azmışşş garı sen fantazilerini söledin beni bahane ederek benmi fışkırmış oldummmmmmmmmmmmmklava:
senağlama senağlama kızdın mı :sinifsinif: :sinifsinif:
ohhh üstüne sarımsaklı yoğurt üstünede domates soss... nann töbe töbe töbe şişcek biyerlerimizhe nan ben kızarmayı cok severım lülülülülülü cokacimcoook nolcak sıcaksa klımanın karsısında yiyin :roflol:
neresi kolay nann daha düşünüyosss karar veremiyos bizdehadi ordan nan erkek ismi kolay :mymeka:
:1shok::1shok: anaaaammmm kız bu qarıyı kim baartıyo böle alla alla şaaapmıyolarmış işte ne üsteliyonuz :kedi: lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gulüm kk da seni bu günün kurbanı seçmişler belli bu gün sana sardı millet dimekkiinan manyaklarrrrrrrrrrrrrrr BİZ SEVİŞMİOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
merhaba kızlar nasılsınız a.s.
ohhh üstüne sarımsaklı yoğurt üstünede domates soss... nann töbe töbe töbe şişcek biyerlerimiz
neresi kolay nann daha düşünüyosss karar veremiyos bizde
:1shok::1shok: anaaaammmm kız bu qarıyı kim baartıyo böle alla alla şaaapmıyolarmış işte ne üsteliyonuz :kedi: lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gulüm kk da seni bu günün kurbanı seçmişler belli bu gün sana sardı millet dimekkii
hoşbulduk canım, nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:merhaba hosgeldin
hoşgeldin kuzummerhaba kızlar nasılsınız a.s.
ohhh üstüne sarımsaklı yoğurt üstünede domates soss... nann töbe töbe töbe şişcek biyerlerimiz
neresi kolay nann daha düşünüyosss karar veremiyos bizde
:1shok::1shok: anaaaammmm kız bu qarıyı kim baartıyo böle alla alla şaaapmıyolarmış işte ne üsteliyonuz :kedi: lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gulüm kk da seni bu günün kurbanı seçmişler belli bu gün sana sardı millet dimekkii
hoşgeldin kuzum
kuzum erkek ismi zor yaaa ama allahtan ikisininkinide kolayca buldum.sende tuğra koy bari benim adıma yakın bir erkek adı ben bunda koymayı düşünüyordum ama ensar daha baskın çıktı
anamm iyi ki inatsın bana yaradı baksanaoyy iyi geliyom hemen
cesaretli güzel işte ne kaa güzel sıfat varsa üstünde toplamış baayan dimekmiş
nan nası olmuyo yaa
aynı ticker nasıl yapılır yazan yerdeki gib yaptım bu sefer gııı ayyyh bayılazaaam inat ettim gıı başarmak zorundayım :kedi:
hoşbulduk canım, nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:
anamm iyi ki inatsın bana yaradı baksana
inşallah olmuştur cicimm
ya tubiş ben şimcik ayrıntılıya girdim bi noktadan sonra bişeylere bastı renkli oldu o ultrason
ama eşi kapatıyomuymuş neymiş yüzünü net seçemedik
şimdi bu 4 boyutlumuydu deel miydi yaaa :sinifsinif:
başka hastaneden 4 boyutlu için randevu aldımdı gitmedim gerçi sonra da o başkaysa ona gidem hatıra olsun gıı
MANYAKKKK SEX YAPMIOZZ YANİ OLDUMUU ACIK ACIK DEDİM ÇILDIRTTINIZ BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bak size diyim bu gacı benide geçer artık hangi topiklerden toplarsınız bilemem:roflol::roflol::roflol:
e hadi bi höööyyttt de bakiim nasıl kaççaklar delikafaduldenyok canım bana sarmak d.. t ister ben müsade ettiğim için okaa gelebiliolar bi höööööytttttttttttttttttttttt desem dağılacak bebelerrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim herüf o ismi istemiyyy anam ne önerdiysem istemiyy bi arda ya he dedi şincikte ondan vazgeçmiyyyyyhoşgeldin kuzum
kuzum erkek ismi zor yaaa ama allahtan ikisininkinide kolayca buldum.sende tuğra koy bari benim adıma yakın bir erkek adı ben bunda koymayı düşünüyordum ama ensar daha baskın çıktı
walla bacım ben ikisinee girmedim o yüzden pek bi bilgim yok ayrıntılıya salı günü gircem
ohaaa nan nehir karusu çıldırdı laelaelaelaelae
bencede bu kadar durup durup sonradan açılırsa bu gacı seni de geçer ben diyim kaydirigubbakcemile3
sağol canım ben de iyiyim a.s.iyi sükürler olsun :Saruboceq:
sen nasılsın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?