tırstım :sinifsinif: mafoldumbenyok nan ne kızıyım sana tırstınmıııı:roflol::roflol::roflol:
sarımsaklı yogutmu offff cokacimcoookohhh üstüne sarımsaklı yoğurt üstünede domates soss... nann töbe töbe töbe şişcek biyerlerimiz
neresi kolay nann daha düşünüyosss karar veremiyos bizde
:1shok::1shok: anaaaammmm kız bu qarıyı kim baartıyo böle alla alla şaaapmıyolarmış işte ne üsteliyonuz :kedi: lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gulüm kk da seni bu günün kurbanı seçmişler belli bu gün sana sardı millet dimekkii
e hadi bi höööyyttt de bakiim nasıl kaççaklar delikafadulden
benim herüf o ismi istemiyyy anam ne önerdiysem istemiyy bi arda ya he dedi şincikte ondan vazgeçmiyyyyy
gı o ne top muuu hahahahahah
e hadi bi höööyyttt de bakiim nasıl kaççaklar delikafadulden
benim herüf o ismi istemiyyy anam ne önerdiysem istemiyy bi arda ya he dedi şincikte ondan vazgeçmiyyyyy
tısrt tabiii öldürürüm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemiletırstım :sinifsinif: mafoldumben
sarımsaklı yogutmu offff cokacimcoook
gaz verme nan :mymeka: nehıre
nan nereye çekti yaa oğlan fitbolcu olsun deyü öle yaptım anaam şu karıların diline düçceene kör kuyuya düş daa iyi beee :dilcikar:
bana nı dedın gıı sositosositoyok kuzum ben canlize dedim onlara yasak değil yaa kızı çileden çıkardı onun için demiştim:roflol:
son on dakkadır bana sardıran birini gördünmü bu höytttttttttttttt bile yettii:roflol::roflol:
tısrt tabiii öldürürüm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile
aklıma o geldi nedem yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
aklın ona çalışıyor demek ki kuzum:roflol::roflol:tısrt tabiii öldürürüm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile
aklıma o geldi nedem yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
bende yolarım seni taammı :mymeka: anlastıımı vereliniortak dövmekden beter yanı bu yolma işi :roflol:
aklın ona çalışıyor demek ki kuzum:roflol::roflol:
nannn kartanesi hani sen listeye benim oğluşum olacağını yazacaktın haniiiiiklava:söylede ben ypam bariii
yaparık aplaaaaaaaaaaaa şakkıdıyol valla memnun olurum ama sir ağdaya alerjim var çamsakızı yapıonusmu :uhm:
anam ocağa bi yemek koydum 2 saattir pişmek bilmedikafamçokkarıştı
yaparık aplaaaaaaaaaaaa şakkıdı
ne kodunnn bacımm cokacimcoook
yaparık aplaaaaaaaaaaaa şakkıdı
ne kodunnn bacımm cokacimcoook
tamam ozaman komppppppppppppppllllllllllleeee yoluverrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
aşakadın alsaydın gııı laelaelaelaelae
sendemi bürütüsssssssssssssssssssssssssss:uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?