2009 Kasm Anneleri

he nan ben kızarmayı cok severım lülülülülülü cokacimcoook nolcak sıcaksa klımanın karsısında yiyin :roflol:
ohhh üstüne sarımsaklı yoğurt üstünede domates soss... nann töbe töbe töbe şişcek biyerlerimiz
hadi ordan nan erkek ismi kolay :mymeka:
neresi kolay nann daha düşünüyosss karar veremiyos bizde
nan manyaklarrrrrrrrrrrrrrr BİZ SEVİŞMİOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
:1shok::1shok: anaaaammmm kız bu qarıyı kim baartıyo böle alla alla şaaapmıyolarmış işte ne üsteliyonuz :kedi: lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gulüm kk da seni bu günün kurbanı seçmişler belli bu gün sana sardı millet dimekkii

yok canım bana sarmak d.. t ister ben müsade ettiğim için okaa gelebiliolar bi höööööytttttttttttttttttttttt desem dağılacak bebelerrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar nasılsınız a.s.
hoşgeldin kuzum

kuzum erkek ismi zor yaaa ama allahtan ikisininkinide kolayca buldum.sende tuğra koy bari benim adıma yakın bir erkek adı ben bunda koymayı düşünüyordum ama ensar daha baskın çıktı

anamm iyi ki inatsın bana yaradı baksana
inşallah olmuştur cicimm

walla bacım ben ikisinee girmedim o yüzden pek bi bilgim yok ayrıntılıya salı günü gircem

MANYAKKKK SEX YAPMIOZZ YANİ OLDUMUU ACIK ACIK DEDİM ÇILDIRTTINIZ BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ohaaa nan nehir karusu çıldırdı laelaelaelaelae

bak size diyim bu gacı benide geçer artık hangi topiklerden toplarsınız bilemem:roflol::roflol::roflol:

bencede bu kadar durup durup sonradan açılırsa bu gacı seni de geçer ben diyim kaydirigubbakcemile3

nan ebiscee bak kendime yapıştırdım oldu nan sen tickerı gösterme diye bi yere mi tıkladın nettün yaw kendimden şüphe etmeye başladıydım nan

yok canım bana sarmak d.. t ister ben müsade ettiğim için okaa gelebiliolar bi höööööytttttttttttttttttttttt desem dağılacak bebelerrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
e hadi bi höööyyttt de bakiim nasıl kaççaklar delikafadulden

hoşgeldin kuzum

kuzum erkek ismi zor yaaa ama allahtan ikisininkinide kolayca buldum.sende tuğra koy bari benim adıma yakın bir erkek adı ben bunda koymayı düşünüyordum ama ensar daha baskın çıktı
benim herüf o ismi istemiyyy anam ne önerdiysem istemiyy bi arda ya he dedi şincikte ondan vazgeçmiyyyyy

yok kuzum ben canlize dedim onlara yasak değil yaa kızı çileden çıkardı onun için demiştim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…