimlen kemeraltını gezdim bir sürü bebiş mağ.keşfettim bi daha gidişimde alcez kısmetse bişiler oğluşa...
emme yol beni sersem etti yaa.çok yoruldum :bbo:
hoşgeldin gulüüümmm ösledik tabe ayollopuyorumnanaktanslmmm sekerlerrr a.s.
herkes iyidir inş..
sağol dadlum a.s. ben bu arada sabah tartıldım yaaa yarım kilo daha almışım yanii 3 kilo almış oldum. bu ay noldu bana anlamadım bi anda kilo aldım yaww ben böle gidersem warya yandım heelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?