hadi yemiş gibi yapam
tabe tabee du külahımı koyiim şuraya da ona annattyok kuzum oaklıma hiç gelmedi walla hani bakımlı görün kocişine diyeyerimseniben
tabe tabee du külahımı koyiim şuraya da ona annatt
korkunun gözünü seviim
kartanem nar tanem kk da birtaneeemmm gene olmadı gaalba nan boşver ben de bi türlü yapamadıımdan sana dedim di zatii bu işte bi cenabetlik var emme du bakiimm
olurrrrrrrrrrr nirden başlayyalım gııı turkbayragitamam ozaman komppppppppppppppllllllllllleeee yoluverrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
yettimmmmmmmmmmmmmmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey:çabuk yetiş canliz akşama hazır et gacıyı:roflol::roflol::roflol:
o da hain çıktı gıı nehirr görüyon mu çıbanın başı bumu ne :roflol: :roflol:sendemi bürütüsssssssssssssssssssssssssss:uhm::uhm::uhm:
yeme yemeee kaydirigubbakcemilehadi yemiş gibi yapam
:sm_cool: cenabetlik mi git bi gusüllen nan :mymeka:tabe tabee du külahımı koyiim şuraya da ona annatt
korkunun gözünü seviim
he valla nasıl tırstı dimi :jeyyar: :jeyyar:
kartanem nar tanem kk da birtaneeemmm gene olmadı gaalba nan boşver ben de bi türlü yapamadıımdan sana dedim di zatii bu işte bi cenabetlik var emme du bakiimm
Allah'im, yine doktordaydim ve yine soyle gule oynaya cikamadim ordan. bebisim iyi masallah.kanama bolgem minimum, idrardaki enfeksiyon temiz, ama bu seferde bebegin suyu azalmis biraz dedi. yine basimdan asagi kaynar sular indi.senağlamasenağlama
olcum degerlerine gore 8'in altina inmesini pek istemeyiz dedi. benim ki 7.8 mis. bu bile cok uzdu beni.senağlama bol bol su ic dinlen dedi. haftaya yine gidicem, hala azalma varsa devamli yaticaksin dedi. Allah'im saglicakla alabilsek kucagimiza, herseye raziyim.senağlamasenağlama
Allah'im, yine doktordaydim ve yine soyle gule oynaya cikamadim ordan. bebisim iyi masallah.kanama bolgem minimum, idrardaki enfeksiyon temiz, ama bu seferde bebegin suyu azalmis biraz dedi. yine basimdan asagi kaynar sular indi.senağlamasenağlama
olcum degerlerine gore 8'in altina inmesini pek istemeyiz dedi. benim ki 7.8 mis. bu bile cok uzdu beni.senağlama bol bol su ic dinlen dedi. haftaya yine gidicem, hala azalma varsa devamli yaticaksin dedi. Allah'im saglicakla alabilsek kucagimiza, herseye raziyim.senağlamasenağlama
ne gerekiosa yap bol bol su ç gerekirse yat hastaneye allahım koruusn bebeğini kendini hiç yorma çok dikkat et canımcım geçmiş olsun allah korusun meleğimiziopuyorumnanaktan
gelmedi :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun. Allah dermansız dert wermesin. çok şükürki sorununun çözümü çok kolay. bol bol su içicen başka yolu yok. zaten hawalar sıcak normaldede çok su tüketmen gerekiyoo. tamam mı dadlum opuyorumnanaktan
hiç canını sıkma canım bizim bi tanıdığımızında olmuştu bol su iç demişler sonra bi sorun çıkmadı zamanında doğum yaptı ken içini ferah tut:1hug:
ne gerekiosa yap bol bol su ç gerekirse yat hastaneye allahım koruusn bebeğini kendini hiç yorma çok dikkat et canımcım geçmiş olsun allah korusun meleğimiziopuyorumnanaktan
diğer sorunlar sorun olmaktan cıkmıs bak bunuda atlatırsın hem bu diğerlerinden daha kolay insan mutlaka üzülüyor ama fazla dert etme kendine hersey yoluna girecektir kalbini hep ferah tut:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?